De data Autotestdagen Vallei Business
 


De data voor de Autotestdagen van Vallei Business zijn bekend!
Elk jaar organiseert Vallei Business drie autotestdagen.
De opzet van deze testdagen is simpel: regionale dealers stellen diverse modellen auto's van verschillende merken ter beschikking, regionale ondernemers testen deze wagens uit en schrijven hun bevindingen op. 

Opzet
Na de samenkomst rond 12.00 bij de startlocatie (inclusief lunch) worden er volgens schema testritten gemaakt. We stoppen steeds bij een nieuwe locatie - een horecagelegenheid of een bedrijf - waar de testrijders hun bevindingen noteren en van autosleutels wisselen. De dag wordt afgesloten met een borrel of een bescheiden buffet. Deelname aan de testdagen is kosteloos.
   

 
Donderdag 19 april zakenautotestdag

Bij de zakenautotestdag staan de luxe leasewagens voor de zakenman en -vrouw centraal. Zitcomfort en extra opties maken het rijden veiliger en comfortabeler.
Zodra de merken en modellen bekend zijn zullen wij deze toevoegen.
Aanmelden voor deze testdag kan hier.
   

 
Dinsdag 14 juni Green&Fun

De Green en Fun testdag duikt dieper in op de 'groene' en 'fun' auto's.
Het begrip 'groen' is een brede interpretatie: hybride, volledig electrisch of een beperkte CO2-uitstoot.
Bij de wagens met een hoge funfactor gaat het om rijgedrag en -plezier. Zodra de merken en modellen bekend zijn zullen wij deze toevoegen.
 
   

 
Maandag 17 oktober Bedrijfswagentestdag

De bedrijfswagentestdag is de laatste testdag van 2016. Zoals elk jaar testen we de wagens onder andere op rijeigenschappen, laadruimte, comfort enz.
En ook deze dag krijgt een iets andere invulling met onder andere een tweetal bedrijfsbezoeken.
Zodra de merken en modellen bekend zijn zullen wij deze toevoegen.

Aanmelden voor deze testdag kan hier.
   

Deelname aan de testdagen is kosteloos. Wel willen wij van u weten of u binnen circa een half jaar na de testdag van plan bent een andere auto aan te schaffen.

Deze testdag wordt u aangeboden door Vallei Business. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met op met Joep van der Linden via telefoonnummer 024 - 6423449