Business-ontmoet-business

31-05-2016 15:54

Geef u op voor BOB-bijeenkomst bij Ouwenhands Dierenpark!

Op dinsdag 7 Juni organiseert Business Ontmoet Business (BOB) Midden-Nederland we een zeer speciale BOB-Borrel bijOuwehands Dierenpark te Rhenen.
Ouwehands Dierenpark Rhenen is meer dan een bijzonder dierenpark. Het is namelijk de perfecte locatie voor bijvoorbeeld een seminar, vergadering, productpresentatie
of een fantastisch personeelsfeest. De prachtige ligging in de bosrijke omgeving van de Grebbeberg maakt de locatie geheel uniek! Ouwehand zal ons deze avond verrassen.

Tussen 17.30 en 18.00 uur wordt u verwelkomd met een welkomstdrankje op het onderstaande adres:

Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen

Meer informatie (zoals onder andere het programma) betreft deze BOB-Borrel volgt spoedig. Deze avond zal tussen 21.00 en 21.30 uur worden afgesloten en is uiteraard inclusief diner. 

Bent u geen BOB-lid en wilt u dit keer sfeer komen proeven? Dan kunt u eenmalig deelnemen voor € 25,- (inclusief welkomstdrankje en diner), mocht u naderhand besluiten om BOB-lid te worden dan wordt dit bedrag verrekend met een eventueel BOB-lidmaatschap. Een jaarlidmaatschap bedraagt € 250,- en dat voor zes goed verzorgde netwerkbijeenkomsten waarbij het diner en een welkomstdrankje altijd zijn inbegrepen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de BOB-organisatoren; Danny Toonen (danny@vanmunstermedia.nl) of Kathy van der Horst Adanir (kathy@vanmunstermedia.nl). 
  
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by