Nieuws

21-03-2017 17:13

Eten op Rolletjes opnieuw naar Ede

Eten op Rolletjes keert terug in Ede. Het foodfestival tovert voor het vierde jaar op rij het Akoesticumpark om tot een openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. De ingrediënten van het gratis festival: keukens op wielen met het lekkerste eten, live muziek en kidsvermaak. Eten op Rolletjes is van 3 tot en met 5 juni in Ede.

Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen unieke plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort Akoesticumpark vanzelfsprekend bij, net als locaties in negen andere steden. Op elke locatie staan dertig food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van fish taco’s tot curries, roti en oesters. Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van lokale bands en dj’s. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich onder meer bij de schminkhoek en de bibliotheekbus.

De succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Bob Nagel: "Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek.”
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by