Nieuws

16-06-2017 13:28

Foodfestival Eten op Rolletjes tovert Park Sonsbeek om tot openluchtrestaurant

Het rondreizende foodfestival Eten op Rolletjes komt dit weekend naar Arnhem. Het prachtige Park Sonsbeek wordt van vrijdag 16 t/m zondag 18 juni omgetoverd tot een intiem openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. Op het menu van het gratis foodfestival staan keukens op wielen met een aanbod om je vingers bij af te likken, live muziek en kidsentertainment.
Organisatoren Frans en Bob Nagel kunnen niet wachten om terug te keren naar Arnhem. Bob: “Het wordt weer een verrukkelijk feestje vol gezelligheid, nieuwe smaken en fijne muziek. En dat in het mooiste stadspark van Nederland!”

De organisatoren nemen 30 van de leukste foodtrucks uit het hele land mee die vanuit hun vrolijke keukens op wielen de meest uiteenlopende gerechten serveren. Wat dacht je van Aziatische Bao Buns van Tasty Buns!, nacho’s van Cantina Caravina of briochebroodjes met gekonfijte eend van Brothers in the Hood. Vermuyen & Friends, Joshua Aaron, Kruidkoek, Clara Lucas, Murat Hammond Quartet en meer zorgen voor swingende livemuziek. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen kunnen zweven in de zweefmolen, knutselen bij de Toverbezem knutselbus, zich laten schminken en genieten van het poppentheater.
Eten op Rolletjes & VeloFest
Eten op Rolletjes bundelt dit jaar haar krachten met fietsfestival VeloFest. Op vrijdag 16 juni kunnen bezoekers zich in Park Sonsbeek ook onderdompelen in de wereld van het fietsen. Het fietsfestival draait om verhalen over fietsen en mensen. Maak kennis met professionals en amateurs of luister naar fietsavonturen van bekende Nederlanders in het fietscafé van de Bikewriters.

Openingstijden Eten op Rolletjes Arnhem:

Vrijdag: 16:00 tot 23:00 uur
Zaterdag: 13:00 tot 23:00 uur
Zondag: 13:00 tot 22:00 uur

Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Ga voor meer informatie naar www.etenoprolletjes.nl
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by