Nieuws

22-06-2017 17:39

Ground Event van DitS: Een avond lang all-in plezier!

Thomas Berge (ofwel Chiel Thomas Ottink) zal op donderdag 29 juni een spetterend optreden verzorgen tijdens het Ground Event van Dinner in the Sky Ede. Deze 27-jarige volkszanger die na het succes van zijn eerste singel 'Mijn luchtballon' maar liefst tien albums heeft uitgebracht, zingt al vanaf zijn twaalfde voor het grote publiek. Een groot zangtalent dus, die met zijn vertolking van 'Kon ik maar even bij je zijn' ook nog eens een nummer één hit achter zijn naam heeft staan. Losse kaarten voor het Ground Event zijn te bestellen voor € 45,- per persoon. Een ieder die met één van de zestien tafels het luchtruim kiest, krijgt gratis toegang tot het Ground Event. Bestel uw tickets hier.

Het Ground Event van DitS: Een avond lang all-in plezier!
Voor het Ground Event wordt de Mauritskazerne omgetoverd tot een stijlvolle eventlocatie. Ontmoet ondernemend Ede en Veenendaal in een ontspannen setting met onbeperkt hapjes en drankjes. Met goed zicht op de kraan, Thomas Berge, een D.J. voor de verdere achtergrondmuziek en een barista voor de lekkerste koffie. 

Ground Eventtickets lopen storm!
Naast alle verkochte stoelen om met de kraan het luchtledige in te gaan zijn inmiddels een kleine 200 Ground Eventtickets verkocht! Ook op de grond belooft Dinner in the Sky Ede dus een groot succes te worden.

HOP en Restaurant Vendel
catering van het Ground Event ligt in de betrouwbare handen van Het Oude Politiebureau uit Ede (in de lucht) en Restaurant Vendel uit Veenendaal (op de grond). Zij zullen met hapjes en drankjes alles uit de kast halen, zodat het u als gast aan niets zal ontbreken. Het netwerken wordt dus tevens een genot voor uw smaakpapillen.

Presentatie World Food Center
De Edese kazerneterreinen zijn vol op in ontwikkeling. Met de komst van het World Food Center bekrachtigd Ede de focus als sterke partner in de regio Food Valley. Tijdens het Ground Event kunt u alle ontwikkelingen rond de Mauritskazerne vernemen tijdens de fascinerende WFC-presentatie.

Smit & Dorlas' barista verwent
De ambachtelijke koffiebranders van Smit & Dorlas sturen een zeer professionele barista naar Dinner in the Sky Ede om u een geweldige koffie-ervaring te bezorgen. Naast de Meisjes van de Wijn een schot in de roos!

Neem uw relaties mee 29 juni
Ga dit avontuur met JCI Ede aan en schaf uw tickets aan via de website van Dinner in the Sky Ede. Naast een onvergetelijke dag bevrijdt u met uw aandeel meiden uit de gedwongen prostitutie dankzij Stichting Free a Girl. Kom met uw relaties, of geliefden samen met ondernemers uit de regio Ede genieten van dit spektakel.

Website: www.dinnerintheskyede.nl
Facebook:@dinnerintheskyede
Twitter: @EdeJCI
E-mail: dits@jci-ede.nl

Dinner in the Sky:
vanaf 14.45 – 00.00 uur
Ground Event:
vanaf 17.30 – 00.00 uur
Wees erbij vanaf € 45,-
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by