Nieuws

08-11-2017 22:59

13e Editie Business Event Veenendaal

Maandag 20 november zal de 13e editie van het Business Event gemeente Veenendaal plaats vinden in De Basiliek. Tijdens het officiële programma zullen awards uitgereikt worden aan de meest onderscheidende ondernemers uit Veenendaal. Daarna is er ruim de gelegenheid voor ondernemend Veenendaal om elkaar te ontmoeten op het netwerkterras. Dit jaarlijks terugkerend netwerk evenement is iedere keer weer een groot succes.

Naast een ruim bezoekersaantal zijn ook de reactie’ s na afloop zeer positief, ‘’een waardevolle toevoeging op de agenda’’. Voor genomineerden is het een extra bijzondere avond. Voorafgaand het evenement worden zij al in het zonnetje gezet in de media en vervolgens dragen zij met trots de titel ‘genomineerd’ het gehele jaar door. ‘’Om überhaupt op het ondernemerspodium te mogen staan is een hele prestatie. De voordrachtscommissie hanteert een strenge selectie en vervolgens maakt de deskundige jury een keuze welke ondernemers in de spotlights mogen staan. Blijft het bij een nominatie of gaat men toch met een award naar huis, ieder jaar weer staan er alleen maar winnaars op het podium’’aldus Astrid Schimmel, directeur Network Business Events. Dat de genomineerden er naast het goede gevoel er ook daadwerkelijk iets aan hebben gehad blijkt uit de recensies van de genomineerden van het Business Event gemeente Veenendaal 2016.

Sjoerd Perfors van Flitsmeister: "Onze nominatie voor het Business Event kwam als een totale verrassing. We voelden ons gelijk vereerd! Met de publiciteit die we hebben gekregen door de nominatie en uiteindelijk het winnen van de prijs, hebben we meer bekendheid gekregen in Veenendaal. Dat is fijn, zeker ook omdat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Ons ontwikkelteam vond vooral de borrel erg gezellig, maar we merkten wel dat iedereen trots was op de erkenning. Van de 1,1 miljoen gebruikers wonen er zeker ook een flink aantal hier in de regio en zelfs zij waren soms verrast om te horen dat wij in Veenendaal zitten. Het meedoen aan het Business Event is voor ons dus een manier geweest om ons als bedrijf te profileren binnen Veenendaal.”

Ook Steven van der Pauw van PMI Rembrandt is zeer te spreken over het Business Event. ‘’Wij vonden het hele traject van de verkiezing tot Onderneming van het Jaar 2016 erg leuk en spannend. Van de nominatie tot en met het moment van de prijsuitreiking. Je weet niet of je kans maakt op de prijs. Je kent tenslotte de onderscheidende elementen van je concurrenten niet. Toen wij de prijs kregen, was dat een publieke waardering voor onze inzet. We doen ons best om ons te onderscheiden in onze branche en de prijs helpt ons daarbij. Daarnaast is het ook goed op te merken dat paramedische zorg inmiddels ook wordt gezien als een bedrijf, dat zich hard maakt voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg. De prijs heeft ons positieve reacties en publiciteit opgeleverd. Het is een pluim voor onze medewerkers. Zij zijn onze ambassadeurs en dragen onze organisatie. Het evenement heeft de verbondenheid in het team versterkt. We hebben veel felicitaties ontvangen van familie, patiënten en leveranciers. Verschillende relaties verrasten ons met bloemen of taart. Wij hebben de onderscheiding met onze patiënten gevierd door hen een kleine traktatie aan te bieden.
Het Business Event is een mooie gelegenheid om in de schijnwerpers te komen voor ondernemers die zich onderscheiden in hun branche door hun product of dienst, door hun manier van werken, klantbenadering en communicatie, en die daarmee wat toevoegen aan de maatschappij.’’

De genomineerden van 2017 ontmoeten elkaar tijdens de intakebijeenkomst op maandag 23 oktober aanstaande bij het gemeentehuis van Veenendaal. Tijdens deze bijeenkomst krijgen zij de mogelijkheid zich te presenteren aan de voordrachtscommissie, jury en businesspartners. De jury zal vervolgens een keuze maken welke ondernemers er een award mee naar huis mogen nemen tijdens het Business Event. De finale zal maandag 20 november aanstaande plaats vinden. Naast de awarduitreikingen in de categorie Grootzakelijk, MKB & Detailhandel en Jonge ondernemer/onderneming zal ook dit jaar de ICT award uitgereikt worden.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.businesseventveenendaal.nl.

Foto: Jorn de Vries en Sjoerd Perfors van Flitsmeister met presentator Harm Edens
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by