Nieuws

20-06-2018 17:15

Testrijders gezocht: zomereditie autotestdag Vallei Business

Bent u zich actief aan het oriënteren op een nieuwe auto en wilt u op één dag volledig gratis een aantal verschillende modellen testen? Meld u dan nu hier aan voor de zomereditie van de autotestdag van Vallei Business op donderdag 28 juni a.s. 

Wat houdt het in?
U rijdt op donderdag 28 juni a.s. met meerdere testrijders naar verschillende locaties in de regio. Bij elke tussenstop krijgt u een heerlijke lokale versnapering en een drankje, waarna u weer van voertuig wisselt. Aan het einde van de dag heeft u minstens vier voertuigen uitgebreid kunnen 'proeven'. Bovendien schrijft u bij elke wissel uw bevindingen van de geteste auto op. Deze bevindingen zullen samen met uw naam worden verwerkt in de testverslagen die in editie 3 van Vallei Business zullen worden gepubliceerd. Naast het rondrijden in de nieuwste modellen krijgt u als testrijders ook uitgebreid de kans om in ontspannen sfeer te netwerken. 

Voor een impressie van een eerdere editie van de autotestdag klik hier

Programma
12.00 uur Ontvangst met lunch bij startlocatie Hermonde, Bornweg 12B, Bennekom
13.00 uur Start testritten langs diverse locaties in de regio
17.00 uur Afsluitende borrel bij Hermonde, Bornweg 12B, Bennekom

Aanmelden als testrijder  Let op! vol=vol
Heeft u interesse om deel te nemen aan dit kosteloze netwerkevenement? Bent u directeur/eigenaar of heeft u een managementfunctie? Of bent u op zoek naar een auto en gevestigd in de Vallei-regio? Dan kunt u zich aanmelden via onze website. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk of model? Geef dit dan aan via het aanmeldformulier!

Updates
De komende tijd zullen er op de website regelmatig updates worden geplaatst met betrekking tot dit netwerkevenement. Houd dus de website in de gaten of volg ons op Twitter, Facebook.

 
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by