CMC Bedrijfsmakelaars: Succesvol ondernemen op zichtlocatie

Magazines | Vallei Business nummer 1 2018

bedrijfshuisvesting | cmc bedrijfsmakelaars

Succesvol ondernemen op zichtlocatie

De markt voor commercieel vastgoed trekt aan en daarmee zijn de parels als eerste vergeven, zou je veronderstellen.

Toch vinden we juist op een centrale plek in Nederland, pal aan de snelweg A12, een representatief multi-tenant-gebouw met mogelijkheden. Het bevat moderne kantoorruimten in verschillende grootten en een zeer functionele bedrijfshal,

alle direct beschikbaar voor verhuur.

Tekst & fotografie: Aart van der Haagen

Citadel 2-14, Veenendaal: kantoren en bedrijfshal te huur

In tien jaar tijd heeft De Batterijen in Veenendaal zich ontwik-keld tot een bedrijvenpark dat bruist van de activiteit, waarbij de ICT-sector tot de aanjagers behoort. We zien er louter fraaie, hoogwaardige accommodaties met een energiezuinig karakter en een optimale, centraal geregelde beveiliging. Direct aan de snelweg A12 verrees in 2008 het markante gebouw Citadel 2-14, dat meerdere gebruikers huisvest, van wie de meeste er meteen na oplevering hun intrek namen en er nog steeds succesvol onder-nemen. Het betrof toen één van de eerste bedrijfspanden op De Batterijen, dat alle faciliteiten voor de huurders verzorgt. vertelt Gerard Heuvelman, directeur-eigenaar van B.V. Stichts Beheer van 1952. Hij spreekt van een destijds revolutionair gebouw. Bijzonder energiezuinig, met een A++-label, verkregen dankzij onder meer zonnepanelen op het dak en comfortabel klimaatbeheer via effici-ënte warmte-koudeopslag. Overal bevindt zich ledverlichting en de constructie is zeer onderhoudsarm.

180 parkeerplaatsen

Namens CMC Bedrijfsmakelaars beschrijft Denise van Essen de voor verhuur beschikbare ruimten. Op de begane grond bevindt zich een vanaf de straat toegankelijke bedrijfshal van 700 vierkante meter, met een vrije hoogte van zes meter. Direct daarboven, op een eigen verdieping, tref je een bijbehorende kantoorruimte van 200 vierkante meter aan. We verhuren deze objecten desgewenst los van elkaar. Een etage hoger ligt, omgeven door een parkeerdek, een kantoor van 125 vierkante meter. Op de verdieping erboven hebben we een kantoor van maar liefst 750 vierkante meter vrij voor verhuur, dat we tegen een gunstige meerprijs gemeubileerd kunnen aanbieden. Heuvelman noemt de beschikbare voorzienin-gen. Het gebouw bevat glasvezel voor razendsnel internet, er is zeven dagen per week, 24 uur per dag beveiliging met een open- en sluitronde en een camera-aansluiting op een centraal netwerk, de openbare ruimten worden driemaal per week schoongemaakt en, doorslaggevend voor veel ondernemers, de locatie telt in totaal 180 parkeerplaatsen. Een deel daarvan bevindt zich in de kelder, een deel op een parkeerdek en een deel op het buitenterrein. Van Essen: Bedrijvenpark De Batterijen ligt direct aan de snelwegafrit en op 500 meter afstand van een NS-station, dus je mag van een optimale bereikbaarheid spreken. We gaan graag vrijblijvend met geïnteresseerden in gesprek en hebben alle details in een uitge-breide brochure beschreven.

DE ZICHTBARE MAKELAAR

Er is een behoorlijke kans dat wanneer je ergens in de Food-Valley een bedrijfspand te koop of te huur aangeboden ziet, er een bord van CMC Bedrijfsmakelaars aan de gevel hangt. Het kantoor, met vestigingen in Ede en Veenendaal, behoort volgens Denise van Essen tot de meest actieve in de regio. Zodra ergens een locatie beschikbaar komt voor verkoop of verhuur, zitten wij er direct bovenop. Dan trachten we zo snel mogelijk met de eigenaar in contact te treden, om de wensen en mogelijkheden te bespreken. We plaatsen borden en adverteren volop in de wijde regio. De proactieve manier van werken zorgt er ook voor dat we een grote, steeds actuele kennis van de markt hebben, wat ons in staat stelt om onder-nemers met een behoefte aan een bedrijfsruimte snel en ade-quaat te bedienen. Overigens strekt ons verzorgingsgebied zich uit tussen Arnhem en Utrecht en bevat onze portfolio gemiddeld zon 200 objecten, voornamelijk kantoren, bedrijfshallen, winkels en horecalocaties. CMC Bedrijfsma-kelaars (met een team van acht medewerkers) maakt deel uit van de CMC Groep, die ook actief is op het gebied van vast-goedbeleggingen voor derden, collectieve verzekeringen voor gerichte doelgroepen en bedrijfsverzekeringen voor het mkb.

www.cmcbedrijfsmakelaars.nl

EEUWENLANGE GESCHIEDENIS

Achter B.V. Stichts Beheer van 1952 en Vastgoedbrigade schuilt een historie die teruggaat tot de achttiende eeuw. Directeur-eigenaar Gerard Heuvelman legt uit waar beide bedrijven voor staan. Stichts Beheer houdt zich bezig met projectontwikkeling, projectmanagement en directievoering rondom nieuwbouw, verbouwingen en revitalisering van woningen, zorg- en commerciële locaties, zoals winkels, kantoor- en andersoortige bedrijfspanden. We voeren voor klanten tekenwerk op het gebied van inrichting en logistiek uit en begeleiden de bouw van A tot Z. Dat betekent toezicht houden op de planning, financiën en kwaliteit, ervoor zorgen dat er conform de tekeningen en prijsafspraak gebouwd wordt en de aanvraag en afwikkeling van de bouw- en omge-vingsvergunning coördineren. We ontwikkelen in principe niet zelf, maar treden op namens ontwikkelaars. Stichts Beheer opereert landelijk en pakt af en toe zelfs internatio-nale projecten op. Ons bedrijf Vastgoedbrigade legt zich toe op commercieel, financieel en technisch beheer van vast-goed in opdracht van gebouweigenaren. Denk aan zaken als huurders begeleiden, huren innen, de afrekening van ser-vicekosten regelen en ervoor zorgen dat het pand op tijd zijn onderhoud en eventuele updates krijgt, zowel bouwkundig als installatietechnisch. Vastgoedbrigade heeft in Mid-den-Nederland en een straal van circa honderd kilometer daaromheen ongeveer 300 panden in beheer. Hetzelfde doen we via een aparte divisie voor particulier vastgoed. Dan praat je over zon 16.000 appartementen.

www.vastgoedbrigade.nl

Gerard Heuvelman en Denise van Essen.

cmc bedrijfsmakelaars | bedrijfshuisvesting

delen:

Vallei Business nummer 1 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by