B+B Specials: Kerstpakket op maat voor ieder bedrijf

Magazines | Vallei Business nummer 4 2018

Kerstpakket op maat voor ieder bedrijf

Bij B+B Specials kunnen klanten een eigen kerstpakket samenstellen. Grote en kleine bedrijven kunnen zo werknemers en relaties op een bijzondere manier in het zonnetje zetten.

In de showroom van B+B Specials in Veenendaal begint het zo na de zomervakan-tie steeds drukker te worden. Dit is de tijd dat veel bedrijven nadenken over een kerstpakket voor werknemers en relaties. Bij B+B Specials stellen klanten hun eigen pakket samen. Ze komen hier langs in de showroom voor een afspraak. Dan nemen we anderhalf tot twee uur de tijd voor het bekijken van producten en beluisteren van wensen van de klant. We hebben de keuze uit 3500 producten, zegt Jeanet van Grootveld, samen met haar zus Hanneke van den Brink eigenaar van B+B Specials. Waar een bouwbedrijf misschien meer interesse heeft in een traditioneel kerstpakket met veel food-artikelen, kiest een notariskantoor voor een luxe pakket met tapas of non-food-producten. We vragen goed door en stellen op basis daarvan samen met de klant het juiste kerstgeschenk samen.

BlijHet bedrijf bestaat nu achttien jaar en werd opgericht door de moeder van Jeanet en Hanneke. Toen hun moeder twaalf jaar geleden overleed, zetten zij samen B+B Specials voort. Ik vind het heel fijn om met mijn zus samen te werken. We vullen elkaar goed aan en weten precies wat we aan elkaar

hebben. En dat is nodig, want de maanden september tot december zijn hectisch, met last-minutebestellingen en het klaarmaken van alle pakketten. Het is druk ja, maar ook ontzettend leuk. Dit werk is zo afwisselend, vanwege het contact met klanten. Ze zijn bijna altijd blij, wanneer ze hier komen om een pakket uit te zoeken.

Schouderklopje voor werknemer

Een kerstpakket is heel belangrijk, als schouderklopje voor het harde werken. Werknemers werken het hele jaar hard voor je bedrijf en dat moet je belonen. Bovendien is een kerstpakket ook voor het hele gezin. En dat is dan weer de drijvende kracht achter de werknemer. Die moet je er dus ook bij betrekken.

Het traditionele kerstpakket met veel food-artikelen is nog lang niet op zijn retour. Daarnaast zie je steeds vaker pakketten die niet meer in een doos zijn verpakt, maar bijvoorbeeld in een mand of krat. Iets dat blijvend en duurzaam is. Bedrijven kunnen overigens ook terecht voor duurzame pak-ketten met fair trade-artikelen en producten van bamboe. Geregeld wordt gekozen voor een mix tussen food en non-food producten. Ook kunnen bedrijven kiezen voor Mijn

Eigen Kadootje, het kerstgeschenk waarmee werknemers zelf hun cadeau kunnen kiezen, of een combinatie maken van een bon met pakket.

Cadeau voor relaties

Nu de crisis voorbij is, besteden steeds meer bedrijven weer budget aan het geven van een kerstpakket of een cadeau voor relaties. Ze geven bijvoorbeeld een fles wijn weg of een pakket met wijn en tapas. Het waarderen van relaties is ontzettend belangrijk en dat kun je doen met een leuk cadeau. Dit doen we voor grote en kleine bedrijven, van vijf tot duizend pakketten of meer.

Voor meer informatie of een afspraak in de showroom:

B+B Specials Kernreactorstraat 13F 3903 LG Veenendaal

tel. 0318-65445 info@b-bspecials.nl www.b-bspecials.nl

Kerstpakketten | B+B Specials

delen:

Vallei Business nummer 4 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by