Genomineerden Jonge ondernemer/Jonge Onderneming Ede aan het woord

Magazines | Vallei Business nummer 4 2018

nbe | bijeenkomsten

Genomineerden Jonge Onderneming Ede aan het woord

Op maandag 15 oktober worden de genomineerden van Business Event gemeente Ede gepresenteerd aan het publiek in de ReeHorst. Leendert Houweling, Bij de Toren eten & drinken en Mijn Fysiopraktijk nemen het tegen elkaar op in de categorie Jonge ondernemer/Onderneming. Vallei Business sprak de genomineerden in deze categorie.

We waren blij verrast met onze nominatie, aldus Annita en Maarten Heissen van Mijn Fysiopraktijk. We zijn bezig met het verwezenlijken van een droom, namelijk om topzorg te leveren voor iedereen. Als oud-topsporters leggen we de lat altijd hoog, het is mooi dat daar met deze nominatie een (soort) beloning voor is gekomen.Ook Leendert Houweling reageerde vol enthousiasme: Ik ben enorm blij met mijn nominatie voor Jonge ondernemer / Jonge onderneming van het jaar omdat ik daarmee mijn passie, de natuur en het prachtige wild dat wij hier rondom Ede hebben lopen, en mijn werkzaamheden als preparateur en wandelgids een podium kan geven en op die manier kan delen met een groot publiek.

Verrast en vereerdArno Kleijer was verrast en vereerd tegelijkertijd toen hij hoorde dat Bij de Toren, eten & drinken genomineerd is: Wauw, wat een eer en een héél mooi compliment voor ons team BdT, eten & drinken. Blij dat onze beleving van smaak, puurheid van ((h)eerlijk eten en drinken en menselijkheid, wordt gewaardeerd door onze gasten... You dont build a business, you build people and than that people build the business.

KaartenMet eigen ogen zien wie er op maandag 15 oktober met de winst vandoor gaat? Kaarten kunnen worden besteld via www.businesseventede.eventbrite.nl. Op

www.businesseventede.nl en de Facebookpagina: www.facebook.com/businesseventede worden de komende periode alle updates gedeeld.

In de categorie MKB strijden Hotel de Sterren-berg, Albers Zeilmakerij B.V. en Van Camp Schoen & Fashion tegen elkaar. EMRI Services B.V., Aannemer en Transportbedrijf Roseboom en HAVÉ Verwarming vertegenwoordigen de categorie Grootzakelijk.

Overige Genomineerden

delen:

Vallei Business nummer 4 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by