Business flitsen

Magazines | Vallei Business nr 1 2012

Een bereikbare Vallei

is goed voor ú

Een bereikbare Vallei is belangrijk voor u als ondernemer, voor uw klanten, leveranciers en medewerkers. Bereikbaarheid is een bepalende factor voor uw concurrentiekracht. Een bereikbare regio betekent ook een leefbare regio en een aantrekkelijk vestigingsklimaat. Verschillende organisaties in de regio werken binnen het programma De Bereikbare Vallei samen om dit te bereiken. Sluit ook aan en profiteer van de voordelen!

De Bereikbare Vallei biedt u ondersteuning,

advies en slimme acties op het gebied van

slim reizen en slim werken. Het betekent slimme keuzes maken voor woon-werkverkeer, zakelijk verkeer en parkeren. Een ander vervoermiddel

of een andere route, reizen buiten de spits,

autodelen, telewerken, virtueel vergaderen: alles is mogelijk!

Uw voordelen:

• bespaar op reis- en parkeerkosten;

• stijging productiviteit medewerkers;

• vergroot uw aantrekkelijkheid als werkgever;

• verbeterde eigen bereikbaarheid;

• meewerken aan een goed klimaat en

leefbare regio.

Gratis meedoen aan acties!

De Bereikbare Vallei biedt o.a. de volgende acties:

• Probeerkaart openbaar vervoer;

• Probeerweken e-fiets & e-scooter;

• Promotie-actie fiets & gezondheid.

Meer informatie

Ruben van den Hamsvoort, mobiliteitsmakelaar van De Bereikbare Vallei, informeert u graag over wat u als werkgever kunt doen; individueel en/of samen met ons. Telefoon: 06-10 153 770.

mobiliteitsmakelaar@debereikbarevallei.nl.

Kidsdag Hoekelum:

Unieke verwendag voor bijzondere kinderen

De stichting Kidsdag Hoekelum organiseert

begin mei in Kasteel Hoekelum in Bennekom

een unieke verwendag voor kinderen die nood-gedwongen uit huis zijn geplaatst door Bureau Jeugdzorg. Initiatiefnemer Jaco van Holland: “Ik wil deze kinderen voor één dag een heel bijzonder gevoel geven.”

Volgens Van Holland, docent in het basisonderwijs, gaat het een heel bijzondere dag worden. Uit bewogenheid met de kinderen wil de leerkracht hen graag één dag extra in de schijnwerpers zetten.

Giel Beelen

Zo komt de BN’er en 3FM-dj Giel Beelen een workshop plaatjes draaien geven en gaat de bekende rapper en straatvoetballer Soufiane Touzani een spetterende clinic verzorgen. De kinderen kunnen zich laten pimpen door een visagiste, een modespecialist en een kapster om zich vervolgens als model te laten vereeuwigen in een shoot door fotograaf Arjan van Bruggen. Actievelingen kunnen zich helemaal uitleven op de skelterbaan, die door BergToys ter beschikking is gesteld.

Het kasteel, dat deze dag sponsort met tal van

faciliteiten, stelt zijn keuken beschikbaar voor

de culinaire fijnproevers.

Sponsors

Tal van lokale ondernemers hebben inmiddels hun belangeloze medewerking toegezegd, zoals Van Putten Van Apeldoorn notarissen, die de oprichting van de stichting verzorgde. Vanzelfsprekend zijn er nog meer bewogen ondernemers nodig die door sponsoring willen bijdragen aan een fantastische dag voor deze kinderen!

Meer informatie? Neem telefonisch contact op met Jaco van Holland op (06) 533 359 32 of neem een kijkje op www.kidsdaghoekelum.nl.

Bestuursleden Stichting Kidsdag Hoekelum: Jaco van Holland en Jan Veldhuizen

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by