Testdag vol verrassingen

Magazines | Vallei Business nr 2 2012

De autotestdag werd mogelijk gemaakt door:

Locaties:

Hotel PTC+

Restaurant Campman

Restaurant L’Orage

Landgoed De Scheleberg

Auto’s:

Ekris

Autobedrijf van Hunnik

Vallei Auto Groep

Bochane

Subaru Centre Gol

Pouw Stemerdink

Henk Scholten

Autofotografie:

Joost Franken

autotestdag

Testdag vol verrassingen

De zakenautotestdag van Vallei Business stond donderdag 19 april weer op het programma. Zoals altijd was het een druk bezochte dag waarop testrijders de kans kregen om de nieuwste modellen te rijden en proefritten te maken. Ook dit jaar waren er overvloedig auto’s aanwezig om de deelnemers hun beste kant te laten zien.

Hoewel de dag wisselvallig en fris begon op de parkeerplaats van Hotel PTC+, kon er binnen in het restaurant heerlijk worden genoten van een lekker kopje koffie en een lunchbuffet. De testauto’s werden van alle kanten gefotografeerd en zowel de testrijders als de autodealers kregen een uitgebreide instructie over de routes van de dag.

Na de fotografie en lunch ging de stoet van start. De testrijders zochten hun testexemplaren op en zo reed het gezelschap naar Restaurant Campman, een mooie locatie midden in de bossen, waar ook voor de nodige versnaperingen was gezorgd. Het invullen van de testverslagen hoort bij deze dag, we willen graag horen wat onze gasten van de gereden auto vinden.

Ook hier moesten de deelnemers weer op zoek naar de zakenauto waarop ze waren ingedeeld om de volgende route te rijden. De tweede stop was bij een oude bekende; restaurant L’Orage waar wederom de ontvangst gastvrij en goedverzorgd was. Vanwege het doorgebroken zonnetje kon iedereen hier lekker buiten gaan zitten om hun oordeel te vellen.

Als laatste stop stond Landgoed De Scheleberg op het programma. Hier kon iedereen nog even genieten van de gereden rit en rustig de testverslagen invullen. Na de groepsfoto werd de laatste testrit aangevangen richting de hoofdlocatie Hotel PTC+ waar de testrijders nog de kans kregen om in de modellen te rijden waar ze niet op waren ingedeeld. Als afsluiting kon het gezelschap nog genieten van het buffet.

Deelnemers:

Jan Nout Markinno

Jorrit Koops Schuiteman Accountants&Adviseurs

Maarten van Veen Two hands for you, massagetherapie

Edgar de Leeuw Schuurman&deLeeuw Accountants

John Korthouwer Van Zon Partners

Sjaak Hamstra Wecare International

Jan Veldhuizen VHM | abc

Wim Werkman Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid

Maarten Schoo DTZ Zadelhoff

Martijn Veen DTZ Zadelhoff

Huib van Loon Oxonia Fleet Solutions

Kees Leunis Alpha bedrijfsopvolging&Advies BV

Jos van Deursen Autotaalglas Wageningen

Maarten Blok Van Veen advocaten

Winfred Ortse Buro Koorts

Bas van Hardeveld Jac. Van Hardeveld Kwaliteit voor kantoor

Milo Stavenuiter Autotaalglas Wageningen

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by