Businssclub Overbetuwe

Magazines | Vallei Business nr 2 2012

Out of the Box event Businessclub de Betuwe

Leer creatief denken en pak nieuwe kansen

Tekst Tekstbureau VanderMaasTekst

Het enige wat vaststaat, is dat alles verandert. Vooral ondernemers ervaren dit elke dag. Op tijd creatief kunnen schakelen om nieuwe kansen te pakken, blijkt echter niet altijd even makkelijk. Gelukkig is het volgens de bekende acteur, programmamaker en ondernemer Leo Dijkgraaf te leren. Donderdag 24 mei is hij de inspirerende gastspreker op het Out of the Box event van Businessclub de Betuwe. Het event is voor iedereen toegankelijk.

Leo Dijkgraaf (1952) is een creatief denker pur sang. Zijn leven staat in het teken van het bedenken van nieuwe en vernieuwende concepten om ze vervolgens met succes op de markt te zetten. Na een opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht speelde hij van 1982 tot 1989 Pino in Sesamstraat. Van 1988 tot 2000 werkte hij bij de televisie. Hij produceerde en bedacht onder meer concepten van programma’s voor Henny Huisman, André van Duin, Ron Brandsteder en Carlo Boszhard.

Sinds 2000 is hij directeur van Dijkproducties BV, een holding dat eigen nieuwe en vernieuwende concepten bedenkt en op de markt zet. Het bekende callcenter ‘Annie Connect’, dat veel mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt opleidt en in dienst heeft, is één van deze concepten. In 2008 publiceerde Dijkgraaf het boek ‘Out of the Box’, waarin tal van creatieve denktechnieken met aansprekende voorbeelden aan de orde komen.

Direct in de praktijk

Op het Out of the Box event van Businessclub de Betuwe neemt Dijkgraaf zijn publiek mee in de wereld van het creatieve denken. Na zijn verhaal worden de besproken denktechnieken in kleine groepen direct in de praktijk gebracht in de vorm van een korte brainstormsessie. Tijdens een heerlijk buffet kunnen de brainstormuitkomsten even bezinken om vervolgens geëvalueerd te worden. Wie weet zit er een idee bij waar we in de toekomst nog veel over gaan horen. Grote merken als Volkswagen, Google, Apple en Philips zijn tenslotte ook ooit begonnen enkel vanuit een idee.

Borrel in ongedwongen sfeer

Het Out of The Box event met Leo Dijkgraaf wordt gehouden op donderdag 24 mei en begint om 17.45 uur in Zalencentrum Torenzicht, Waterstraat 11 te Lienden. Om 21.00 uur wordt het event afgesloten met een borrel in ongedwongen sfeer. Vooraf van 17.00 -18.00 uur is er Zakelijk Speeddaten. Ontvangst: 16.45 uur.

Toegang voor businessclubleden is gratis. De entree voor niet-

leden is €19,95 ( contant) aan de zaal.

Kijk voor meer informatie op www.businessclubdebetuwe.nl

Volg ons via twitter @BCdeBetuwe

businessclub

Vallei Business

Bedrijfshuisvesting/onderhoud

Financieel Advies

Reclame

Service Rubriek

Office

Locaties

Autodealers

Diversen

Juristen

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by