Testverslagen

Magazines | Vallei Business nr 2 2012

bmw 118I

Dealer: ekris

Jan Nout: “Ondanks de grootte is er genoeg ruimte in de auto. Voor de zakelijke rijder is het een sportieve auto met veel comfort en een goede afwerking. Voor deze BMW betaal je niets teveel. Ik vind het een prima mix tussen zakelijk en sportief.”

Gerrit Flier: “Een heerlijke complete auto met veel pit. Het is in mijn ogen een leuke auto om erbij te hebben waarbij de prijs en de kwaliteit prima in balans zijn, ik mis de lederen bekleding, maar verder is hij wel lekker vlot.”

Bas van Hardeveld: “De rijeigenschappen zijn goed en de eerste indruk is prima, hij is lekker snel. Voor een accountmanager die geen gezin heeft en veel comfort zoekt, zou ik deze BMW aan-

raden. Voor mij zit er te weinig ruimte in.“

Maarten Blok: “Een hele sportieve wagen. Hij is wat prijzig. Het is wel sportief genieten met deze auto, voor mij zit er alleen te weinig kofferbakruimte in.”

John Korthouwer: “Een auto voor de sportieve rijder met echte Duitse kwaliteit die prima in balans is tegenover de prijs die je betaald. Voor mij is hij qua ruimte te klein, maar misschien is het iets voor mijn vrouw.”

Specificaties

Merk: BMW

Model: 118i Sportline

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 1.6

Vermogen: 170 pk

Koppel: 250 Nm

Verbruik: 1 op 17,8

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 7,5 s

Topsnelheid: 222 km/u

Uitrusting: Diverse

Verkoopprijs: ? 41.576,-

Leaseprijs : ? 599,- (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: ? 27.950,-

Informatie: www.ekris.nl

bmw 335i

Winfred Ortse: “Hij stuurt scherp en straalt sportiviteit uit. Het is een hoge prijs die je betaald maar wel voor zeer hoge prestaties. Ik zou hem aanraden als de maximale rijderbeleving.”

Maarten Schoo: “Een zeer compleet uitgevoerde 3 serie. In de sportstand is dit een sportief genot om in te rijden. De BMW heeft een goede wegligging en zeker voor de volwassen sportieve rijder een aanrader voor deze prijs.”

Jan Veldhuizen: “Een wolf in schaaps-

kleren, een hele mooie en nette auto. Voor een zeer sportieve rijder een aanrader tegen een goede prijs, zeer compleet.”

Jos van Deursen: “Dit is helemaal BMW. De buitenlijnen zijn mooi en rustig, binnen is de afwerking degelijk en zoals het hoort met weinig frutsels en overzichtelijk. Ik vind de ‘kale’ uitvoering prijzig, maar juist de luxe uitvoering is zeker waar voor je geld. Als je niet perse op hoeft te vallen, maar toch een echte auto wil rijden, dan is dit de auto.”

Sjaak Hamstra: “Helemaal geweldig een geweldige ervaring om hier een testrit in te maken. Helaas boven mijn budget.”

Huib van Loon: “De afwerking is prima, hij is representatief. Deze BMW is voor deze prijs erg rijk uitgerust en heeft veel opties. De rijdynamiek is geweldig zowel het comfort als de sportiviteit. Ik heb meer ruimte nodig in mijn auto, de bagageruimte schiet voor mij wat te kort.”

autotestdag

Specificaties

Merk: BMW

Model: 335i

Type: Luxery Line

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 3.0

Vermogen: 306 pk

Koppel: 400 Nm

Verbruik: 1 op 13,8

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 5,5 s

Topsnelheid: 250 km/u

Uitrusting: diverse

Verkoopprijs: ? 77.450,-

Leaseprijs : ? 720,- (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: ? 35.900,-

Informatie: www.ekris.nl

bmw 530 d

Gerrit Flier: “Een plezierige auto om in te rijden en heel compleet. De prijs is ten opzichte van wat BMW ervoor biedt helemaal in balans met de kwaliteit. Het kost een paar centen, maar dan heb je ook alles. Ik kan geen reden bedenken om hem niet aan te schaffen.”

Jan Veldhuizen: “Mijn eerste indruk is goed, het is een zeer nette auto. Hij is comfortabel met toch zeer sportieve trekken.”

Milo Stavenuiter: “Een geweldige auto. Ik vind het een prachtige auto van

hoge kwaliteit die zeer bruikbaar is als

directiewagen.”

Bas van Hardeveld: “Alles klopt aan deze BMW. Hij is comfortabel met een mooie afwerking. Hij rijdt lekker en rustig en is prima geschikt voor de lange afstanden. Prijs en kwaliteit zijn in perfecte balans. Het is een directieauto voor iemand die veel comfort en luxe zoekt.”

Maarten Blok: “Dit is absoluut rijgenot, hij is duur maar de kwaliteit is dan ook geweldig. Ik heb er een woord voor: Super!”

Specificaties

Merk: BMW

Model: 530 d

Type: Touring High Executive

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 3.0

Vermogen: 258 pk

Koppel: 560 Nm

Verbruik: 1 op 16,9

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 6,1 s

Topsnelheid: 258 km/u

Verkoopprijs: ? 93.113,-

Leaseprijs : ? 925,- (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: ? 45.950,-

Informatie: www.ekris.nl

Hyundai i30 HB

Dealer: bochane groep

Jan Nout: “Een auto met een strakke en sportieve uitstraling, het is ook een snelle sportieve wagen die heel comfortabel rijdt. Ik vind het een mooie auto voor een nette prijs, je krijgt waar voor je geld.”

Wim Werkman: “Een hele complete

wagen met een mooie afwerking en

uitstekende navigatie. Ik zou hem ook zo willen aanbevelen aan iemand, ook de prijs die je betaald voor de kwaliteit is

uitstekend. Ik heb een groot gezin en daarvoor is hij wel te klein.“

Jorrit Koops: “Ik ben ook te spreken over de navigatie, die is heel goed. De afwerking is mooi en het is een complete auto. Zeker een goede prijs voor wat je krijgt, vijf jaar garantie is goed. Ik zou hem in zijn klasse zeker willen aanraden.”

Specificaties

Merk: Hyundai

Model: i30 HB

Type: 1.6 GDI i-motion

Transmissie: 6 versnellingen, Hand geschakeld

Cilinderinhoud: 1598

Vermogen: 135 pk

Koppel: 164 Nm

Verbruik: 1 op 20

Topsnelheid: 190 km/u

Verkoopprijs: e 18.995,-

Leaseprijs : e 333,- (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: e 16.995,-

Informatie: Hyundai-veenendaal@bochanegroep.nl

www.bochane-hyundai.nl

Peugeot 3008

Dealer: Autobedrijf van Hunnik

Jorrit Koops: “Eerlijk gezegd was ik sceptisch over de buitenkant, maar na de rit bijzonder verrast door het hybride effect. De zitpositie is zeer goed, het is een goede automaat met een afwerking van niveau. De prijs is goed, maar hybride moet de koper wel aanspreken. Aanrader als een gezinsauto die verrassend veel ruimte heeft voor dit type auto.”

Bas van Hardeveld: “De beleving was voor mij nieuw en de eerste indruk is goed. Het hybride gevoel dwingt mij tot relaxed rijden en dat vind ik positief. Het comfort en het panoramadak zijn zeer fraai. Een goede prijs voor de auto die je krijgt, veel voor weinig. Voor een gezin met kinderen kan ik hem wel aanraden.”

Gerrit Flier: “Deze auto viel mij erg mee voor een hybride. Qua duurzaamheid wel een goede en verantwoorde keuze. De kofferruimte viel wat tegen, maar dat is inherent aan een hybride.”

John Korthouwer: “Ik ben blij verrast door deze auto, hij is keurig verzorgd en heeft een goede prijs voor de kwaliteit die je krijgt. Het is een comfortabele auto die zuinig rijdt. Zelf ben ik, denk ik, nog niet toe aan een hybide, maar voor gezinnen met kinderen is dit zeker een aanrader.”

Specificaties

Merk: Peugeot

Model: 3008

Type: Bleu Lease executive HYBRID

Transmissie: EGS

Cilinderinhoud: 1998

Vermogen: 163 pk op voorwielen

Koppel: dieselmotor 300/1750 rpm

Vermogen: 37 pk op achterwielen

Koppel: electromotor 200 NM

Totaal vermogen: 200 pk

Totaal Koppel 500 nm

Verbruik: ( 1 op .... ) 26,3 km

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 8.5 sec.

Topsnelheid: 191 km/u

Uitrusting: 17”wielen

Verkoopprijs: e 38.690,00

Leaseprijs : e 894,00 (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: e 38.690,00

Informatie: Robert van Kins

Citroën ds5

Martijn Veen : “De Citroën is anders dan anders, een verrassende auto met een mooi design. Ik heb wat problemen met de bereikbaarheid van de knoppen. Het is een complete auto, wel met een prijskaartje.”

Winfred Ortse: “Je krijgt een cockpit-

gevoel in deze wagen, heel creatief chique en onderscheidend. De prijs is hoog, maar hij heeft wel een bijzondere styling en een eigenwijs karakter.”

Maarten Schoo: “De afwerking is goed en het rijgedrag is comfortabel. Ik vind hem alleen geen zakelijke uitstraling hebben voor mijn gevoel. De prijs is aan de hoge kant, maar in de hybride uitvoering heeft deze auto echt iets extra’s.”

Kees Leunis: “Ik vind hem wel representatief, het interieur is zeer fraai gestyled. Qua uiterlijk en comfort is hij prima. Het is een redelijke prijs voor de auto, maar hij vraagt wel om wat meer accessoires. Aanrader voor iemand die een complete auto zoekt, geen massaproduct wil en graag een aparte auto rijdt.”

Jos van Deursen: “Wat een prachtige vormgeving! Het is echt weer een Citroën zoals het hoort. Gezien de extra’s een prima prijs-kwaliteitverhouding, dat had ik niet verwacht. Een echte Citroën, heel exclusief qua lijn.”

Huib van Loon : “Een vooruitstrevend model met opvallende vervormingen. Het interieur is netjes en verzorgd. Een goede prijs voor een complete en mooie uitvoering. Het is een opvallend model in een complete uitvoering. Geen grijze muis.”

Specificaties

Merk: Citroën

Model: DS5

Type: E-HDI 110 airdream *EGS* Chic

Transmissie: EGS

Cilinderinhoud: 1560

Vermogen: 112 pk

Koppel: 270/1750 rpm

Verbruik: ( 1 op .... ) 22,7 km

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 12,4 sec.

Topsnelheid: 191 km/u

Uitrusting: Leer/navigatie

Verkoopprijs: e 34.690,00

Leaseprijs : e 713,00 (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: e 34.550,00

Informatie: Robert van Kins

audi a8

Dealer: Vallei Auto groep

Wim Werkman: “Helemaal te gek om er een dagje in te rijden. Voor het geld wat je ervoor betaald heb je ook echt wat. Voor mij zit het niet in de financiele mogelijkheden, maar als je echt helemaal wil uitpakken, moet je deze hebben maar dan wel met een chauffeur.”

Bas van Hardeveld: “Alles klopt aan de A8, het interieur is hij subliem, de afwerking is top en het rijgedrag is super. Voor deze klasse is de prijs ook goed in verhouding tot de kwaliteit. Dit is echt een auto voor een directeur met chauffeur die in een dikke auto wil rijden, maar toch heel sportief.“

Edgar de Leeuw: “Een prachtige, elegante en representatieve auto. Er blijven weinig dingen te wensen over met zo’n wagen. De prijs is niet voor iedereen haalbaar, maar het is een hele mooie zakenauto voor het hogere

zakensegment.”

Maarten van Veen: “Een goede directeursauto zou ik zeggen. Hij heeft een mooi weggedrag en een comfortabele zit. Voor de prijs krijg je een zeer complete zakenauto en het is het waard.”

Specificaties

Merk: Audi

Model: A8 lang

Type: Proline plus Limo lang

Transmissie: 8 versnellingen Tiptronic automaat

Cilinderinhoud: 3.000 cc

Vermogen: 290 pk

Koppel: 420 Nm

Verbruik: 1 op 11

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 6,1 s

Topsnelheid: 250 km/u (begrensd)

Uitrusting: Pre Sense front, Comfort sport stoelen, Bose, servo sluiting portieren, dubbel glas en vier zone airco

Verkoopprijs: e 126.450,-

Leaseprijs : e 2475 ,- (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: e 99.900

Informatie: www.valleiautogroep.nl

Skoda Superb combi

Winfred Ortse: “Hij heeft een keurige uitstraling, stuurt strak en heeft veel (been)ruimte. Je krijgt veel auto voor een nette prijs. Hij heeft de ruimte van een A6, de degelijkheid van een Volkwagen en de prijs van een Skoda, helemaal goed dus.”

Maarten Schoo: “Hij oogt representatief en is comfortabel, naar mijn smaak is de afwerking wat oubollig. Het is voor de prijs een complete auto, inclusief navigatie.”

Milo Stavenuiter: “Ik rijd zelf Octavia en dit is de uitgebreide grotere versie, helemaal top. De prijs is prima. Als je een zakelijke rijder bent die wel het comfort wil van de grote merken, maar tegen een lagere prijs is dit een aanrader.”

Kees Leunis: “Hij maakt een buitengewoon degelijke indruk, het rijgedrag is prima en het comfort zeer goed. Er zit ook ongewoon veel ruimte in. Misschien dat het imago van het merk nog wat beter kan want meer value for money krijg je niet. Deze auto moet je een kans geven. Ik kan namelijk geen zinnig argument bedenken om hem niet aan te schaffen.”

Huib van Loon: “Een luxe uitvoering met veel ruimte en een zakelijke uitstraling. Het is nog geen premiummerk, maar voor deze prijs en de luxe die geboden wordt en de ruimte die erin zit, is de verhouding goed.”

Specificaties

Merk: Skoda

Model: Superb combi (De geteste en afgebeelde Skoda Superb betreft een 3.6-uitvoering. De technische gegevens hebben betrekking op de 1.6 TDI Greentech-uitvoering met 20% bijtelling)

Type: Ambition businessline

Transmissie: Hand geschakeld

Cilinderinhoud: 1.6 TDI Greenline 1598 cm3

Vermogen: 105 pk

Koppel: 250 Nm

Verbruik: 1 op 22,7

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 12,5 s

Topsnelheid: 192 km/u

Uitrusting: Sunset (extra donkere getinte achterportierramen en achterruit), Bleutooth handsfree carkit

Verkoopprijs: e 35.507, 50

Leaseprijs : e 780,- (ex brandstof, incl. pas)

(full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: hatchback e 24.990,- (excl. afleverkosten) - Combi e 30.600,-,- (excl. Afleverkosten)

Informatie: www.valleiautogroep.nl

SUBARU Outback

Dealer: gol subaru

Maarten van Veen: “De Subaru is een mooie representatieve auto met goede en comfortabele stoelen en hij schakelt goed. Ik vind de bekleding in het testmodel saai, daartegenover staat wel dat ik de prijs goed vind voor wat je ervoor krijgt. Voor de zakelijke rijder of leaserijder zeker een aanrader. Ik zou deze wel overwegen als ik meer kilometers zou rijden.”

Winfred Ortse: “Hij heeft een verzorgde uitstraling, is compleet en comfortabel. De prijs is gunstig en de uitrusting is rijk voor die prijs. De moter is stil en hij rijdt rustig. Ik zou hem aanraden als betaalbaar en onderscheidend representatief.”

Maarten Blok: “Voor mij was dit een nieuw merk om in te rijden en zeker een aangename ervaring. Het is een net afgewerkte auto met een prettige automaat. Tegen een redelijke tot goede prijs heb je een goede auto. Misschien niet voor het grote publiek, maar onbekend maakt onbemind. Ik zou zeggen; stap in en laat je verrassen.”

Kees Leunis: “Een verrassende ervaring om met de Outback te rijden. Het rijgedrag is ontspannen door het lage zwaartepunt, het comfort is prima en de afwerking is van hoog niveau. Redelijkerwijs is er geen reden om hem niet aan te schaffen. Voor deze prijs is hij voldoende compleet, levert goede prestaties en heeft een goede automaat. Geef deze auto een kans en laat je verrassen.”

Specificaties

Merk: SUBARU

Model: Outback

Type: 2.5i Euxury Plus 2.0i

Transmissie: automaat - CVT

Cilinderinhoud: 2.5 ltr. 4 cilinder Boxer

Vermogen: 167pk / 123 kW

Koppel: 229 Nm / 4000 tpm

Verbruik: ( 1 op .... ) 1 op 11,9

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 10,4 sec.

Topsnelheid: 198 km/uur

Uitrusting: DVD Navigatie met TMC en Bluetooth, Dolby Pro Logic audiosysteem, Achteruitrijcamera, Xenon, Lederbekleding, Elektrisch verstelbare stoelen (L met geheugen), Schuif-kanteldak, 17”LM velgen, CVT automatisch versnellingsbak

Verkoopprijs: € 47.495,- +/+ € 795,- metallic

Leaseprijs : € 1284,- per maand (ex. BTW) (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 47.495,-

Informatie: gol.subaru.nl

SUBARU XV

Martijn Veen: “Hij heeft een mooie sportieve uitstraling meet een goede afwerking en complete uitrusting. Voldoende pit voor een leuke rit en zeker een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ik zou hem aanraden als ideale gezinsauto met veel ruimte, compleet en ook veilig.”

Edgar de Leeuw: “Je voelt je veilig in de XV en hij rijdt goed. Qua zakelijke representativiteit is hij iets minder naar mijn smaak. Prijs en kwaliteit zijn prima in verhouding, het is een goede en sterke auto met een snelle acceleratie.”

Maarten van Veen: “Hij heeft een leuke vormgeving, lekker sportief rijgedrag met goed zicht en perfecte stoelen. Zeker het overwegen waard al ga ik eerder voor de dieselversie. Het is een goede zakenauto tegen een goede prijs.”

Wim Werkman: “Ik moet wel wennen aan het merk Subaru, maar ben er wel over te spreken, helemaal goed. Misschien heeft het merk een imagoprobleem, maar dat is zeker niet van toepassing, het is een mooie auto met een mooie aanschafprijs en rijdt zuinig.”

Jorrit Koops: “Een zeer goede auto, sportief en representatief met een complete uitrusting. In mijn ogen is de prijs-kwaliteitverhouding de beste van de hele dag. Ik heb geen reden waarom ik hem niet aan zou schaffen.”

Specificaties

Merk: SUBARU

Model: XV

Type: 2.0i Luxury Plus 2.0i

Transmissie: automaat - CVT

Cilinderinhoud: 1995 cc. 4 cilinder Boxer

Vermogen: 150pk / 110 kW

Koppel: 196 Nm bij 4200 tpm

Verbruik: ( 1 op .... ) 1 op 15,2

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 10.7 sec.

Topsnelheid: 187 km/uur

Uitrusting: Navigatie met TMC en Bluetooth, XENON 17” LM velgen, Cruise Control, Dual-Zone climate control, achteruitrijcamera, etc., etc. zijn o.a.standaard in deze uitvoering.

Verkoopprijs: Test uitvoering: € 32.495,- +/+ € 695,- metallic

Leaseprijs : vanaf € 606,- per maand (ex. BTW) (full operatio- nal, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 27.495,- +/+ € 695,- metallic

Informatie: gol.subaru.nl

Lancia Thema

Dealer: pouw stemerdink

Jan Veldhuizen: “Het is een mooie auto die veel te bieden heeft. Niet iedereen heeft een Lancia en dat springt wel in het oog. Voor de prijs heb je veel opties en een super stijlvolle auto.”

Sjaak Hamstra: “Een geweldige auto met een comfortabele uitrusting en een perfect rijgedrag, dat alles tegen een redelijke prijs. Als je je niet beperkt tot een aantal merken en veel auto wil voor je geld, ben je met deze goed uit voor relatief weinig geld.”

Edgar de Leeuw: “De auto glijdt over de weg als een echte limousine. Hij oogt representatief en is zeer comfortabel en veilig. Aanrader voor iemand die veel rijdt en een zeer luxe zakenauto wil tegen een goede prijs.”

Martijn Veen: “De Lancia is een absolute blikvanger, de afwerking is luxe en hij heeft een zeer hoog comfort. Hij komt zeker op de snelweg helemaal tot zijn recht. Hij is niet goedkoop, maar je krijgt er wel een zeer complete auto voor. Een testrit is zeker een aanrader en een ervaring qua comfort.”

Specificaties

Merk: Lancia

Model: Thema

Type: 3.0 6 MultiJet II Executive

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 3000

Vermogen: 239 pk

Koppel: 550

Verbruik: ( 1 op .... ) 14,1

Acceleratie: 7,9

Topsnelheid: 230

Uitrusting: Executive uitvoering(o.a. 20”LM-velgen, Alpine Sound Group, DVD/HDD Navigatiesysteem, Blind Spot Detection, Actieve Cruisecontrol, Achteruitrijcamera, Poltrona Frau Bi-Colore Lederen Bekleding

Verkoopprijs: € 65.950,-

Leaseprijs : € 1.321,56,- p/mnd (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 53.500,-

Informatie: www.pouwstemerdink.nl

Jeep Compass

Maarten Blok: “Een mooie auto die van alle gemakken is voorzien. De Jeep is voor zakelijk en privégebruik stoer en representatief tegen een goede prijs.”

Gerrit Flier: “Van buiten heeft hij veel vierkante accenten, niet mijn smaak. Hij rijdt lekker, zit lekker en is een fijne auto. Ik vind het een prettige SUV met veel opties, je hebt een echte Jeep voor een betaalbare prijs.”

Jan Nout: ”De Jeep is een stoere auto in het perfecte formaat, hij rijdt stabiel en heeft een krachtige motor. De startprijs is goed en voor een redelijke prijs heb je veel mooie extra’s. Als je iets stoers wil rijden en niet teveel wil betalen, dan is dit wel een aanrader.”

Kees Leunis: “Zeer comfortabel met een representatieve uitstraling. Het is een complete auto met goed rijgedrag. De prijs en kwaliteit liggen goed in verhouding. Hij is compleet en het is een zorgeloze auto.”

Specificaties

Merk: Jeep

Model: Compass

Type: 2.4 Limited CVT

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 2359

Vermogen: 170 pk

Koppel: 220Nm

Verbruik: ( 1 op .... ) 11,6

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 10,7

Topsnelheid: 180 km/u

Uitrusting: Limited uitvoering(o.a. 18”LM-velgen, Chromen Details, Elektrische verstelbare stoelen, Climate Control) + Technology, Safety and Convenience Pack

Verkoopprijs: € 37.090,-

Leaseprijs : € 714,- (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 27.890,-

Informatie: www.pouwstemerdink.nl

volvo

Dealer: Henk scholten

Maarten Schoo: “Een auto met uitstekend weggedrag en verrassend compleet uitgerust. Ik moest wel wennen aan de spraakgestuurde navigatie, maar het dashboard is overzichtelijk en eenvoudig te bedienen. Ik kan niets verzinnen om hem niet aan te schaffen. Voor een zakelijke rijder is dit een complete auto met een hoge afwerking tegen een heel goede prijs.”

Jos van Deursen: “De S60 heeft een strakke afwerking en is heerlijk comfortabel. Overzichtelijk en weinig knoppen voor een zakenauto. Zeker in vergelijk met andere auto’s in deze prijsklasse is de prijs-kwaliteitverhouding erg goed. Een degelijke auto waar iedereen mee voor kan komen rijden.”

Sjaak Hamstra: “Een prima auto, netjes afgewerkt zonder teveel poespas en zeer representatief. Je krijgt waar voor je geld voor een klasse auto.”

Maarten van Veen: “Met name de afwerking en het comfort zijn goed. Het is een plezierige auto om in te rijden, hij is prachtig qua styling, hij rijdt heerlijk met een vlotte schakeling en comfortabele stoelen. De prijs is mooi voor hetgeen je krijgt.”

Martijn Veen: “De auto heeft een representatieve uitstraling, zeer modern en sportief. Hij is zeer compleet. Voor de zakelijke rijder is het sterke punt dat je een hoge kwaliteit krijgt en de nodige luxe, hij is zeker een proefrit waard om het te ervaren.“

Edgar de Leeuw: “De S60 rijdt super en sportief. Het comfort en de veiligheid zijn prima in orde waarbij de prijs ook goed is voor een representatieve auto. Kortom; mooi en sportief.”

Specificaties

Merk: Volvo

Model: S60 D2 (DrivE) Kinetic

Transmissie: Handgeschakeld, 6-versn.

Cilinderinhoud: 1600cc

Vermogen: 115pk

Koppel: 270Nm

Verbruik: 1 op 23,3

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 10,9 sec.

Topsnelheid: 195 km/u

Uitrusting: Business Pack Pro, R-Design velgen (18’’),

R-Design achterbumper, Achteraf leder inbouw.

Verkoopprijs: e 34.995,- (Auto in test circa e 39.000,-)

Leaseprijs : e 778,35 (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: e 32.995,-

Informatie: Harry Zegers, Henk Scholten Ede,

06-51191938 of 0318-666688

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by