Afazen: drie keer zo snel lezen

Magazines | Vallei Business nr 3 2012

Online training snellezen nu beschikbaar

Twee keer zo snel leren, drie keer zo snel lezen

Als je jezelf oefent in snellezen, geef je jezelf twee tot drie keer zoveel tijd. Goed nieuws voor iedereen die informatiestromen te verwerken heeft. En wie heeft dat niet tegenwoordig?

Snellees-expert Angelique Greiner (Afazen): “Mijn training is populair bij mensen die zich vaak snel en goed op complexe zaken moeten voorbereiden. Ze leren de te lezen stukken sneller te begrijpen, waardoor ze ruimer in de tijd komen te zitten. Dat ik ze dit nu ook online kan leren, brengt dubbel effect. Het is een uitkomst voor iedereen met verantwoordelijkheden en haast.”

Iedereen wil sneller

De training bestaat uit praktische oefeningen, leestesten en interessante wetenswaardigheden over de werking van de hersenen. “We zien dat zowel individuen als bedrijven oor hebben naar de training. Een student die vlak voor een tentamen zat klopte aan. De dag erna gaf een compleet managementteam aan dat de papieren stukken zo waren toegenomen. Na mijn training zagen hun agenda’s er al een stuk rustiger uit”, aldus Greiner.

Effectief is leuk

De lesstof richt zich grofweg op drie onderwerpen. De begeleiding van de ogen met pen of potlood, de leesstrategieën voor het doornemen van verschillende type teksten en een ware training voor de oogspieren. Greiner: “Het zijn manieren om lezen voor altijd leuker te maken. Want wie direct begrijpt wat er staat, maakt betere keuzes en is sneller klaar.”

E-learning specialist Spruitt is trots op de nieuwe productie. Directeur Natasja Jager: “De lessen van Afazen zijn interessant, toegankelijk en direct bruikbaar. In die aanpak herkennen wij onszelf. Dit snellezen is net als onze leerfilosofie; moeiteloos inpasbaar bij Het Nieuwe Werken.”

Voor de prijs van 150 euro krijgt de deelnemer zes uur online lesstof. Hiermee kan hij zijn leessnelheid zelfstandig van 250 woorden per minuut naar 750 per minuut verhogen. De training is vanaf vandaag aan te vragen via www.afazen.nl

Over Afazen

Afazen is het bedrijf van Angelique Greiner, specialist in ‘slimmer werken en leren’. Haar achtergrond als organisatieadviseur en trainer stelt haar in staat om mensen aan een effectievere werkstijl te helpen. Ze leert mensen om bewuster met informatiestromen om te gaan en dat leidt altijd tot zichtbaar resultaat.

Angelique Greiner

thema ICT

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by