Testverslagen

Magazines | Vallei Business nr 3 2012

BMW Z4

Dealer: ekris

Frank Pluimers: “Het interieur en exterieur zijn geweldig. Hij ligt als een blok op de weg, rijdt sportief. Echt een auto om toertochtjes mee te maken. De kwaliteit is top en de prijs is in lijn van BMW. Als je iets sportiefs zoekt, is dit de auto. Zeker voor erbij is dit een fantastische wagen.”

Ed Snitselaar: “Snel, een echte sportwagen. Het blijft een hoop geld, maar daar heb je wat voor. Een stoere auto voor stoere mensen.”

Fred Baars: “Een unieke auto met een bijzonder pittig rijgedrag voor een goede prijs. Echt een auto om van te genieten, de heilige koe. Helaas past mijn gezin er niet in, maar hij is zeker heel bijzonder.”

Marcel van Brakel: “Deze auto is helemaal top, de prijs-kwaliteitverhouding is prima. Het is een super snelle en sportieve auto die stoer oogt en leuk is voor in het weekend.”

Specificaties

Merk: BMW

Model: Z4 28i

Transmissie: handgeschakeld

Cilinderinhoud: 2.0

Vermogen: 245 pk

Koppel: 350 Nm

Verbruik: 1 op 9,8

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 5,7 s

Topsnelheid: 250 km/u begrensd

Uitrusting: High Executive

Verkoopprijs: e 59.080,-

Vanaf Prijs: e 46.990,-

Informatie: www.ekris.nl

Mini Cooper S Coupe

Dirk Jan Plate: “Hij ziet er spectaculair uit, al houd ik zelf niet van zo’n type auto. Mijn dochter zou hem te gek vinden, maar daar is hij veel te snel en sportief voor. De kwaliteit is goed tegen de prijs die je betaald.”

Bas Stoker: “Hij rijdt echt goed, wat een sportieve auto! Prijs en kwaliteit zijn prima in balans, helemaal in orde. Hij is geschikt om erbij te hebben en lekker mee te toeren, zeker op de snelweg. Het is geen familieauto, maar meer voor erbij als funcar.”

Diana Beukhof: “Het is een soort kart, een beetje zenuwachtig en stug geveerd. Wat een sportieve auto, lekkere strak en ligt als een huis op de weg. Aanrader voor een jong gezin zonder kinderen die van snelheid houdt. Voor mij helaas te klein, maar meer voor erbij.”

autotestdag

Specificaties

Brandstof: Benzine

Kleur: Midnight Black metallic

Aantal deuren: 2

Bouwjaar: 2011

Datum deel I: 26-10-2011

Kilometerstand: 9500 km

Transmissie: Handgeschakeld 6-bak

Kenteken: 68-TDL-1

Motor: 1.6 16v Turbo

Motorinhoud: 1598 cc

Vermogen: 184 pk

Gewicht: 1165 kg

Carrosserie: Coupe

Vanaf Prijs: € 31.488,-

Toyota Prius Plugin

Dealer: Toyota van Gent

Erik Dekker: “Prima rijgedrag en zeer comfortabel. Deze nieuwe Prius heeft een sportieve uitstraling. De auto is compleet. Je rijdt heel goedkoop en zuinig. Ik raad een proefrit aan als je een goede en zuinige auto wil rijden die zakelijk en privé

inzetbaar is.”

Frank Pluimers: “Hij rijdt heerlijk en biedt comfort. Zowel interieur als exterieur hebben zich goed ontwikkeld. Zeker zakelijk gezien is dit een goede investering met 0% bijtelling. Een proefrit is zeker aan te raden voor mensen die zuinig willen rijden en toch een lekker comfortabele auto willen.”

Nico van Koesveld: “Een fijne ruime auto die lekker comfortabel rijdt en ook snel is. De display is overzichtelijk en hij is stil. Voor de zakelijke rijder is dit zeker interessant vanwege de bijtelling. Aanrader voor de zakelijke rijder die relaxed wil rijden en zonder stress de weg op wil. Voor consumenten waarschijnlijk te prijzig zonder de subsidies.”

Marcel van Brakel: “Perfecte auto, overzichtelijk interieur en zeer comfortabel. Ik vind het alleen geen mooie auto, maar voor iemand die prijsbewust wil rijden is dit een prima wagen.”

Specificaties

Merk: Toyota

Model: Prius Plug-in

Type: 1.8 Hybrid Dynamic Business

Transmissie: CVT automaat

Cilinderinhoud: 1798 cc

Vermogen: 136 PK

Koppel: Benzine 142 Nm (2800-4400 tpm)

Koppel: Electro 207 Nm (0 tpm)

Verbruik: ( 1 op 47,6 ) gecombineerd

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 10,8 sec

Topsnelheid: 180 km/h

Uitrusting: 17 LM velg Tavolo incl band € 1.330,-

Verkoopprijs: € 41.390,-

Leaseprijs: € 645,- (full operational, obv. 30.000 p/jr,

5 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 38.990,-

Informatie: Vraag ons in de showroom naar de diverse

subsidiemogelijkheden zoals

- Kleinschaligheid investeringsaftrek (28%)

- Milieu investeringsaftrek (36%)

- Vamil (75% willekeurige afschrijving)

Toyota

Prius Wagon

Jesse van Eenbergen: “De auto ligt stabiel op de weg en is goed geïsoleerd tegen geluid. Het interieur is goed afgewerkt, je krijgt veel ruimte voor weinig geld. Aanrader als je veel ruimte nodig hebt, milieubewust bent en goedkoop wil rijden.”

Hans Derksen: “De afwerking is heel netjes en er zit heel veel ruimte in. Hij rijdt perfect, ligt goed op weg. Hij is bijna geluidloos, je zoeft echt door de stad. De prijs is goed voor de kwaliteit en ruimte die je krijgt. De optiepakketten zorgen dat er voor ieder wat wils is. De Prius is zeker het overwegen waard als je een stille en zuinige auto zoekt met veel ruimte en veel comfort.”

Gert Jan van Sierenberg de Boer: “Het is een auto voor gezinnen die milieubewust willen rijden. Het weggedrag is goed. Je krijgt veel ruimte tegen lage bijtelling.”

Specificaties

Merk: Toyota

Model: Prius Wagon

Type: 1.8 Full Hybrid Aspiration

Transmissie: CVT automaat

Cilinderinhoud: 1798 cc

Vermogen: 136 PK

Koppel: Benzine 142 Nm (2800-4400 tpm)

Koppel: Electro 207 Nm (0 tpm)

Verbruik: (1 op 24,4) gecombineerd

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 11,3 sec

Topsnelheid: 165 km/h

Uitrusting: 17 LM velg Tavolo incl banden € 1.330,-

Verkoopprijs: € 32.750,-

Leaseprijs: € 604,- (full operational, obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 30.990

Informatie: Vraag ons in de showroom naar de diverse

subsidiemogelijkheden zoals

- Kleinschaligheid investeringsaftrek (28%)

- Vamil (75% willekeurige afschrijving)

Porsche Boxster

Dealer: porsche centrum gelderland

Esther Spekle: “Geweldig! Hij stuurt heel direct. Wel lastig om de dode hoek aan de rechterkant te zien. Je voelt je ondeugend in deze auto. Bij deze auto vraag je niet naar de prijs-kwaliteitverhouding, het is een gevoel wat je krijgt bij deze auto en dat is niet in euro’s uit te drukken. Aanbevelen hoef ik niet te doen, dat doet hij zelf wel.”

Fred Baars: “Kan het nog leuker op een testdag? Hij is bijzonder plezierig om in te rijden, je moet alleen niet veel ruimte nodig hebben.”

Ferdinant Mekelenkamp: “Gewoonweg geweldig, netjes afgewerkt, maar er mag voor mij iets meer beenruimte in. Hij is representatief als je nagekeken wil worden. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Voor hetgeen je krijgt, vond ik de prijs overigens meevallen. Voor de fun is dit de auto, zeker als je snel wil zijn en supervast op de weg wil liggen.”

Specificaties

Merk: Porsche

Model: Boxster S

Type: S

Transmissie: PDK Automaat

Cilinderinhoud: 3.4

Vermogen: 315 pk

Koppel: 360 Nm

Verbruik: ( 1 op 12 )

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 5.0

Topsnelheid: 277 km/u

Uitrusting: PCM, Vol leer, 20 inch, Alarm,

Telefoonvoorbereiding

Verkoopprijs: € 104.000,-

Leaseprijs : NVT (full operational, obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 76.900,-

Informatie: Deze auto is te bezichtigen bij

Porsche Centrum Gelderland,

Ressenerbroekstraat 2 in Heteren.

Citroen C-zero

Dealer: Van Hunnik

Ed Snitselaar: “Een positieve eerste indruk, hij heeft meer ruimte dan gedacht. De auto ziet erg verzorgd uit en heel eigentijds, zelf houd ik daar alleen niet zo van maar dat is smaak. Echt een auto voor stadsverkeer. Voor mensen die echt elektrisch willen rijden en groen willen zijn.”

Dirk Jan Plate: “Hij oogt wat klein, maar is voor de korte ritten in de stad wel te doen. Voor de groene rijders die elektrisch willen rijden zou dit wel een optie zijn, zij het niet echt goedkoop.”

Ferdinant Merkelenkamp: “Wat een lief klein model. Hij rijdt lekker ontspannen en comfortabel. De afwering is keurig en representatief, hier hoef je je niet voor te schamen. Echt voor en milieubewuste rijder.”

Specificaties

Merk: Citroen

Model: C-zero

Type: Full Electric

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: --

Vermogen: 66 pk/49kw

Koppel: 180nm

Verbruik: ( 1 op .... ) geen benzine

(€1,50 per volle lading stroom)

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 15 sec

Topsnelheid: 130 km/u

Uitrusting: metallic lak

Verkoopprijs: e 29.393,00

Leaseprijs : e 681,00 (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: e 29.393,00

Informatie: Robert van Kins

Citroen C3

Jonathan Kroeske: “De auto rijdt zeer prettig. Hij stuurt lekker licht en ligt goed op de weg. Het is een leuke auto voor relatief weinig geld, prima prijs-kwaliteitverhouding dus. Het is een kleine, pittige auto die zuinig rijdt.”

Hans Derksen: “Ik ben positief verrast. Hij heeft een leuke sportieve uitstraling, schakelt en stuurt lekker. Een prima auto. Heb je een leuke stadsauto nodig? Probeer deze eens. Als tweede auto is deze een prima keuze.”

Dennis Vermeulen: “Een ideale stadsauto, het zou ook een ideale auto zijn om klanten te bezoeken in de regio. De auto is helemaal af op het navigatiesysteem na, dus een prima prijs voor een prima auto. Zeer geschikt voor in de stad en als tweede auto.”

Specificaties

Merk: Citroen

Model: C-3

Type: Collection e-HDI 90 pk

Transmissie: handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1600

Vermogen: 90 pk

Koppel: 230nm bij 1450 rpm

Verbruik: ( 1 op .... ) 1:27

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 11 sec

Topsnelheid: 157 km/h

Uitrusting: metallic lak pack City

Verkoopprijs: e 15.995,-- (superdeal rijklaar)

Leaseprijs : e 449,00 (full operational, obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: e 16440,--

Informatie: Robert van Kins

Kia Rio

Dealer: Braber

Dennis Vermeulen: “De Kia is helemaal af met een achteruitrijcamera, navigatie en climate control. Je krijgt veel waar voor je geld, alle opties zijn aan boord en de velgen ogen sjiek. Het is een perfecte stadsauto tegen een scherpe prijs.”

Nico van Koesveld: “Het is een nette auto die gelijk vertrouwd en veilig aanvoelt. Hij is gemakkelijk in de bediening, rijdt stil en comfortabel. De benzineversie biedt veel auto voor relatief weinig geld. Deze auto is een fijne gezinsauto die zakelijk ook inzetbaar is. Ik heb zelf een grotere auto nodig.”

Jonathan Kroeske: “De auto heeft een mooie uitstraling en is zeker comfortabel. Ik vond het vermogen wel iets tegenvallen. Het interieur is mooi van design en hij rijdt verder prima. Het is een leuke stadsauto tegen een goede prijs.”

Erik Dekker: “Een sportieve auto met een mooi design van binnen. De wegligging is goed, een lekkere auto om lekker mee te toeren tegen een goede prijs.”

Specificaties

Merk: Kia

Model: Rio 1.1 Diesel

Type: Superpack

Transmissie: Hand geschakeld

Cilinderinhoud: 1120

Vermogen: 55 kw/ 75 pk

Koppel: 170/ 1500 - 1750

Verbruik: 1 op 27,7

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 16,1 s

Topsnelheid: 158 km/u

Uitrusting: Cruise Control, Climate Control, regensensor, parkeersensoren achter, Supervision instrumentencluster, Smartkey start/stop knop, middenarmsteun voor.

Verkoopprijs: e 20.289,-

Leaseprijs : e 425,00 (full operational, obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: e 11.695,-

Informatie: www.autobraber.nl

Mazda MX5

Pepijn van Asch: “Ik ben onder de indruk van het sturen en de wegligging, de stoelen zitten super. Het is een prima prijs voor een tijdloze auto die nog vele jaren populair zal blijven. Een leuke auto om mee te toeren, hij is boven verwachting. Zeker een proefrit waard!”

Dirk Jan Plate: “Echt fantastisch, wat een geweldige looks. Ik vond de prijs echt laag, ik had zelf veel meer verwacht. Als je op zoek bent naar een leuke en goede auto, moet je hier eens een proefrit in maken. Zeker niet standaard, ik zou hem wel overwegen als volgende auto, alleen dan geen cabrio.”

Gert Jan van Sierenberg de Boer: “De Mazda rijdt super, hij is lekker sportief. Deze auto gaat al wat jaren mee en de prijs is heel gunstig tegenover wat je krijgt. Het is een leuke auto om erbij te hebben als speelauto. Gewoon doen! Hij is snel, heeft een goede wegligging en is betaalbaar.”

Specificaties

Merk: Mazda

Model: MX-5

Type: MX-5 Kyudo Coupé

Transmissie: Hand geschakeld

Cilinderinhoud: 1.8

Vermogen: 93 kw/126 pk

Koppel: 167/4500

Verbruik: 1 op 14,2

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 9,9 s

Topsnelheid: 198 km/u

Uitrusting: Lederen bekleding, navigatie,

stoelverwarming, 17 inch lichtmetalen velgen Verkoopprijs: e 34.609,-

Leaseprijs : e 694,- (full operational, obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: e 31.390

Informatie: www.autobraber.nl

Renault

Megane Cabrio

Dealer: Bochane

Pepijn van Asch: “De afwerking ziet er goed uit, de velgen en de kleur maken de auto echt af. De prijs-kwaliteitverhouding is prima, de afwerking is helemaal goed.”

Hans Derksen: “Hij ligt lekker op de weg, we reden met open dak en hij is lekker stil. Het comfort, de veiligheid en de afwerking zijn perfect. Het is een mooie prijs voor een cabrio met deze kwaliteit. Als je een alledaagse cabrio zoekt die je ook in de winter kan rijden dan is dit een aanrader.”

Dennis Vermeulen: “Luxe afwerking met standaard navigatie, hij heeft een degelijke uitstraling waar je zakelijk ook mee voor de dag kan komen. Het is een erg uitgebreide versie die je krijgt voor een scherpe prijs. Deze multifunctionele cabrio is geschikt voor iedereen.”

Jesse van Eenbergen: “De eerste indruk is goed, hij heeft sportieve stoelen met leer en heeft verder een mooi afgewerkt interieur. De automaat schakelt soepel. Ik vind hem wel prijzig, maar je hebt wel een mooie compacte cabrio met veel rijplezier.”

Specificaties

Merk: Renault

Model: Megane CC

Type: 2.0 16V CVT (automaat) Dynamique

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 2.000 cc

Vermogen: 140 pk

Koppel: 195 nm bij 3.750 toeren

Verbruik: (1 op 12,5 )

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 10,3 seconden

Topsnelheid: 195 km/uur

Uitrusting: Elektrisch te openen glazen cabriodak, Navigatiesysteem, Handsfree sleutel, 18 inch licht metalen velgen

Verkoopprijs: e 38.500,-

Leaseprijs: Vanaf e 645,- per maand via

www.bochanelease.nl

Vanaf Prijs: Er is al een Renault Megane CC vanaf e 31.500,- Informatie: Voor meer informatie over de Megane CC bent u van harte welkom bij Renault dealer Bochane.

Einsteinstraat 45 Veenendaal, tel 0318-546111, www.bochane-renault.nl

Renault

Megane Estate

Ferdinant Mekelenkamp: “Hij rijdt goed en heeft een representatieve uitstraling, verder weinig opvallend. De prijs is netjes voor deze auto. Als je zonder veel opsmuk en no-nonsense wil rijden is dit een aanrader. Ikzelf heb iets meer ruimte nodig.”

Ed Snitselaar: “Een echte goede leaseauto, hij is netjes en degelijk afgewerkt en een beetje ‘hip’ gemaakt. Tegen deze prijs verwacht je deze auto. Het is een gezinsauto waar je zakelijk ook goed mee voor de dag kan komen.”

Esther Spekle: “Ziet er netjes uit, een degelijke auto met alles erop en eraan waar ook aan de veiligheid is gedacht. Je krijgt veel waar voor je geld met de Renault. Ik vind het een grote ruime leaseauto.”

Diana Beukhof: “De koppel is verrassend hoog en hij rijdt lekker snel weg. Het is een ruime en sportieve gezinsauto die zeer compleet is voor de prijs en de bijtelling is ook interessant voor de zakelijke rijder. Je moet deze auto ervaren dus probeer hem eens uit zou ik zeggen.”

Gert Jan van Sierenberg de Boer: “Een fijne auto om mee te reizen, ruim en compleet uitgerust. Hij kan prima sturen maar mag van mij wel wat meer vermogen hebben. Een leuke ruime familieauto die qua bijtelling ook interessant is.”

Specificaties

Merk: Renault

Model: Megane Estate

Type: 1.5 dCi start en stop GT-line

Transmissie: Hand geschakeld 6-bak

Vermogen: 110 pk

Koppel: 260 nm bij 1.700 toeren

Verbruik: ( 1 op 28,7 )

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 12,4 seconden

Topsnelheid: 190 km/uur

Uitrusting: Bose Sound Systeem, Panoramadak,

Navigatiesysteem, Handsfree sleutel

Verkoopprijs: e 29.475,-

Leaseprijs: e 488,- per maand via www.bochanelease.nl

Vanaf Prijs: Er is al een Renault Megane dCi met

14% bijtelling vanaf e 22.790,-

Informatie: Voor meer informatie over de Megane Estate bent u van harte welkom bij Renault dealer

Bochane. Einsteinstraat 45 Veenendaal,

tel 0318-546111, www.bochane-renault.nl

Subaru BRZ

Dealer: Subaru centre Gol

Jonathan Kroeske: “Een mooie sportieve, snelle auto met mooie lijnen. Voor het hoge segment van deze auto is hij relatief goedkoop voor wat je krijgt. Voor een auto erbij is hij ideaal, je krijgt een prachtige auto met veel vermogen voor weinig geld.”

Nico van Koesveld: “De auto roept een emotie op die zeker positief is. Het is een snelle funcar die direct vertrouwd aanvoelt, comfortabel is en die doet wat je verwacht. Hij schakelt soepel en de wegligging is lekker strak. Hij is netjes geprijsd voor een tweede auto. Ik denk dat hij het goed doet als tweede auto voor vrouwen die een snelle auto willen rijden.”

Marcel van Brakel: “Hij is geruisloos voor een sportauto, helemaal prima. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Het is een mooie tweezitter die goed aan de prijs is, voor in het weekend en lekker snel. Als je kinderen thuisblijven, lekker met de vrouw naar het strand in deze auto.”

Specificaties

Merk: SUBARU

Model: BRZ

Type: 2.0i Sport Executive

Transmissie: 6 versn. Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1998 cc. 4 cilinder Boxer

Vermogen: 200pk / 147 kW

Koppel: 205 Nm bij 6400-6600 tpm

Verbruik: gem. 1 op 12,8

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 7,6 sec.

Topsnelheid: 230 km/uur

Uitrusting: Bi-XENON, 17” LM velgen, Cruise Control, Dual-Zone climate control, verwarmbare voorstoelen, Sport stoelen met Leder/Alcantare bekleed, neerklapbare achterbanken, Alu pedalen, Keyless entry

Verkoopprijs: Test uitvoering: e 41.995,- +/+ e 695,- metallic

Leaseprijs : Op aanvraag

Vanaf Prijs: e 37.995,- +/+ e 695,- metallic

Informatie: www.subarucentregol.nl

Subaru Trezia

Fred Baars: “Het rijgedrag, de wegligging en de veiligheid zijn helemaal top. Het uitzicht op de weg is goed, maar ik vind de afwerking van het interieur wat oubollig. Voor de doelgroep zou ik hem aanraden als een plezierige auto om in te rijden. De ruimte en het rijdgedrag zijn prima.”

Erik Dekker: “Er zit veel ruimte in. De prijs is goed, zeker tegen de ruimte die je ervoor krijgt en een zestraps. Voor mij is dit niets, maar ik zou hem zeker aan mijn ouders adviseren als een plezierige auto om in te rijden met veel ruimte.”

Pepijn van Asch: “De auto is erg stil en schakelt soepel. De kwaliteit en prijs zijn prima in balans bij deze auto. Het is een ideale gezinsauto met heel veel ruimte.”

Jesse van Eenbergen: “De uitstraling is goed en de auto voelt degelijk aan. Het

rijgedrag is prima, hij heeft een goede wegligging en je hebt hem tegen een prima prijs. Ik zou hem aanraden als een ruime en degelijke auto.”

Specificaties

Merk: SUBARU

Model: Trezia

Type: 1.3i 16V

Transmissie: 6 versn. Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.329 cc 4 cilinder lijn

Vermogen: 73pk / 99kW

Koppel: 125 Nm bij 4.000 tpm

Verbruik: gem. 1 op 18,2

Acceleratie: (0 tot 100km/u) sec.

Topsnelheid: 170 km/uur

Uitrusting: 16” LM velgen, Airconditioning, Audio

met CD speler, stuurwielbediening,

mistlampen, etc.,etc. zijn o.a.standaard in

deze uitvoering. De extra optie is metallic.

Verkoopprijs: Test uitvoering: e 19.475,- +/+ e 695,- metallic

Leaseprijs : Op aanvraag

Vanaf Prijs: e 16.975,- +/+ e 575,- metallic

Informatie: www.subarucentregol.nl

Volkswagen

Golf Cabrio

Dealer: Vallei auto groep

Frank Pluimers: “Echte Duitse degelijkheid, hij is sportief en zeer goed dagelijks inzetbaar. Hij rijdt echt relaxed en lekker sportief. Als je een sportieve auto wil rijden tegen een goede prijs, moet je Volkswagen hebben.”

Esther Spekle: “De Volkswagen rijdt ontspannen en ziet er degelijk uit. Ik ben er erg positief over, de ruimte is prettig, dat maakt de auto makkelijk bruikbaar en daardoor is de prijs ook goed in verhouding tot de kwaliteit die je krijgt. De combinatie van een cabrio en de ruimte maakt hem ideaal en veelzijdig inzetbaar.”

Diana Beukhof: “Qua afwerking vind ik hem misschien wat sober, maar hij schakelt lekker strak en heeft een prima wegligging, een echte degelijke auto. Het is een bewezen betrouwbare auto die doet wat hij moet doen, niets meer en niets minder. Naar mijn smaak niet een heel spannende auto.”

Specificaties

Merk: Volkswagen

Model: Golf cabrio

Type: bluemotion technology 20% bijteling

Transmissie: 6-bak Hand geschakeld

Cilinderinhoud: 1200cc

Vermogen: 105pk

Koppel: 175 BIJ 1550 -4100 t/min

Verbruik: 1 op 17,5

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 11,7

Topsnelheid: 188km

Uitrusting: RNS315 navi, 17’LM, elec. Kap in 9,6 sec open bij max snelheid van 30km

Verkoopprijs: demo is te koop voor € 29.995,-

Leaseprijs : vanaf € 567,- (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 27.190,-

Informatie: www.valleiautogroep.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by