Network Business Event

Magazines | Vallei Business nr 4 2012

Nominaties voor Business Event gemeente Barneveld bekend

Na een zorgvuldige beoordeling van de kandidaten door de jury, onder leiding van notaris Ingeborg Braun, zijn de genomineerden voor het Business Event gemeente Barneveld, dat op maandag 24 september plaatsvindt in het Schaffelaartheater, bekend gemaakt. Uit ruim veertig kandidaten heeft de jury de volgende genomineerden benoemd:

Categorie Industrie en Dienstverlening:

• Leertouwer BV - René van der Boon

• PaperFoam BV - Mark Geerts

• Orlaco Products BV - Jan van Beek en Henri van Beusekom

Categorie Rabo MKB en Detailhandel:

• Top Deuren BV - Gert van den Top

• Intratuin Barneveld – Jaap van Luttikhuizen

• Wentzo Wireless - Reino Wentzel en Martijn Wentzel

Categorie Jonge Ondernemer van het Jaar:

• Kraamzorg Livia - Angelique Tukker en Elianne Hannisse

• E-difference Online Marketing - Jaco Kuiper

• Kampeerpark De Boshoek BV - Rick Otter en Justin Otter

Volgens juryvoorzitter Ingeborg Braun zijn dit allemaal topbedrijven en allemaal winnaars. Samen met de andere juryleden (Carl Koetsier, Gerard de Roller, Jan Post en Ad Jonker) stond zij voor de moeilijke taak om de kandidaten te beoordelen. Voordat de jury de kandidaten kon beoordelen, heeft een zogeheten voordrachtcommissie, uit alle ingezonden kandidaten een selectie gemaakt en deze in een juryboek aan de jury overgedragen.

Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint en gepresenteerd zal worden door Humberto Tan, worden de winnaars bekend gemaakt in de drie verschillende categorieën. De uitreiking van de JOS-award, vernoemd naar de Jonge Ondernemers Sociëteit, is echter anders dan voorgaande jaren. In deze categorie strijden de genomineerden op de avond tegen elkaar in de vorm van een pitch. De genomineerden krijgen elk anderhalve minuut om zichzelf te promoten en te vertellen waarom zij de titel ‘Jonge Ondernemer van het Jaar’ verdienen. Niet de jury, maar het aanwezig publiek zal de winnaar in deze categorie bepalen middels het uitbrengen van een stem. In de categorie Rabo MKB en Detailhandel en in de categorie Industrie en Dienstverlening vinden er geen wijzigingen plaats. In deze twee categorieën zal de jury de winnaars benoemen.

Om 21.30 uur start het netwerkterras voor de aanwezige ondernemers. Dit informele programma staat geheel in het teken van het onderhouden, opfrissen en leggen van zakelijke contacten. Netwerken en onderdeel uitmaken van netwerken is van essentieel belang voor ondernemers.

De all-in prijs voor deze geheel verzorgde avond bedraagt € 48,00 per persoon exclusief BTW. Voor meer informatie en het bestellen van de kaarten kunt u terecht op de website van de organisatie: www.businesseventbarneveld.nl.

Business Event gemeente Barneveld wordt breed ondersteund door de hoofdsponsor Rabobank Barneveld-Voorthuizen, gemeente Barneveld, Kamer van Koophandel, businesspartners en de verschillende ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen uit de gemeente.

Business Event

Humberto Tan in gesprek met juryvoorzitter Ingeborg Braun (foto; Jan Boeve)

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by