Toyota Van Gent en Vidazz

Magazines | Vallei Business nr 4 2012

Appartementen Ede, ontwerp Vidazz

Wat brengt ontwerper

Vidazz bij de Toyota GT86?

Nu een enerverende verbouwingsperiode achter de rug is, kunnen bouwkundig ontwerper Gert van Dijk van Vidazz en Diderik van Gent van Toyota Van Gent uit Ede weer opgelucht adem halen. Na een geslaagde opening van het verbouwde en gerestylde pand aan de Copernicuslaan 7, kijken beide heren nog eens terug en vooral ook naar de toekomst.

Als fervent autoliefhebber heeft Van Dijk, verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe entree en inpandige verbouwing, een proefrit in de nieuwe sportbolide van Toyota aangeboden gekregen. Diderik: “Doordat we tijdens de voorbereidingen van ons prachtige pand vooral bezig waren met het maken van keuzes en het halen van een strakke planning, is het daarna ook leuk om iets terug te kunnen doen. Gert had al tijdens de verbouwing gehoord van de komst van een nieuw sportmodel van Toyota en gaf toen al de nodige hints richting een proefrit.”

Diderik vervolgt: “Wij vinden dat Gert ons geweldig goed heeft geadviseerd en een evenwichtig en bij het bestaande pand passend ontwerp heeft geleverd. Het aardige is dat hij hoewel (nog) geen Toyota rijder, razend enthousiast is over de rij-

eigenschappen en het model van de GT86.” Van Dijk zegt daarover, nadat hij de GT86 op een regenachtige dag stevig aan de tand heeft gevoeld: ”Een soepele motor en een super wegligging, dat is kort samengevat zoals ik het heb ervaren. Echt een leuke auto die het sportieve karakter van de eerdere Celica weer helemaal terug brengt.”

Vidazz mag als exclusief bouwkundig ontwerper terecht trots zijn op pand en opdrachtgever. Hoewel Vidazz ook vaak met particuliere opdrachtgevers werkt, is een dergelijke verbouwing van een bedrijfspand hem ook op het lijf geschreven. Van Dijk zegt daar zelf over; “Het doel is vrijwel altijd om binnen een beperkt budget toch het beste uit de kast te halen. Die uitdaging geen we elke keer opnieuw aan."

Toyota Van Gent heeft ook voor elke andere autoliefhebber de koffie en de GT86 klaar staan!

bedrijfsauto

Vallei Business

Bedrijfshuisvesting/onderhoud

Financieel Advies

Reclame

Service Rubriek

Office

Locaties

Autodealers

Diversen

Juristen

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by