Boschland Accountants & Adviseurs: Slim en zuinig op weg

Magazines | Vallei Business nr 4 2012

Boschland Accountants & Adviseurs

Slim en zuinig op weg

De Renault Megane dCi 110pk is de zuinigste auto met de beste CO2 uitstoot in zijn segment met als bijkomend voordeel een significante kostenbesparing voor zowel het bedrijf als ook de werknemer. Deze auto is naast erg zuinig namelijk ook wegenbelastingvrij en berijders genieten van slechts 14% bijtelling.

Boschland Accountants en Adviseurs is met 65 medewerkers een middelgroot Accountantskantoor met vestigingen in Ede, Hengelo gld, Lienden, Twello en Arnhem. De mensen van Boschland bieden fiscaal advies, juridisch en bedrijfseconomisch advies, managementondersteuning, startersbegeleiding en automatisering. Voor meer informatie over Boschland kunt u kijken op www.boschland.nl

Henk Hoksbergen en Nico Wagenvoort, compagnons en oud studiegenoten, hebben enkele Renault vestigingen bezocht. Ze hebben er uiteindelijk voor gekozen de auto’s in Wageningen te bestellen en ook aangegeven de auto’s daar voor onderhoud te willen brengen.

De prettige samenwerking met de vestigingsmanager en de accountmanager van Bochane gaf uiteindelijk de doorslag om voor de onlangs vernieuwde vestiging in Wageningen te kiezen. De Bochane Groep heeft een team van meerdere (buitendienst) accountmanagers op de weg om vooral bedrijven met grotere wagenparken te voorzien van een optimaal advies en passende services.

Mocht u ook kennis willen maken met deze zuinige Renault Megane, dan bent u van harte welkom bij Bochane Wageningen, industrieweg 15, 0317-412781 www.bochane-renault.nl

Recent heeft Boschland Accountants bij Bochane Wageningen de sleutels in ontvangst genomen van maar liefst 13 nieuwe Renault Megane’s. De heer Henk Hoksbergen en Nico Wagenvoort van Boschland Accountants en Adviseurs hebben er voor gekozen een groot deel van hun wagenpark te vervangen voor Renault Megane’s.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by