Osteopathiepraktijk Ede: Op zoek naar de oorzaak en verder

Magazines | Vallei Business nr 5 2012

Osteopathiepraktijk Ede:

“Op zoek naar de

oorzaak en verder”

Heeft u fysieke klachten die u beperken in uw dagelijks leven, tijdens uw werk of sport? Heeft u een lage weerstand en pikt u ieder virus mee? Of is het ziekteverzuim in uw bedrijf naar uw mening te hoog en zou u dit graag verlagen? In deze gevallen kan Osteopathiepraktijk Ede u mogelijk uitkomst bieden.

Osteopathie is een manuele geneeswijze voor volwassenen, kinderen en baby’s die het lichaam als een eenheid beschouwt. Binnen deze eenheid onderscheidt een osteopaat drie systemen waarvan het functioneren onderling afhankelijk is en in evenwicht moet zijn. Het evenwicht tussen de systemen bepaalt hoe belastbaar iemand is. De drie systemen zijn: het bewegingsapparaat, het organensysteem en het cranio-sacrale systeem (de schedel, de wervelkolom, het heiligbeen, het zenuwstelsel en de hersenvochtcirculatie). De onderlinge afhankelijkheid van de systemen zorgt ervoor dat symptomen of klachten soms worden waargenomen in het ene systeem, terwijl de oorzaak in het andere systeem ligt. Door alle drie de systemen te onderzoeken, kan een osteopaat de daadwerkelijke oorzaak vinden en behandelen zodat de klachten verdwijnen en de belastbaarheid toeneemt.

Steeds meer mensen raken overtuigd van de werking van osteopathie. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een topvoetballer als Christiano Ronaldo, voor zijn werk extreem afhankelijk van zijn fysieke belastbaarheid. Om deze te optimaliseren, bezoekt hij geregeld een osteopaat. Iedereen wil zo optimaal mogelijk belastbaar zijn en wij als osteopaten kunnen u daarbij helpen. Osteopathie kan zowel curatief als preventief werken.

Binnen Osteopathiepraktijk Ede zijn twee ervaren osteopaten werkzaam: Femke Hessels en Pascal de Dene. Beiden hebben hun opleiding gevolgd aan de IAO (International Academy of Osteopathy) en staan geregistreerd in het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie). Deze laatste registratie is belangrijk voor eventuele vergoeding door de zorgverzekeraar. Femke en Pascal werkten eerder samen bij een praktijk in de regio en hechten beiden veel waarde aan het leveren van kwaliteit en het blijven ontwikkelen van hun vaardigheden. Femke en

Pascal dragen allebei de titel DO-MRO.

Osteopathiepraktijk Ede is gevestigd in De Pioen aan de Klaphekweg 40F te Ede. De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en vrijdag van 8:00 tot 18:00. Tevens is de praktijk geopend op maandag- en dinsdagavond van 19:00 tot 21:30.

Femke Hessels en Pascal de Dene

Gezondheid

Voor meer informatie over osteopathie of het maken van een afspraak kunt u terecht op onze website www.osteopathiepraktijk-ede.nl of

bellen naar telefoonnummer 0318-633447.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by