Van Veen Advocaten

Magazines | Vallei Business nr 6 2012

Otto Meijnen

Van negen naar zeven

Verhuizen naar een naastgelegen pand gebeurt niet vaak. Voor Van Veen Advocaten is dit echter een prachtige kans. “Je krijgt maar één keer de gelegenheid om de grond van je buurman te kopen”, aldus Otto Meijnen, kantoormanager bij Van Veen Advocaten.

Toen deze kans zich anderhalf jaar geleden voordeed, maakte Van Veen Advocaten de keus om het vertrouwde huurpand in te ruilen voor een eigen nieuwbouwpand. Otto Meijnen: “Doorslaggevend in deze keuze was dat wij nu de mogelijkheid hebben om ons eigen gezicht te laten zien. Wij hebben het interieur van het pand volledig kunnen ontwerpen en inrichten naar onze eigen wensen. Zo sluit het gebouw perfect aan bij de identiteit en werkwijze van ons team. Wij hebben bewust een inspirerende omgeving gecreëerd die onze medewerkers maximaal faciliteert in hun werk voor onze cliënten.”

Vertrouwd

Het interieur van het nieuwe kantoor is persoonlijk en transparant. “Als advocatenkantoor hechten wij veel waarde aan de persoonlijke band met onze cliënten. Wij willen onze cliënten het gevoel geven dat ze welkom zijn en dat ze het probleem volledig in handen van onze advocaten kunnen leggen. Daarom hebben wij bij de inrichting van het pand bewust een warme en vertrouwde sfeer gecreëerd. Dat begint al bij de ontvangstruimte. Alles is erop gericht om zowel cliënten als onze medewerkers zich echt thuis te laten voelen”, aldus Otto Meijnen.

Mediation

Van Veen Advocaten beschikt over een veelzijdig team dat garant staat voor de hoogste kwaliteit. Otto Meijnen: “Om onze cliënten altijd op een goede manier van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat we onze dienstverlening blijven innoveren. Een goed voorbeeld hiervan is mediation. Wij hebben als een van de eerste advocatenkantoren in de regio twee professionele en gediplomeerde mediators in huis. In ons nieuwe pand beschikken we daarom ook over een speciaal ingerichte mediationroom. Zaken die beter door middel van mediation kunnen worden opgelost, worden hier in alle rust en vertrouwdheid besproken."

Maatschappelijke betrokkenheid in de regio

Van Veen Advocaten wil zoveel mogelijk gebruikmaken van de aanwezige kennis en kwaliteiten in de regio. Otto Meijnen: “Het is een bewuste keuze geweest om zoveel mogelijk bedrijven uit de regio te betrekken bij de realisatie van het nieuwe kantoorpand op nummer zeven. Van constructeur tot elektricien en van verhuizer tot glaszetter. Door bedrijven uit onder andere Ede, Wageningen, Veenendaal en Barneveld in te schakelen bij de bouw, leveren wij een bijdrage aan de werkgelegenheid in de Valleiregio.”

Van Veen Advocaten is verhuisd

Advocatuur

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by