Business Event Veenendaal

Magazines | Vallei Business nr 6 2012

Tijdens de achtste editie van het Business Event gemeente Veenendaal zijn in Theater De Lampegiet de beste bedrijven uit de gemeente Veenendaal bekend gemaakt. De genomineerden werden door luxe auto’s van Ekris BMW voorgereden en daarmee kon de feestelijke avond beginnen. In een sfeervolle ambiance werden EF2, Da Gigi Ristorante en Waaijenberg Mobiliteit uitgeroepen tot ‘Ondernemers van het jaar’. De ICT-award ging naar Hupra uit Veenendaal.

Bij aanvang waren de genomineerden nog niet in de zaal aanwezig. Nadat presentator Humberto Tan de opening had verricht en de genomineerden had aangekondigd, kwamen ze stijlvol en onder een oorverdovend applaus de zaal binnen. Goed voorbereid en geïnteresseerd hield Tan de interviews met de verschillende genomineerden.

Nieuw dit jaar was de verkiezing van de Jonge Onderneming van het Jaar. In deze categorie waren Robin Energie, EF2 en Stuif Entertainment genomineerd. De drie genomineerden hielden een pitch van 1,5 minuut en het publiek kreeg een bedrijfsfilm te zien. Naar aanleiding van het getoonde ondernemerschap van het bedrijf mocht het publiek via sms hun stem uitbrengen. Uiteindelijk maakte juryvoorzitter notaris Arnaud Wilod Versprille bekend dat EF2, van Evan Pierik en Ferry Gerritsen, het hoogste percentage stemmen had ontvangen en riep hen uit tot ‘Jonge Onderneming van jaar’. De award werd uitgereikt door de wethouder van de gemeente Veenendaal, Marco Verloop. Tevens werden bloemen uitgereikt die waren verzorgd door Roelofsen Bloemen uit Veenendaal.

G. van Beek Kolen en Olie, Da Gigi Ristorante en Meent & Bouman Kunst met Bloemen waren genomineerd in de categorie MKB en Detailhandel. Andreas en Linda Lex van Da Gigi, gingen er met de titel vandoor en ontvingen de award uit handen van de nieuwe burgemeester van de gemeente Veenendaal, Wouter Kolff.

Na de bekendmaking van de winnaar in de categorie MKB en Detailhandel kwam Frans Pas op het podium. Hij was winnaar van de ICT-award van 2011. Na een korte uitleg over de ICT-award kwam de juryvoorzitter op het podium. Hij maakte bekend dat Hupra van Pieter Willemsen de winnaar was geworden.

De genomineerden in de categorie Rabo Award Industrie en Dienstverlening waren MAD Holding BV, Koekjesbakkerij Veldt, Delft Imaging Systems en Waaijenberg Mobiliteit. Laatstgenoemde, van Frank Vermin, werd door de notaris uitgeroepen tot winnaar. Hiervoor kwam namens de Rabobank Vallei en Rijn Paul Bouwmeester op het podium om de award te overhandigen. Na uitreiking van de award kwamen alle genomineerden nogmaals op het podium voor de groepsfoto. Alle foto’s van de avond werden gemaakt door Laanstra Fotografie.

Na afloop van het officiële gedeelte konden de gasten volop netwerken met elkaar, waar dan ook goed gebruik van werd gemaakt. Het was een prachtige en geslaagde avond met alleen maar winnaars.

Het Business Event Veenendaal werd georganiseerd door Network Business Events in samenwerking met hoofdsponsor Rabobank Vallei en Rijn, official partner AM, alle businesspartners, commissieleden, ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen uit de gemeente Veenendaal.

Business Event

gemeente Veenendaal

Terugblik

Grip op E-mail

Exedra biedt slimme oplossingen zodat u maximale grip krijgt op het e-mailverkeer binnen uw organisatie. Uitgangspunt is dat bedrijfsinformatie in e-mail automatisch afgehandeld wordt en centraal toegankelijk is voor uw organisatie.

EMAIL CONTROL: voorkom dat gevoelige informatie in verkeerde handen valt

Is dé oplossing om reputatieschade te voorkomen; uw e-mailverkeer wordt automatisch, snel, gemakkelijk en veilig gecontroleerd, rekening houdend met geldende interne regels en afspraken. De juiste informatie komt zo gegarandeerd bij de juiste persoon.

EMAIL SECURE: eenvoudig en automatisch beveiligen van e-mailberichten

Is dé oplossing om veilig te e-mailen; u versleutelt uw e-mail praktisch en beheersbaar zonder actie van de gebruiker. Alleen de juiste ontvanger krijgt probleemloos en snel toegang tot uw vertrouwelijke informatie.

EMAIL ORGANIZE: elk e-mailbericht automatisch in het juiste dossier

Is dé oplossing om tijd te besparen en de kwaliteit te verhogen; u borgt automatisch al uw in– en uitgaande e-mail conform de wet– en regelgeving en laat niets verloren gaan. De informatie is direct beschikbaar voor alle betrokkenen.

Met de unieke ‘email care solutions’ van Exedra is uw e-mailverkeer, gecontroleerd, veilig en georganiseerd. Exedra zorgt voor zorgeloos en efficiënt e-mailverkeer, zonder dat het u moeite kost. U kunt zich richten op de inhoud van úw werk. Exedra werkt voor (middel)grote organisatie binnen diverse branches: advocatuur, MKB, accountants, banken, overheid, automotive.

G. van Beek Kolen en Olie B.V. gaat met zijn tijd mee

Ruim 75 jaar geleden is G. van Beek Kolen en Olie B.V. begonnen als een brandstoffenhandel in Veenendaal. Ondanks de grote concurrentie groeide het bedrijf in korte tijd uit en werd er meer personeel aangetrokken. In de jaren die volgden ging het bedrijf over van generatie op generatie. Meerdere overnames konden gedaan worden, m.n. van handelaren die zich om diverse redenen genoodzaakt zagen te stoppen. Hierdoor groeide het bedrijf gestaag.

Begin 1999 werd er een klantenbestand van Eurol smeermiddelen overgenomen waardoor G. van Beek Kolen en Olie B.V. actief werd in de verkoop van smeermiddelen. Wim van Beek, sinds 1998 in het bedrijf, werd per 1 januari 2007 de nieuwe eigenaar en ging samen met broer Wouter en Gert Cluistra verder met het bedrijf.

Anno 2012 is er het nodige veranderd in de handel bij G. van Beek Kolen en Olie B.V. Er zijn in de afgelopen periode maar liefst 3 webshops geopend:

deKolenboer.nl levert de beste kolen die er op de markt te krijgen zijn voor een scherpe prijs. Zowel Antraciet kolen, Extraciet eierkolen, Vetkolen (smeedkolen) als ook Bruinkoolbriketten. Er wordt geleverd in grote en kleine hoeveelheid, aan bedrijf en particulier.

deSmeerolieboer.nl levert het complete assortiment Eurol smeermiddelen. Verder wordt er een serie producten onder eigen label verkocht. Snel en gemakkelijk bij u thuisbezorgt.

deOlieboer.nl biedt het assortiment brandstofopslagtanks online aan. Wij zijn u graag van dienst via onze webshops of natuurlijk aan de Dynamostraat 28 in Veenendaal.

Business Event

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by