Vallei was erbij

Magazines | Vallei Business nr 6 2012

Tijdens de vergadering van het Platform Onderwijs en Arbeidsmarkt van 7 november is de flyer Hulp bij het kiezen? Kans op werk in de regio FoodValley uitgereikt. Dat gebeurde door POA-voorzitter All de Rooij. Hij overhandigde het eerste exemplaar van de flyer aan Henk van Soest, wethouder van de gemeente Veenendaal en intensief betrokken bij de ontwikkelingen binnen de regionale arbeidsmarkt.

Overhandiging cheque van 500 euro door burgemeester Geert van Rumund en Werner Hendrickx aan de Ireneschool als bijdrage aan “Serious Request 2012”. De heer Hans van Holland (directeur Ireneschool) en Daisy en Chemene (zij verkochten het meeste vogelvoer)

namen de cheque in ontvangst.

Bij de opening van de nieuwe vestiging van Fortune hot drinks in Veenendaal, doneerden vele aanwezigen een bijdrage voor het koffieproject in Oeganda. Jan Veenbrink van Fortune hot drinks mocht deze week het resultaat overhandigen aan Walter Hobelman van de Uganda Child Care Foundation (UCCF), een cheque van € 2775,- .

Restaurant Korianders uit Rhenen won de finale om het beste varkensvleesgerecht van Nederland. De jury bestaande uit topkoks en varkenshouders kozen het fusion gerecht met Aziatische invloeden van Jeffrey Schoeman als beste en lekkerste gerecht.

Vallei Business was erbij

Op zijn eerste werkdag werd de kersverse burgemeester Wouter Kolff gefeliciteerd namens het bedrijfsleven. Wim van Esch en Peter Pors van MKB Valleiregio, overhandigden namens de aangesloten ondernemers uit de FoodValley een heerlijke taart.

Op 30 november herdacht Wageningen de sterfdag van Z.K.H. Prins Bernhard voor de achtste keer. (Foto door Cees Beumer)

Heeft u ook een event waarop u wilt terugkijken op deze bladzijde?

Mail dan kosteloos uw hoge resolutiefoto naar de redactie:

eelco@vanmunstermedia.nl o.v.v.

‘Vallei Business was er bij’

Als een van de eersten heeft Boni in Ede-centrum zich aangemeld als deelnemer van de campagne EdeFairtrade. Bedrijfsleider John Nijenhof vindt de fairtrade producten een belangrijke toevoeging aan het assortiment.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by