Merkmeer Event

Magazines | Vallei Business nr 6 2012

Inspiratie voor

ondernemers met passie

Het was een event voor ondernemers die van uitdaging houden. Voor mensen die inspiratie op willen doen en hun handen uit de mouwen steken. Voor ondernemers die bereid zijn te luisteren naar anderen en daarvan willen leren. Inspiratie-event Merk en Meer was een daverend succes.

Snel wisselende sprekers, enthousiasme en veel herkenning. Dat typeert het inspiratie-event Merk & Meer. Op 8 november kwamen meer dan 150 ondernemers bij elkaar om ervaring en enthousiasme uit te wisselen. Initiatiefnemer Helmert van Reenen is tevreden. “Uiteraard zijn er altijd zaken die verbeterd kunnen worden, maar over het algemeen kijk ik met voldoening terug op een zeer geslaagde avond.”

Van Reenen is eigenaar van MooiMerk, een communicatiebureau gespecialiseerd in fotografie, concept en creatie. Het event vormde de kick-off voor de nieuwe merknaam MooiMerk. Met het event wil Van Reenen ondernemers dichter bij elkaar brengen en hun merknaam ondersteunen in de actuele markt “Het is de kunst voor elke ondernemer om op strategische wijze met passie in te spelen op trends. Het event bood een unieke kans om een aantal specialisten op dat gebied bij elkaar te zetten en hun verhaal te laten doen. Het is de emotie, de beleving, die mensen raakt. MooiMerk is erin gespecialiseerd deze emotie op unieke wijze bij de klant te brengen.”

Sprekers waren onder anderen performance coach Cecil Penso, Johan Visser van Essention, Ton van Kattenbroek van Commotion en passieboer Pieter Monsma. Het programma werd op ludieke manier afgewisseld door maatwerk- en bedrijfscabaratier David Jan Bal.

Meer informatie kunt u vinden op www.merkenmeer.nl en www.mooimerk.com.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by