Testverslagen

Magazines | Vallei Business nr 2 2013

Audi A5 Sportback

Dealer: Vallei Autolease

Afgevaardigde tijdens testdag: Christine van Kruistum

Jasper Mulders: “Ik vind de Audi een prachtige auto. Je hebt veel comfort en de auto beschikt over geweldig rijgedrag. Dit is wat mij betreft een echte zakenauto met een eigen uitstraling.”

Wim Werkman: “Alles is mooi aan de A5! Voor mij is de prijs/kwaliteit verhouding dik in orde. Als je echt goed voor de dag wilt komen, moet je deze auto aanschaffen.”

Jaap Soetendaal: “De Audi A5 is zeer representatief in zijn prijsklasse. Met deze auto kun je goed voor de dag komen bij een diversiteit aan klanten. Daarnaast biedt deze auto veel luxe!”

Joost Blaas: “Audi maakt op dit moment fantastisch mooie auto’s. De A5 is een stoere, sportieve en complete auto.”

Robert Jan Stronkhorst: “De A5 is een hele fijne auto. Hij heeft goede stoelen, de automaat is super en de motor heeft voldoende power. Kortom: een sportieve auto met veel trekkracht.”

Specificaties

Merk: Audi

Model: A5 Sportback

Type: 1.8 TFSI Multitronic

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1.8 liter

Vermogen: 170 pk

Koppel: 320 Nm

Verbruik: 1 op 17,2

Acceleratie: (0 tot 100) in 8,2 seconden

Topsnelheid: 230 km/h

Uitrusting: S-Line Edition, MMI Plus, 3-zits achterbank.

Verkoopprijs: € 49.850,-

Leaseprijs : Vanaf € 744,-

Vanaf prijs: € 44.820,-

Informatie: www.valleiautolease.nl

Citroen DS3 Cabrio

Dealer: Auto Versteeg Buurman Barneveld

Afgevaardigde tijdens testdag: Korstiaan Versteeg

Jasper Mulders: “De DS3 Cabrio is een leuke auto die zou aansluiten bij ons jonge personeelsbestand. De prijs/kwaliteit verhouding is op zich prima. Het is een vlotte auto die anders is dan de grijze massa: eigentijds en eigenwijs.”

Peter Lens: “De DS3 Cabrio stuurt erg strak. Door het open dak is het lekker comfortabel rijden. Kortom, een leuke auto.”

Robert Jan Stronkhorst: “Ik vind de DS3 Cabrio heerlijk comfortabel. Het is, zowel van binnen als buiten, een leuke auto om te zien. De 3-cilinder geeft een mooi geluid af. Hij ziet er zo leuk uit dat je erin wilt rijden.”

Koos Admiraal: “De Citroen ziet er strak uit. Hij is modern vormgegeven en is zeer representatief. Ik zou deze auto aanraden omdat hij leuker en lekker anders is dan zijn concurrenten.”

Richard Vonk: “Wat een leuke auto! De 3-cilinder geeft een lekkere roffel. Heeft binnen ook een leuke aankleding die zich goed laat personaliseren.”

Specificaties

Merk: Citroen

Model: DS3 Cabrio

Type: Chic

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1200 cc

Vermogen: 82 pk

Koppel: 116 Nm

Verbruik: 1 op 21,3

Acceleratie: (0 tot 100) in 12,5 seconden

Topsnelheid: 172 km/h

Uitrusting: Pack Comfort E-myway hifi, led achterlich ten, Pack look, Pack Perfo, thuiskomer

reservewiel, interieuraccenten, zwart, two tone metallic lak.

Verkoopprijs: € 24.210,-

Leaseprijs : Vanaf € 349,-

Vanaf prijs: € 19.490,-

Informatie: www.versteegbuurman.com

Ford Focus

Dealer: Ford van der Kolk

Afgevaardigde tijdens testdag: Marcel de Bruin

Richard Vonk: “De Ford Focus beschikt over heel fijn rijgedrag. De auto is comfortabel en stuurt strak. De prijs/kwaliteit verhouding is goed, zeker als je de bijtelling van 14% in het achterhoofd houdt.”

Huib van Loon: “De Focus is een robuuste auto met een plezierige wegligging. De auto heeft een rijke uitrusting tegen een schappelijke prijs. 14% bijtelling is tegenwoordig erg belangrijk en dat heeft deze auto.”

Ronald Ruskauff: “De Ford Focus is erg comfortabel en bedient zich van soepel rijgedrag. Al met al een ruime en fijne auto.”

Sander van der Burg: “De Ford Focus is een prima compacte, representatieve vertegenwoordigersauto. Comfort en afwerking zijn typisch Duits, prima dus.”

Peter Lens: “De Focus is een representatieve en comfortabele reisauto. Zeer geschikt voor een gezin of vertegenwoordig. Ook is de auto erg compleet. Gezien de 14% bijtelling een gunstige prijs/kwaliteit verhouding.”

Specificaties

Merk: Ford

Model: Focus

Type: Wagon Titanium Econetic

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1400 cc

Vermogen: 105 pk

Koppel: 270 Nm

Verbruik: 1 op 29

Acceleratie: (0 tot 100) in 12 seconden

Topsnelheid: 187 km/h

Uitrusting: Lichtmetalen velgen, metaallak, dakreling in Satin Silver.

Verkoopprijs: € 28.395,-

Leaseprijs : Vanaf € 416,56,-

Vanaf prijs: € 26.795,-

Informatie: www.ford-veenendaal.nl

Ford Kuga

Dealer: Ford van der Kolk

Afgevaardigde tijdens testdag: Marcel de Bruin

Roger Visser: “De Ford Kuga ligt zeer stabiel op de weg en draait met het grootste gemak zijn bochten. Voor een van dit formaat heeft de Kuga een concurrerende en bijzonder gunstige prijs/kwaliteit verhouding.”

Joost Blaas: “Het is lekker rijden in de Kuga omdat je hoger zit. Het comfort is goed en de uitstraling van auto is zowel binnen als buiten dik in orde.”

Jaap Soetendaal: “Ondanks de forse afmetingen stuurt de Kuga lichtvoetig. De 1.6 liter motor is soepel en reageert vlot. De geteste basisuitvoering is verrassend strak ingericht en uitgerust.”

André Leander: “De Ford Kuga is een mooie auto om te zien en heeft een fijne in- en uitstap. Door de hoge zit, is het overzichtelijk rijden.”

Wim Werkman: “Ik vind de Ford Kuga een lekker robuuste auto. Op een bepaalde manier is de hoge uitstap sexy. Het is zowel zakelijk als voor het gezin een multifunctionele auto met een goede prijs/kwaliteit verhouding.”

Specificaties

Merk: Ford

Model: Kuga

Type: Trend 1.6 Ecoboost

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1400 cc

Vermogen: 150 pk

Koppel: 240 Nm

Verbruik: 1 op 15,2

Acceleratie: (0 tot 100) in 9,7 seconden

Topsnelheid: 195 km/h

Uitrusting: Frozen White lak, roofrails, ruimtebespa- rend reservewiel.

Verkoopprijs: € 33.875,-

Leaseprijs : Vanaf € 557,53,-

Vanaf prijs: € 32.465,-

Informatie: www.ford-veenendaal.nl

Hyundai Santa Fe

Dealer: Bochane Groep

Afgevaardigde tijdens testdag: jerry Brouwer

Jasper Mulders: “De Santa Fe is een mooie, ruime en stille auto. Hij is erg overzichtelijk en degelijk afgewerkt. In vergelijking met de concurrentie is de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed te noemen. Ook de vijf jaar garantie is een pluspunt.”

Johan de Wit: “De Hyundai is een ruime auto met een makkelijke instap. Hij rijdt soepel en makkelijk en je hebt veel overzicht. Als je deze auto moet vergelijken met een BMW X5 of Mercedes Benz ML is de prijs prima!”

Peter Lens: “De eerste woorden die me te binnen schieten bij de Santa Fa zijn groot, groter, grootst. Hij rijdt zeer comfortabel voor zo’n enorme auto en is verrassend stil.”

Robert Jan Stronkhorst: “De Santa Fe is een grote auto met een rustige motor en fijne automaat. Je krijgt veel auto voor het geld wat je er voor betaalt, zeker als je het vergelijkt met soortgelijke auto’s. Hij is naar mijn mening uitermate geschikt voor langere afstanden.”

Huib van Loon: “De Santa Fe is een ruime en comfortabele reisauto met een zeer complete uitrusting. Hij is prijzig, maar je krijgt wel veel auto voor je geld.”

Specificaties

Merk: Hyundai

Model: Santa Fe

Type: 2.2 CRDi 2WD Business Edition

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 2199 cc

Vermogen: 197 pk

Koppel: 436 Nm

Verbruik: 1 op 15,2

Acceleratie: (0 tot 100) in 9,8 seconden

Topsnelheid: 190 km/h

Uitrusting: Panoramisch zonnedak, metallica lak..

Verkoopprijs: € 53.995,-

Leaseprijs : Vanaf € 1166,-

Vanaf prijs: € 40.495,-

Informatie: www.bochanegroep.nl

Kia Optima

Dealer: Auto Braber

Afgevaardigde tijdens testdag: Marcel Willemsen

Jasper Mulders: “Mijn eerste indruk op de Kia was goed! Het is een ruime en luxe auto die ook nog erg zuinig is. De uitstraling van de auto doet een hoge prijs verwachten, maar dit valt heel erg mee.”

Robert Jan Stronkhorst: “Het is een aparte ervaring om met een hybride auto te rijden. De Optima is een heel complete auto en ook erg mooi vormgegeven. Al met al: veel auto voor relatief weinig geld.”

Joost Blaas: “De Optima ligt lekker op de weg. Echt alles is aanwezig in deze auto. Gezien de prijs, krijg je heel veel auto voor dat geld.”

Koos Admiraal: “Ik vind de Kia een heel mooie auto. Hij is erg comfortabel en ruim. Wat mij betreft is de prijs/kwaliteit verhouding dik in orde. Ik vind de Kia beter dan zijn Japanse concurrenten.”

Peter Lens: “De Kia Optima is een zeer strakke en moderne auto. Het is een heerlijke rijdersauto. Ik zou deze auto als een geweldige hybride zakenauto aanbevelen waar je veel waar voor je geld krijgt.”

Specificaties

Merk: Kia

Model: Optima

Type: 2.0 CVVT Hybrid

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1999 cc

Vermogen: 190 pk

Koppel: 140 Nm

Verbruik: 1 op 18,5

Acceleratie: (0 tot 100) in 9,2 seconden

Topsnelheid: 197 km/h

Uitrusting: Volledig lederen bekleding, panorama/ schuifkanteldak, Xenon verlichting, geïnte- greerd navigatiesysteem met camera,

verwarmde voorstoelen en verwarmd stuur, keyless operation systeem en

mood verlichting.

Verkoopprijs: € 33.995,-

Leaseprijs : Vanaf € 599,-

Vanaf prijs: € 28.995,-

Informatie: www.autobraber.nl

Mitsubishi Outlander

Henny Jansen: “De Outlander is een prima auto met een gigantisch fiscaal voordeel! Zakelijk gezien is dit, met 0% bijtelling, een perfecte auto op dit moment. Hij is ruim maar niet te groot en hij rijdt lekker.”

Ton de Roos: “Ik had niet verwacht dat Mitsubishi zulke goede auto’s maakt. Ik ben ervan overtuigd dat de Outlander veel verkocht gaat worden. Door z’n ruimte straalt de auto een zeker rust uit.”

Roger Visser: “De Outlander beschikt over veel meer luxe dan je bij een SUV zou verwachten. Dat maakt het een interessante auto. Zeker als je dan nog kijkt naar de 0% bijtelling.”

André Leander: “De Mitsubishi is ontzettend comfortabel. De 0% bijtelling is natuurlijk fantastisch, waardoor dit zakelijk gezien een heel interessante auto is.”

Mark Hartgers: “Het was een genot om in de Outlander te rijden. Van binnen was de auto goed afgewerkt en erg comfortabel. De prijs/kwaliteit verhouding is door de 0% bijtelling natuurlijk dik in orde!”

Specificaties

Merk: Mitsubishi

Model: Outlander

Type: 2.0 Intens+ 4WD

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1998 cc, i.c.m. 2 elektromotoren

Vermogen: 121 pk, i.c.m. 2x 92 pk

Koppel: 137 en 190 Nm

Verbruik: 1 op 17 tot 1 op 52 (afhankelijk van

hoeveelheid opladen)

Acceleratie: (0 tot 100) in 11 seconden

Topsnelheid: 170 km/h

Uitrusting: 5 volwaardige zitplaatsen en een zeer

royale kofferruimte, knie-airbags

bestuurder, regensensor, elektrische

bediening ramen en spiegels, 18 inch

lichtmetalen velgen, mistlampen.

Verkoopprijs: € 45.495,-

Leaseprijs : Vanaf € 699,-

Vanaf prijs: € 43.490,-

Informatie: www.autobraber.nl

Peugeot 508 RXH Hybrid 4

Dealer: Auto Versteeg Buurman Wageningen

Afgevaardigde tijdens testdag: Dennian van Beek

Roland de Zwart: “Ik vind de Peugeot een mooie auto die is voorzien van de nieuwste technieken. Hij is redelijk prijzig, maar je krijgt er wel een ontzettend complete auto voor terug. De 20% bijtelling is voor een auto van dit formaat ook bijzonder.”

André Leander: “Ik vind de Peugeot helemaal top, wat een fantastische auto. Helemaal als je van toeters en bellen houdt. Voor de prijs krijg je echt enorm veel auto!”

Roger Visser: “Motion en emotion wordt tastbaar bij de Peugeot! Je zit uiterst comfortabel en zo kun je genieten van het samenspel van de diesel en elektromotor. Opvallend is dat de lage bijtelling (20%) wordt gerealiseerd voor een competitieve catalogusprijs met behoud van alle luxe.”

Mark Hartgers: “De Peugeot rijdt erg fijn. Hij is erg comfortabel en de afwerking is top. Je krijgt een hoop comfort voor de prijs die je voor de auto betaalt.”

Anita van Elst: “De Peugeot is een luxe en representatieve auto met een superuitstraling. Hij is prijzig, maar je krijgt er wel heel veel auto voor! Je hebt alle luxe binnen handbereik.”

Specificaties

Merk: Peugeot

Model: 508 RXH

Type: 2.0 HDi Hybrid 4

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1998 cc

Vermogen: 200 pk

Koppel: 450 Nm

Verbruik: 1 op 24

Acceleratie: (0 tot 100) in 8,8 seconden

Topsnelheid: 213 km/h

Uitrusting: Lederen bekleding, xenon verlichting, Qua- drizone climate control, Pack hifi, elektri- sche achterklep..

Verkoopprijs: € 56.742,-

Leaseprijs : Vanaf € 1088,58,-

Vanaf prijs: € 47.790,-

Informatie: www.versteegbuurman.com

Renault Clio

Dealer: Bochane Groep

Afgevaardigde tijdens testdag: Geert Koning

Ronald Ruskauff: “Ik vind de Clio een zeer representatieve auto. Ziet er van binnen keurig uit en heeft een zeer overzichtelijk dashboard. Het is een leuke, vlotte auto. In zijn klasse een zeer goede keuze.”

Ton de Roos: “Ik ken de Clio nog van een aantal jaar geleden. Je kunt merken dat er vooruitgang in zit. Zeker qua stoelen en vering. Het is een heerlijke auto! De prijs/kwaliteit verhouding is zeer gunstig in vergelijking met andere auto’s.”

Henny Jansen: “De Clio is een leuke en complete auto. Hij heeft een perfecte prijs/kwaliteit verhouding; veel auto voor het geld.”

Mark Hartgers: “De Renault Clio heeft veel comfort. Alles wat je nodig hebt, zit er op. Een zeer nette auto die lekker rijdt.”

Sander van der Burg: “De Clio is een prima, comfortabele en complete auto met een pittige diesel. Wat mij betreft een aanrader, want prijstechnisch is deze auto ook interessant.”

Specificaties

Merk: Renault

Model: Clio

Type: dCi 90 Stop & Start ECO2 Collection

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1461 cc

Vermogen: 90 pk

Koppel: 220 Nm

Verbruik: 1 op 27,8

Acceleratie: (0 tot 100) in 12,1 seconden

Topsnelheid: 180 km/h

Uitrusting: Led dagrij verlichting, airconditioning, radio met stuurbediening, USB en bluetooth, navigatiesysteem met Touchscreen, cruise control, dakspoiler, getint glas, 16 inch lichtmetalen velgen, mistlampen voor

Verkoopprijs: € 16.990,-

Leaseprijs : Vanaf € 396,-

Vanaf prijs: € 13.490,-

Informatie: www.bochanegroep.nl

Renault Megane Estate

Joost Blaas: “De Megane is een nette auto met een lekkere wegligging. Ik vind dat de auto een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft, zeker gezien de lage bijtelling. Kortom: een nette, zakelijke auto.”

Jaap Soetendaal: “De Renault voldoet helemaal aan de verwachting. De vering en het stuurgedrag zijn prettig en niet overdreven sportief. De auto heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, met name door de GT uitvoering.”

André Leander: “De Megane is lekker sportief en van alle comfort voorzien. Met deze auto kom je zeker representatief voor de dag. Het is een zeer complete auto voor het geld wat je er voor betaalt.”

Roland de Zwart: “Ik vind de Megane onverwacht sportief, zeker als je kijkt naar de 14% bijtelling. Je krijgt veel luxe voor relatief weinig geld.”

Wim Werkman: “De Megane bestaat al jaren, maar ze hebben er een erg eigentijdse auto van gemaakt. Dit is een nette zakenauto die ook privé goed te gebruiken is.”

Specificaties

Merk: Renault

Model: Megane Estate

Type: dCi 110 Stop & Start ECO2 Bose Line

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1461 cc

Vermogen: 110 pk

Koppel: 260 Nm

Verbruik: 1 op 25,6

Acceleratie: (0 tot 100) in 12,4 seconden

Topsnelheid: 190 km/h

Uitrusting: Led dagrij verlichting, BOSE Sound en Audio systeem met USB en bluetooth, glazen panoramadak, electronische airco, navigatiesysteem met Touchscreen, cruise control, parkeersensoren, getint glas, 17 inch lichtmetalen velgen, GT (sport) interieur en exterieur

Verkoopprijs: € 28.190,-

Leaseprijs : Vanaf € 535,-

Vanaf prijs: € 20.990,-

Informatie: www.bochanegroep.nl

Subaru Forester

Dealer: Subaru Centre Gol

Afgevaardigde tijdens testdag: Klaas Gol

Johan de Wit: “Ik vind de Forester een ruime en comfortabele auto. Hij rijdt prima! Volgens mij is de prijs/kwaliteit verhouding dik in orde.”

Sander van der Burg: “De Forester is een comfortabele en vooral imposante auto. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding reëel.”

Henny Jansen: “Ik vind de Forester een prima SUV. De veiligheid is erg goed.”

Ronald Ruskauff: “De Forester heeft een zeer soepele automaat. De X-mode knop is een mooie aanvulling op de 4WD. Deze auto is een goede keuze als je naar iets unieks op zoek bent in dit segment.”

Huib van Loon: “De Forester heeft mij verrast. Hij rijdt veel vlotter dan dat je van een auto van deze omvang zou verwachten. De auto heeft een goede uitrusting voor een nette prijs. Mede door de hoge instap en zit is dit een comfortabele reisauto.”

Richard Vonk: “De Forester is een comfortabele auto. Het zelf schakelen met de automaat verloopt soepel. Het is een complete auto als je kijkt naar de opties.”

Specificaties

Merk: Subaru

Model: Forester

Type: 2.0i Luxury AWD Lineartronic / CVT

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1995 cc

Vermogen: 150 pk

Koppel: 198 Nm

Verbruik: 1 op 14,5

Acceleratie: (0 tot 100) in 11,8 seconden

Topsnelheid: 192 km/h

Uitrusting: 17 inch lichtmetalen velgen, Symmetrical All Wheel Drive, audio met cd-speler/mp3/aux-aansluiting, automatisch start-stop systeem, climate control, stoelverwarming, ruitenwisserontdooiersysteem.

Verkoopprijs: € 38.285,-

Leaseprijs : Vanaf € 619,-

Vanaf prijs: € 34.995,-

Informatie: www.subarucentregol.nl

Subaru XV

Jasper Mulders: “De Subaru XV is een eerlijke auto: what you see, is what you get. Voor zijn gewicht trekt de auto met de 1.6 motor goed op. Veel ruimte voor een eerlijke prijs.”

Wim Werkman: “De Subaru heeft een leuke buitenkant en een wat klassieke binnenkant. Het is een degelijke auto met hoge instap. Heeft naar mijn mening een goede prijs/kwaliteit verhouding.”

Roland de Zwart: “De XV is een kwalitatief goede en ruimte auto. Het is een van de weinige auto’s met 4WD in dit segment. Dat is dus redelijk uniek. De prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn idee goed.”

Jaap Soetendaal: “De Subaru XV is een no nonsense auto. Als je op zoek bent naar een auto met 4WD is de XV een verstandige keuze!”

Joost Blaas: “De XV heeft een stoer uiterlijk. De wegligging is prima. De auto heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.”

Koos Admiraal: “Ik vind de Subaru XV een prima auto. Hij rijdt ook goed. En de prijs/kwaliteit verhouding is goed.”

Specificaties

Merk: Subaru

Model: XV

Type: Business Edition AWD

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1600 cc

Vermogen: 114 pk

Koppel: 150 Nm

Verbruik: 1 op 15,4

Acceleratie: (0 tot 100) in 13,1 seconden

Topsnelheid: 179 km/h

Uitrusting: 17 inch lichtmetalen velgen, Symmetrical All Wheel Drive, audio met cd-speler/mp3/ aux-aansluiting, automatisch start-stop sys- teem, climate control, stoelverwarming, rui- tenwisserontdooiersysteem.

Verkoopprijs: € 27.785,-

Leaseprijs : Vanaf € 479,-

Vanaf prijs: € 26.495,-

Informatie: www.subarucentregol.nl

Volkswagen Jetta

Huib van Loon: “Het mooie aan de Jetta is dat je niet ziet dat het een hybride auto is. De geteste uitvoerig had een strak en zakelijk design.”

Ronald Ruskauff: “Ik vind de Volkswagen Jetta een zeer mooie auto. Hij is netjes afgewerkt. De auto vertoont soepel rijgedrag. De Jetta heeft natuurlijk een gunstige bijtelling en is duurzaam vanwege de hybride motor.”

Henny Jansen: “Ik vind de Jetta een prima auto! Het ontwerp is geheel in de stijl van Volkswagen. Al met al een stille, snelle en mooi afgewerkte auto.”

Anita van Elst: “Ik ben zeer te spreken over de Jetta. Hij is degelijk en rijdt soepel en er is verrassend veel ruimte achterin. Ik vind dat je veel waar voor je geld krijgt bij deze auto.”

Johan de Wit: “Dit is een echte Volkswagen. Hij rijdt prima, hij is ruim en goed afgewerkt.”

Specificaties

Merk: Volkswagen

Model: Jetta Hybride

Type: Highline 1.4 TSI 150 pk

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1400 cc

Vermogen: 150 pk en 20 kW elektromotor

Koppel: 250 Nm

Verbruik: 24,4

Acceleratie: (0 tot 100) in 8,6 seconden

Topsnelheid: 210 km/h

Uitrusting: Executive pakket, 65% lichtabsorberend glas, schuif/kanteldak en telefoon Premi- um.

Verkoopprijs: € 36.344,-

Leaseprijs : Vanaf € 499,-

Vanaf prijs: € 29.990,-

Informatie: www.valleiautolease.nl

Volvo V40

Dealer: Autobedrijf Reede

Afgevaardigde tijdens testdag: Jeroen van Doorn

Anita van Elst: “Het is positief dat de V40 als veiligste auto is getest. Hij is gunstig geprijsd en met deze uitstraling en uiterlijk kom je er graag mee voor de dag.”

Richard Vonk: “De V40 is een degelijke en veilige auto. Die optiepakketten zijn goed betaalbaar. Ik vind het een zeer representatieve auto.”

Ronald Ruskauff: “De Volvo V40 is een zeer mooi vormgegeven auto en vertoont soepel rijgedrag. Deze auto is een uitstekende keuze voor mensen die een auto zoeken met veiligheid, comfort, luxe en uitstraling.”

Huib van Loon: “De V40 is een sportief gelijnde auto en vertoont strak rijgedrag. Ik vind het een premium auto met een goede uitstraling. Met een kleine investering rijd je een nog completere uitvoering.”

Johan de Wit: “Ik vind de V40 een mooie, complete auto. Hij is goed afgewerkt en heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Hij is ook uitermate representatief. Je krijgt veel waar voor je geld.”

Specificaties

Merk: Volvo

Model: V40

Type: D2

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1600 cc

Vermogen: 115 pk

Koppel: 270 Nm

Verbruik: 1 op 29,4

Acceleratie: (0 tot 100) in 11,9 seconden

Topsnelheid: 190 km/h

Uitrusting: Momentum, Introline, Dynamic Line

Verkoopprijs: € 34.477,-

Leaseprijs : Vanaf € 570,41,-

Vanaf prijs: € 25.995,-

Informatie: www.volvocars.nl

Volvo V60

Robert Jan Stronkhorst: “De V60 rijdt zeer comfortabel, maar toch sportief. Hij heeft een goede wegligging, is stil en zeer goede stoelen. Hij is vergelijkbaar met bekende Duitse merken, maar dan goedkoper.”

Roland de Zwart: “De Volvo V60 heeft een mooi design en rijdt ontzettend strak. Deze auto kan wat betreft materiaal, design en uitstraling de Duitse concurrentie aan.”

André Leander: “Schijn bedriegt bij de V60. Hij lijkt niet groot, maar heeft binnen meer dan genoeg ruimte. Dit is een prima auto voor een prima prijs.”

Jaap Soetendaal: “De V60 voldeed geheel aan mijn verwachtingen. Hij heeft een heerlijk soepele motor en een messcherpe versnellingsbak. Het is een zeer complete auto met een hoge restwaarde, dus de prijs/kwaliteit verhouding is goed.”

Roger Visser: “De Volvo V60 rijdt alsof je op een troon zit. Je weet dat je rijdt, maar je hebt het gevoel dat je wordt gereden. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding extreem aantrekkelijk!”

Specificaties

Merk: Volvo

Model: V60

Type: T3

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1600 cc

Vermogen: 150 pk

Koppel: 240 Nm

Verbruik: 1 op 16,7

Acceleratie: (0 tot 100) in 9,6 seconden

Topsnelheid: 200 km/h

Uitrusting: R-design..

Verkoopprijs: € 40.060,-

Leaseprijs : Vanaf € 768,38,-

Vanaf prijs: € 31.995,-

Informatie: www.volvocars.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by