Aatop Personeelsintermediair helpt u aan goede professionals

Magazines | Vallei Business nr 4 2013

Aatop Personeelsintermediair helpt u aan goede professionals

Of u nu op zoek bent naar een software ontwikkelaar, een civieltechnisch ingenieur, een teamleider zorg of een ervaren business consultant. We werven, selecteren en detacheren personeel op de gebieden ICT, Milieu & Ruimte, Techniek en Zorg.

Dankzij ons uitgebreide netwerk, ervaring en expertise, voorzien wij onze opdrachtgevers van de juiste mensen. Wij werken op basis van no cure, no pay.

Via Aatop kunt u kandidaten rechtstreeks in vaste dienst te nemen (werving & selectie). Ook is het mogelijk gebruik te maken van een zogenoemde deta-vast constructie. Gedurende een periode van enkele maanden staat de geworven kandidaat bij Aatop Personeelsintermediair op de loonlijst; daarna komt de medewerker bij u in dienst.

Transparantie en goede communicatie staan bij Aatop Personeelsintermediair hoog in het vaandel. Ook klantfocus en een mensgerichte benadering kenmerken onze werkwijze. Wij distantiëren ons van hit-en-run praktijken. Onze opdrachtgevers bedienen wij vanuit één vaste contactpersoon binnen één van de vier Aatop-disciplines. Op die manier bouwen wij aan een duurzame, persoonlijke relaties met zowel onze opdrachtgevers als kandidaten.

Het vinden van de juiste werknemers is voor veel bedrijven een flinke klus. Kandidaten kunnen schaars zijn of ze zijn er juist in overvloed en u ziet door de bomen het bos niet meer.

Aatop Personeelsintermediair kan u daarbij van dienst zijn. We zijn gespecialiseerd in de Werving & Selectie van uiteenlopende professionals op MBO+, HBO of WO-niveau.

Wilt u meer weten over Aatop Personeelsintermediair en onze werkwijze? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website: www.aatop.nl. Wij zijn gevestigd in Veenendaal aan de Vendelier 4-IV. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0318-495 310 of per mail via info@aatop.nl. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Profiel