Koffie volgens Peeze: ‘Een bewust visitekaartje van uw MVO-beleid’

Magazines | Vallei Business nr 4 2013

‘Een bewust visitekaartje van uw MVO-beleid’

Koffie volgens Peeze:

Koffie is een van de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden op kantoor. Maar zeker ook uw visitekaartje voor relaties en toekomstige klanten. Met Peeze Koffie geeft u een bewust signaal af wat u belangrijk vindt. U vertaalt uw MVO beleid zichtbaar door te kiezen voor kwaliteit en een duurzame partner.

“Wij zijn een 100% Nederlands bedrijf”, aldus Maarten van de Kamp, accountmanager Midden-Nederland. “We branden onze koffie al ruim 130 jaar zelf en staan voor topkwaliteit koffie. Daarnaast staat Peeze voor ketenduurzaamheid en hebben we als MVO koploper bewust gekozen om enkel nog gecertificeerde koffiebonen te branden. Dit als eerste branderij van Nederland.”

Eerlijke bonen en verse melk

Voor het bedrijfsleven biedt Peeze verschillende duurzame Officeconcepten, waarmee eenvoudig en snel koffie van versgemalen bonen geschonken kan worden. Met het concept wordt de koffieverantwoordelijke op kantoor volledig ontzorgt. Plaatsing van de machine, onderhoud en service worden voor een vast bedrag per maand uit handen genomen. En al vanaf €0,21 per kop kunnen alle medewerkers en ook uw klanten genieten van een heerlijke versgemalen bonenkoffie. Er kan gekozen worden voor verse melk en uit een divers pakket van biologische en fairtrade bijproducten.

Duurzame en professionele apparatuur

Van volautomatisch tot handmatige Barista apparatuur; voor elke werksituatie heeft Peeze een koffiemachine in haar assortiment dat het best aansluit op uw wensen.

Al tientallen jaren zijn wij servicepartner van het Zwitserse merk JURA. Een gedegen merk dat staat voor optimale kwaliteit. De professionele GIGA serie is speciaal ontworpen voor gebruik in het bedrijfsleven. Met een duidelijk display, individuele programmeermogelijkheden, een extra groot waterreservoir en een grote koffieresidubak ideaal voor elke werksituatie. Voor extra gemak is de machine ook leverbaar met een vaste wateraansluiting.

Koffiebranderij Peeze, Ringoven 36,

6826 TR Arnhem, www.peeze.nl

Uitnodiging voor een bezoek aan het Peeze Experience Center

U bent van harte welkom! Peeze heeft een eigen branderij waar u met eigen ogen kunt zien hoe onze koffie zo smaakvol wordt gebrand. U kunt verschillende koffies proeven en ook leggen we u graag uit hoe koffie groeit en wat het belang van duurzaamheid is in dit hele proces. In ons Experience Center geven de barista's graag een workshop om koffie optimaal te beleven.

Profiel

Test samen met uw collega’s!

Heeft u interesse? Dan bieden wij u graag de mogelijkheid onze koffie eerst te testen. Tijdens de testweek krijgen alle collega’s een week lang de mogelijkheid om Peeze koffie zelf te beoordelen. Aanmelden kan simpel via: www.peeze.nl/peeze-proefactie-op-het-werk of neem contact met ons op m.vdkamp@peeze.nl of tel. 026-3622422.