Coffee@work: treed binnen in de wereld van bewezen koffiekwaliteit

Magazines | Vallei Business nr 4 2013

Coffee@Work

Expert

Als expert leveren wij betrouwbare professionele koffieapparatuur op basis van eerlijk advies op maat. Daarnaast zorgen wij voor periodieke ingrediëntenlevering en hebben wij een eigen technische dienst die continu paraat staat. Deze service besteden wij niet uit en bieden wij onze klanten kosteloos aan. Als specialist ontwikkelen wij ons voortdurend. Ons team van technici, verkoopadviseurs en routevertegenwoordigers is Barista SCAE Level 1 gecertificeerd en volgt regelmatig trainingen, want wij geloven ‘koffie is veel meer dan het drukken op een knop’.

Zorgeloze koffiefaciliteit

Wederzijds vertrouwen, kwaliteit en transparantie is de basis van de lange termijnrelaties met onze klanten. Onze klanten herkent u aan een betrouwbare koffieautomaat, een zorgeloze koffiefaciliteit en overheerlijke koffie op de werkvloer. Daarnaast hebben zij toegang tot de persoonlijke online C@W klantenportaal waarin men onder andere een bestelling kan plaatsen en alle nodige informatie met betrekking tot de koffieautomaat en het bestelgedrag kan bekijken.

Rainforest Alliance

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons meer dan een label. Meerdere koffiemelanges zijn Rainforest Alliance gecertificeerd. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment energiezuinige espressomachines.

Coffee@Work wil voor de klant de eerste keus zijn. Met ons brede assortiment volautomatische espressomachines, onze gerichte service en hoogwaardige kwaliteitskoffie voor de beste prijs, dragen wij al sinds 1997 de zorg over de koffievoorziening bij vele bedrijven, overheden en andere organisaties.

Treed binnen in de wereld van bewezen koffiekwaliteit