VMS in een nieuw veel belovend jasje: Jet Verzendt

Magazines | Vallei Business nr 4 2013

VMS in een nieuw veel

belovend jasje: Jet Verzendt

Op zoek naar de voordeligste en snelste manier om je pakket te verzenden? Stop met eindeloos Googlen en vergelijken, want sinds 1 september heeft Nederland Jet Verzendt. Het voormalige VMS Verzendoplossingen uit Veenendaal kiest met de nieuwe naam voor een uitstraling die beter past bij haar karakter; persoonlijk, flexibel en energiek. Een naam die je onthoudt en linkt met de beste logistieke service.

Jet houdt van overzicht

Het succesrecept is simpel: Jet kent de weg in verzendland. Ze houdt voortdurend de markt in de gaten en zoekt voor jou de meest interessante aanbieders, tarieven en voorwaarden. Of het nu gaat om pakketten, pallets, spoedzendingen, massa-industrieproducten, kwetsbare pakketten of speciale zendingen... voor iedere zending is er een passende oplossing. En dat wereldwijd. “Puur een kwestie van goed zoeken en slim voorsorteren”, typeert directeur Jettie van Mourik deze werkwijze.

Jet maakt het simpel

Jet zorgt voor een eenvoudig proces: de gegevens voor een (webshop-)zending hoeven maar één keer ingevoerd te worden en labels kunnen geautomatiseerd worden uitgedraaid aan de hand van je eigen ordersysteem. Via de website kun je gratis klant worden. Na het inloggen kun je de gewenste logistieke dienst invoeren en te allen tijde een beroep doen op praktische ondersteuning. Bijvoorbeeld als je producten wilt laten opslaan of verpakken, of voor het aanschaffen van artikelen zoals printers, labels en verpakkingen; Jet staat klaar en helpt je direct. “En als ik zo vrij mag zijn: de echte besparing vindt plaats als je het logistieke proces van je bedrijf intern volledig automatiseert en afstemt op de vervolgschakel in de logistieke keten. Namelijk het koppelen van je ordersysteem aan de vervoerder.”

Jet gaat met de tijd mee

Waar andere aanbieders de klant zelf laten uitzoeken wat de beste vervoerder is voor een bepaalde zending, neemt Jet Verzendt dit voor haar rekening. Dit voorkomt een hoop uitzoekwerk en keuzestress. In Jet vind je een goede logistieke partner die het belang van kostenbeheersing snapt. “In een wereld vol keuzes geloven wij dat het fijn is wanneer iemand je wat zorg uit handen neemt. De tijd dat PTT Post alleenheerser was op de Nederlandse markt ligt ver achter ons. Door de sterk toenemende internetverkoop worden verzendingen steeds belangrijker. Daarnaast willen bedrijven en winkels geen voorraad meer. Waar vroeger de vrachtwagen een pallet producten voor kwam rijden, veroveren de pakketdiensten nu met dagelijkse aanvoer de markt.”

Jet daagt je uit

Veel webshops hebben inmiddels kennisgemaakt met Jets verzendservice. “Per dag worden er duizenden pakketten geboekt en afgeleverd bij tevreden klanten. Ik zou zeggen: probeer het gewoon zelf eens”, glimlacht Van Mourik. “Want als je al niet blij wordt van de frisse stijl en gebruiksvriendelijkheid, dan is er altijd nog de scherpe prijs. Een direct gevolg van ons uitzoekwerk. Daar profiteer je pas echt van.”

Meer weten over Jet Verzendt?

Jettie van Mourik, 0318-513813, info@jetverzendt.nl, www.jet-verzendt.nl

Sales & Serviceteam van Jet Verzendt.

Profiel

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by