Schuiteman vestigt zich in Tabakhuis Nijkerk

Magazines | Vallei Business nr 5 2013

Schuiteman biedt al meer dan 45 jaar hoogwaardige dienstverlening op het gebied van accountancy, fiscale dienstverlening, HRM en corporate finance. Het onderscheidend vermogen zit in de persoonlijke benadering, de multidisciplinaire aanpak en ruime (internationale) ervaring. Ze staan naast ondernemers, naast u. Letterlijk, door in Nijkerk een kantoor te openen en figuurlijk omdat ze samen met u tot de beste resultaten komen.

Tabakhuis

“Tegen de landelijke trend in opent Schuiteman een nieuw kantoor in Nijkerk”, vertelt Willem-Jan Schaap, een van de trekkers van de nieuwe vestiging. “Deze opening past perfect in de filosofie van Schuiteman: wij zitten graag fysiek dichtbij onze klanten. De ervaring leert dat dit veel voordelen heeft. Zo weten we wat er in Nijkerk speelt, er is nauwelijks reistijd en de drempel om even bij ons langs te gaan is erg laag.”

Totaalaanpak

Bram Faber is als belastingadviseur verbonden aan de vestiging Nijkerk van Schuiteman. “Klanten van Schuiteman profiteren van onze totaalaanpak. We focussen ons op het ontzorgen van ondernemers bij alle financiële aspecten van hun bedrijf. Dat is mogelijk omdat we voor elke expertise zelf professionals in huis hebben. Van accountant tot fiscalist en van HRM-adviseur tot specialisten op het gebied van corporate finance.”

Hoge betrokkenheid

Willem-Jan Schaap vervolgt: “Iedere ondernemer is uniek en doet vol vuur zijn werk. Dat spreekt ons aan in het vak. Onze passie is om de drive van een ondernemer optimaal te faciliteren met een hoogwaardig dienstenpakket. Dat kan alleen door een hoge betrokkenheid bij onze klanten. Vanuit die betrokkenheid adviseren we, implementeren en monitoren of ons advies het gewenste effect oplevert.

Paperless office

De Nijkerkse vestiging van Schuiteman heeft twee speerpunten: duurzaamheid en digitalisering. In het Tabakhuis wordt zo weinig mogelijk met papier gewerkt, waardoor een paperless office ontstaat. Bijna alles kan digitaal, zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt. Dat is duurzaam en digitaal tegelijk.

Inloopspreekuur

Schuiteman organiseert in Nijkerk de komende maanden een aantal keren een inloopspreekuur voor (startende) ondernemers. De adviseurs geven antwoord op uw vragen en staan u terzijde met advies. Op 28 november, 11 december en 30 januari staan de deuren voor u open. U bent welkom tussen 16.00 en 19.00 uur in het Tabakhuis.

Schuiteman Accountants & Adviseurs

Nieuwstraat 9, 3861 AJ Nijkerk

Tel: (033) 3033230

Email: nijkerk@schuiteman.com

Schuiteman vestigt zich

in Tabakhuis Nijkerk

Hoewel de tabak inmiddels uit het monumentale pakhuis in het centrum van Nijkerk is verdwenen, ademt het hele pand nog steeds een positieve, enthousiaste handelsgeest uit. Het prachtige, historische pand uit 1735 is daarnaast voorzien van alle moderne faciliteiten. Geen wonder dus dat de full service financieel specialisten van Schuiteman zich hier thuisvoelen. Wilt u de sfeer opsnuiven? Kom dan gerust naar het Tabakhuis voor een persoonlijke kennismaking.

Het team van Schuiteman in Nijkerk (van links naar rechts): Marlies van Asselt, Evert Hein Schuiteman, Bram Faber, Maarten Reussink en André van ’t Hof. Zittend: Willem-Jan Schaap en André Moree.

Profiel

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by