Profiel Quiris en Oog voor P&O

Magazines | Vallei Business nr 5 2013

Quiris Adviesgroep is graag uw partner bij de ontwikkeling van medewerkers. Mensen zullen steeds langer doorwerken en de veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. Reden genoeg om te zorgen voor een optimale match en optimale vaardigheden op het gebied van communicatie en leidinggeven.

Quiris levert u assessment, coaching en training op maat. Dat doen we voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers, van klein tot groot. In een no-nonsense stijl terwijl we met onze gedragswetenschappelijke achtergrond weten waar we het over hebben.

Opdrachtgevers aan het woord

Hogeschool Utrecht:

Maurice Hengeveld, P&O-adviseur

“Als ik Quiris in een woord zou moeten beschrijven dan is dat als ‘partner’. In de zin van meedenken, maar zeker ook in flexibiliteit. Quiris heeft erg snel kunnen schakelen om aan onze specifieke assessmentwensen te voldoen. Hun ervaring in onze opleidingsbranche zie je terug in het traject; er is absoluut maatwerk geleverd. Zo zijn in de rollenspellen natuurgetrouwe, herkenbare praktijksituaties nagebootst, wat door de kandidaten goed is gewaardeerd.”

Bart Coenen,

Directeur Contractlogistiek DB Schenker

“Toevallig is een aantal collega’s net terug uit China en zij gaven aan goed gebruik te hebben gemaakt van een aantal vaardigheden die ze bij Quiris hebben opgedaan. De naam Quiris is tijdens die trip minimaal twintig keer gevallen. Quiris zet mensen echt aan tot veranderen, waar dat nodig is. Je ziet zelfs de mensen die aan het begin van zo’n trainingstraject bijzonder sceptisch zijn, helemaal omgaan en meegaan in het verhaal. De trainers laten zaken niet hangen, pakken aan en pakken door!’’

Meer weten? Bel ons op

0318-551418, kijk op www.quiris.nl

of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Bij Oog voor P&O staat de koffie altijd klaar, want het bedrijf is gevestigd in het pand van Fortune Hot Drinks in Veenendaal. Sinds 2004 runt Marja Verweij Oog voor P&O. Naast haar eigen expertise, heeft zij in de loop der jaren een netwerk van experts aan zich weten te binden zoals een bedrijfsarts, arbeidsdeskundige, trainers en coaches en een advocaat.

Lastige werkgeverszaken

Marja helpt bedrijven met lastige werkgeverszaken. Ontevreden/disfunctionerende medewerkers, ziekteverzuim, ongeoorloofd verzuim, ontslag, arbeidsconflicten; veel werkgevers krijgen ermee te maken. Het zijn vaak kwesties die ten koste gaan van de klantgerichtheid en daarmee het succes van de onderneming en die vragen vaak veel tijd en energie. Vaak zijn het kwesties die veel tijd en energie vragen. Die kun je als ondernemer beter aan andere zaken besteden. Medewerkers die onvoldoende presteren en/of vaak verzuimen kosten de ondernemer geld. Op zo’n moment is het ‘handig om Marja bij de hand te hebben’.

Oog voor P&O ook voor

Maar werkgevers kunnen bij Oog voor P&O ook terecht voor de implementatie van goed personeelsbeleid of de verzorging van de complete salarisadministratie, reïntegratie- en outplacementtrajecten, individuele coaching en trainingen.

Marja: “Wordt u geconfronteerd met langdurig ziekteverzuim en bent u niet aangesloten bij een Arbo-dienst, dan kunt u een beroep doen op Oog voor P&O. Wij hebben verstand van verzuim, weten de juiste wegen te bewandelen, werken met een gecertificeerd bedrijfsarts en voeren de noodzakelijke gesprekken met uw medewerker. Kortom, wij nemen zaken uit handen die complex en tijdrovend zijn.”

Zit u met vraagstukken op personeelsgebied waar u geen antwoord op heeft? Dan bent u van harte welkom op het kosteloze inloopspreekuur dat ik wekelijks houd op maandag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

Oog voor P&O

De Smalle Zijde 17 Veenendaal

T: 0318-742142

E: info@oogvoorpeno.nl

I: www.oogvoorpeno.nl

Mensen bewegen bij Quiris

Ondersteuning bij gedoe met personeel

profiel

TOPWERK is specialist in het verzorgen van trainingen voor Microsoft Office programma’s. Yvonne de Vries: “We kiezen bewust voor die trainingen, omdat daarmee het meeste rendement gehaald kan worden. In veel bedrijven bestaat 80% van de werkzaamheden uit het werken met teksten, cijfers en het presenteren daarvan. En omdat Microsoft de standaard in kantoorautomatisering is, zijn het met name de Office programma’s waarmee gewerkt wordt. Met onze trainingen kan men in korte tijd effectiever leren werken met die programma’s. Als je de materie beheerst werkt het veel prettiger!”

Yvonne de Vries leidt TOPWERK samen met Ben Wiggelo. Beiden komen uit de trainingswereld en hebben elkaar gevonden in de eigenwijze wijze waarop zij trainingen inzetten. Ben Wiggelo: “Wij zien een Microsoft Office training net zoals een sporttraining. Zo zetten we het ook in. Denk bijvoorbeeld aan hardlopen. Je bepaalt wat je doel is en wat je daarvoor wilt doen. Op basis daarvan maken wij een plan voor de organisatie hoe dat doel bereikt kan worden. Wij zijn gedurende het traject de coach die er voor zorgt dat het doel ook daadwerkelijk gehaald wordt. Wij trainen zelfs tot op de werkplek. Dat is ook waar TOPWERK voor staat: Trainen tot op de werkplek.”

TOPWERK

Vendelier 61, 3905 PD Veenendaal

Postbus 811, 3900 AV Veenendaal

088-237 24 24, www.topwerktraining.nl

E info@topwerktraining.nl

Topwerk, voor effectief trainen

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by