Open dag bij Computer Training Centrum

Magazines | Vallei Business nr 1 2014

Open dag bij Computer Training Centrum

26 maart opent Computer Training Centrum Veenendaal (CTC), gevestigd aan de Wiltonstraat 2a officieel haar deuren in de vorm van een open dag.

Begin 2014 verhuisde CTC naar de Wiltonstraat. De ruim 500 m2 straalt gezelligheid en warmte uit. Als gastvrouw heeft Atella Boer-Botha aandacht voor de cursisten. CTC richt zich steeds meer op de zakelijke markt en werkt met een warm zakelijk concept. Mede-eigenaar Wilhelm van de Glind: “Voel je welkom en thuis. Hoe prettiger jij je voelt, des te beter je leert. Dat is een bewezen concept.

Bij ons kun je terecht op je eigen tijdstip en mag je gaan zitten waar je wilt. Of dat nu aan de grote tafel of op de bank bij het haardvuur is. De koffie staat klaar en met je vragen kun je altijd terecht bij een vakbekwame docent.”

Werk op uw eigen tempo en niveau, onder begeleiding van een docent. U kunt op elk moment beginnen en onbeperkt oefenen met gegarandeerd succes. En dat alles voor een vaste prijs!

Trainingen en

opleidingen

CTC heeft een breed scala aan trainingen: Windows, Word, Excel, Access, PowerPoint en Outlook. Maar ook Social Media, Prezi, blind typen, Engels spreken en begrijpen, de (MBO) administratieve en receptionistenopleidingen en het breed erkende Europees Computer Rijbewijs (ECDL). Het instapniveau is van beginner tot expert. Binnenkort starten wij ook met Autocad trainingen en Timemanagement met Outlook.

Open dag met open trainingen

26 maart bent u tussen 14.00 en 21.00 uur van harte welkom tijdens de open dag. Er is informatie over onze opleidingen en (ECDL)examens te verkrijgen bij de stands en er zijn gratis open trainingen te volgen gegeven door experts. Meer informatie en inschrijven op

www.ctcveenendaal.nl.

CTC | Computer Training Centrum

Wiltonstraat 2A 3905 KW Veenendaal

T: 0318 55 68 50

E: info@ctcveenendaal.nl

I: www.ctcveenendaal.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by