Siras Koerier: specialist in exclusieve spoedritten

Magazines | Vallei Business nr 1 2014

Specialist in exclusieve spoedritten

Siras Koerier

Naast het kantoor in Wageningen heeft Siras Koerier nog drie vestigingen: een in Veenendaal, een in Ede en een in Zaltbommel. Het bedrijf van Ton moet het voornamelijk hebben van spoedritten. “Dat is onze specialisatie. We rijden zowel nationaal als internationaal en dat 7 dagen per week, 24 uur per dag. Op het moment dat een klant ons belt, stappen wij direct in de auto en rijden we exclusief voor die ene klant. We laden dus niet over en we maken ook geen combinaties. Ik denk dat dát onze sterke kracht is: snelheid èn betrouwbaarheid.”

Siras Koerier beschikt over een representatief wagenpark. Ton: “Onze chauffeurs zorgen ervoor dat de zending van de klant op tijd wordt afgeleverd, niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten. Zo hebben wij al ritten uitgevoerd naar België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Polen, Denemarken, Zweden en Engeland. Daarnaast zijn we erg trots op het feit dat wij vanaf de start heel veel bedrijven hebben kunnen behouden, tot op de dag van vandaag.”

Complete service

De steekwoorden voor Siras Koerier zijn snelheid, exclusiviteit, flexibiliteit, professionaliteit, persoonlijke behandeling en betrouwbaarheid. Ton: “Wij constateren dan ook met plezier dat nog steeds meer bedrijven ons totaalpakket aan services ontdekken. Siras Koerier fungeert als het verlengstuk van een bedrijf, op de manier en in de mate zoals de klant dat wil.”

Chauffeur

Naast het verzorgen van spoedritten is Siras Koerier ook in te schakelen als privé-chauffeur in uw eigen auto. “Handig als men nog een vergadering moet voorbereiden, als het laat wordt of als alle aandacht nodig is voor gasten. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens piekmomenten of ziekte een van onze chauffeurs in te schakelen op de bedrijfsauto van de klant”, sluit Ton af.

Siras Koerier

Costerweg 5

6702 AA Wageningen

T: 0317-497614

I: www.siras.nl

E: info@siras.nl

Siras Koerier is al ruim 27 jaar specialist in spoedritten. Sinds de oprichting in 1987 heeft het koeriersbedrijf een trouwe klantenkring en is mede door exclusiviteit voor de klant een stabiele speler in de regio. De redactie van Vallei Business maakte een ritje naar Wageningen en sprak daar met eigenaar Ton de Roos.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by