Terugblik BOB-Borrel

Magazines | Vallei Business nr 1 2014

Aanmelden via

danny@vanmunstermedia.nl of

www.valleibusiness.nl

Succesvolle eerste

BOB-Borrel van 2014

Op maandag 24 januari 2014 was de eerste BOB-Borrel voor ondernemers uit Valleiregio van dit kalenderjaar. Ditmaal hadden we onze krachten gebundeld met Het Spectrum, De Muzen en Catering Groep Nederland.

We waren te gast in Het Spectrum aan het Kees Stipplein in Veenendaal, alwaar de gemeente de zogenaamde cultuurcluster heeft gerealiseerd. De ruim 50 aanwezigen werden welkom geheten door het personeel van Catering Groep Nederland met een drankje en zelfgemaakte macarons.

Het officiële gedeelte werd afgetrapt met een woord van welkom door organisator Danny Toonen, waarna het woord ging naar wethouder Henk van Soest van de gemeente Veenendaal. Daarna ging het woord naar Ronald Burgers van Holland Catering Groep. Zijn aandacht ging vooral uit naar het FoodValley Talent initiatief (zie verderop in Vallei Business). Daarna vertelden Wytze Woudsma en Alexander Plooij nog iets over respectievelijk de Volksuniversiteit Veenendaal en Muziekschool De Muzen.

Na de verschillende presentaties werd ons een heerlijk diner aangeboden door de mensen van Catering Groep Nederland. Het culinaire niveau was hoog met onder andere gekarameliseerde buikspek en lende met quinoa. Na deze verwennerij kreeg men nog de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding door Het Spectrum.

Uiteraard werd de BOB-Borrel op informele wijze afgesloten middels een drankje.

Diner

18.45 - 20.00

Deze BOB-borrel wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het Spectrum

De Muzen

Catering Groep Nederland

Vallei Business

Van Munster Media

Ontvangst met welkomstdrankje

17.00 - 17.45

Welkomstwoord, presentaties

17.45 - 18.45

Netwerken,

borrelen,

rondleiding

20.00 - 21.30

Wilt u ook een keer aanwezig zijn op een BOB-Borrel, mail dan naar Danny Toonen: danny@vanmunstermedia.nl of meld u aan via de website: www.valleibusiness.nl.

Houd onze website in de gaten voor de BOB-data voor 2014.

bobborrel

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by