Cybercrime eist Cybersecurity

Magazines | Vallei Business nr 3 2014

Cybercrime eist Cybersecurity

ActStamp

ActStamp biedt met het concept 'Combined Security Intelligence' een service portfolio om de cyberweerbaarheid van uw ICT-infrastructuur op een hoger niveau te brengen. Op basis van een kwetsbaarheden- en risicoanalyse, wordt het gewenste niveau van beveiliging bepaald.

Het doel is de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de informatie en de informatievoorziening te waarborgen en om mogelijke gevolgen van beveiligingsrisico's tot een acceptabel, vooraf bepaald niveau te beperken.

Onze jarenlange ervaring komt voort uit informatiebeveiliging voor de top 50 Enterprise-ondernemingen, financiële ondernemingen en E-Business, zowel nationaal als internationaal.

De doelstelling van ActStamp met betrekking tot informatiebeveiliging is de continuïteit van de informatie en de informatievoorziening te waarborgen en de eventuele gevolgen van beveiligingsincidenten tot een acceptabel, vooraf bepaald risiconiveau te beperken.

Wij bieden een geheel van maatregelen, procedures en processen die de beschikbaarheid, exclusiviteit en integriteit van alle vormen van informatie binnen een organisatie of een overheid garanderen.

Omzet door vertrouwen

De businesscontinuïteit van uw organisatie wordt mede bepaald door hoe medewerkers intern en extern over informatie kunnen beschikken. Daarbij wordt in de regel een BIV-klasse; beschikbaarheid, integriteit (=betrouwbaarheid) en vertrouwelijkheid (=exclusiviteit) bepaald en vaak uitgebreid met een indicatie voor controleerbaarheid; het belang om achteraf toegang en transacties te kunnen verifiëren.

Als cybercriminelen zich eenvoudig toegang kunnen verschaffen tot computers en daarmee tot gegevens van personen, intellectueel eigendom en klantgegevens van bedrijven, geeft dit een negatief imago en verkeerde publiciteit (zoals bijna dagelijks in het nieuws te horen).

Dit schaadt het vertrouwen van zakenpartners, cliënten en leveranciers en

kan tot omzetverlies leiden.

Reduceren van de

ICT bedrijfsrisico's

Een correcte informatiebeveiliging begint met de juiste afstemming en acceptatie. De ActStamp dienstverlening omvat een aantal basiselementen waar een meer gedetailleerde dienstverlening aan ten grondslag ligt.

preventie: om risico's te voorkomen;

detectie: om een incident te ontdekken;

correctie: om aangerichte schade te herstellen;

evaluatie: om te leren en te verbeteren.

ActStamp Information Security

Kazemat 13, 3905 NR Veenendaal, T: 085-4011451

I: www.actstamp.nl, E: info@actstamp.nl

The art of war teaches us to rely not on the likelihood of the enemy's not coming, but on our own readiness te receive him. -Sun Tzu

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by