Vallei en RijnFestijn op de Wageningsche Berg

Magazines | Vallei Business nr 4 2014

Vallei en RijnFestijn op

de Wageningsche Berg

Rabobank Vallei en Rijn en Hotel de Wageningsche Berg organiseerden op donderdag 4 september het Vallei en RijnFestijn. Het was opnieuw het uitgelezen moment om elkaar als ondernemers weer te ontmoeten na de vakantie. We blikken graag met u terug op dit netwerkevenement.

Evenement

Het Vallei en RijnFestijn had dit jaar als thema 'Vernieuwing'. Tijdens het gehele event kwam dit thema duidelijk naar voren. Langs de rode loper waren schildersezels met daarop canvasdoeken te zien die de vernieuwing in de loop der tijden verbeeldden. Bij de ingang stonden diverse Porsches uit verschillende bouwjaren geparkeerd. Gasten konden kiezen uit allerlei hapjes, van 'ouderwetse' bitterballen tot aan 'moderne' crostini’s. De DJ, toetsenist en zangeres staken oude nummers in een nieuw jasje.

Om 18.00 uur werden de gasten verrast met bubbels, verse oliebollen en het geluid van knetterend vuurwerk, wat symbool stond voor vernieuwing.

Na afloop van het event was er de mogelijkheid kennis te maken met Restaurant Belmonte van Hotel de Wageningsche Berg. Gasten konden genieten van een speciaal Vallei en Rijnmenu, bedacht door de chef-kok.

Netwerken

Het Vallei en RijnFestijn was hét perfecte platform om nieuwe contacten op te doen. En dat in de sfeer- en smaakvolle entourage van Hotel de Wageningse Berg. Net als voorgaande edities, was het ook dit jaar weer prachtig zomerweer. Het festijn heeft inmiddels een behoorlijke naam opgebouwd in de regio. Er waren ruim 250 gasten aanwezig.

Kijk voor een sfeerimpressie op rabobank.nl/vr.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by