ProComm genomineerd als Leverancier van het Jaar

Magazines | Vallei Business nr 4 2014

ProComm genomineerd als

Leverancier van het Jaar

ProComm Partners uit Barneveld is genomineerd voor de Leverancier van het Jaar-award. Deze vakprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste Nederlandse leverancier van promotionele producten en premiums.

De Leverancier van het Jaar-award is een initiatief van PromZ Magazine en wordt gedragen door branchevereniging PPP. De prijs wordt dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. Een vakjury heeft vijftien bedrijven voor de prijs genomineerd. Dat gebeurde aan de hand van criteria als vakkennis, creativiteit, innovatie, zichtbaarheid in de markt, ondersteuning van de eindklant, financiële draagkracht, kwaliteit van de website en aandacht voor MVO. Naast het oordeel van de vakjury speelde ook de mening van opdrachtgevers, relaties en het grote publiek een rol. Interimage is uiteindelijk uitgeroepen tot Leverancier van het Jaar.

Trots

“We zijn natuurlijk zeer trots op het feit dat we genomineerd zijn”, laat directeur Joop van Veelen weten. “Het is een erkenning voor de professionaliteit waarmee we ons vak uitoefenen en een bevestiging van het feit dat we binnen tien jaar tijd zijn opgeklommen tot de top van ons vakgebied in Nederland.” Daarnaast vind Van Veelen het ook verwonderlijk dat zijn bedrijf is genomineerd. “We zijn een jonge speler op deze markt, we bestaan 'pas' zeven jaar. Daarnaast genieten we geen landelijke bekendheid, omdat we gefocust werken. Hiermee bedoel ik dat we ons focussen op het gebied in een straal van 30 kilometer rondom Barneveld. En als je dan ook nog bedenkt dat we ons focus ook richten op specifieke bedrijven, de bovenlaag van het MKB zeg maar, dan is zo'n nominatie natuurlijk super!”

Waarom ProComm genomineerd is? “Ik denk dat het te maken heeft met onze creativiteit en visie dat promotionele producten moeten renderen. Je geeft niet zomaar iets weg. Een promotioneel product, premium of kerstpakket moet passen bij het doel wat je voor ogen hebt en bij je bedrijf of organisatie”, zegt Van Veelen.

“ProComm levert zoals gezegd promotionele artikelen aan middelgrote en grote bedrijven met een serieus budget”, zegt Van Veelen. “Daarnaast zijn we niet geïnteresseerd in éénmalige contacten. Wij proberen te focussen op langdurige relaties, waardoor er voor beide partijen meer rendement valt te behalen.”

Er werken 10 mensen bij ProComm, waarmee het Barneveldse bedrijf tot de grotere spelers in de markt behoort. ProComm handelt niet alleen in relatiegeschenken, ook het versturen van mooi kerstpakketten behoort tot de mogelijkheden. Van Veelen: “Wij maken kerstpakketten op maat, die we toespitsen op de actualiteit van het bedrijf. Zo zien mensen echt dat er aandacht aan is besteed. Want het kerstpakket moet ook natuurlijk renderen door de waardering van de ontvanger.”

Meer informatie over ProComm Partners:

T: 0342-426140

I: www.procomm.eu

Profiel

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by