Jet Verzendt en Van Mourik Transport:

Magazines | Vallei Business nr 4 2014

Jet Verzendt en Van Mourik Transport

Jet Verzendt en Van Mourik Transport weten exact wat er op de pakketmarkt speelt. Waar de een alle soorten zendingen voor bedrijven regelt, werkt de ander in opdracht van de grotere pakketdiensten. De volumes groeien en de veranderende markt biedt volop kansen.

Twee bedrijven die

elkaar versterken

Van Mourik Transport (VMT) werd opgericht in 2002 en bestaat ondertussen uit een team van ruim 100 medewerkers. De kernactiviteit van VMT is logistiek garant staan voor opdrachten die binnenkomen via de grotere pakketdiensten in Nederland. “Dit zorgt voor een positieve wisselwerking”, zegt Jeroen van Mourik, directeur van VMT. “Enerzijds zijn we altijd onderweg om voor onze opdrachtgevers pakketten op de juiste plaats te krijgen, anderzijds hebben we een ijzersterk logistiek netwerk opgebouwd waardoor we probleemloos aan de vraag van de klant kunnen voldoen.”

Jet Verzendt: voor

pakketten, pallets &

koeriersdiensten

De online bestellingen, en hierdoor ook de pakketzendingen, groeien jaarlijks met 11%. VMT kreeg regelmatig de vraag of klanten direct zendingen bij hen konden boeken. “Die mogelijkheid was er toen niet en daarom is Jet Verzendt opgericht”, zegt Jeroen. Waar Jet Verzendt in 2011 begon met twintig trouwe klanten, zijn ze nu uitgegroeid tot een succesvolle, zelfstandige onderneming. Jettie van Mourik is directeur bij Jet Verzendt: “Mede door de samenwerking met VMT heeft Jet Verzendt veel vakkennis in huis en kunnen we snel schakelen. We weten wat er speelt op de pakketmarkt en wat we het beste aan kunnen bieden. Voor zowel pakketzendingen binnen Nederland als wereldwijd.”

Nieuw pand

Per november betrekken beide bedrijven een nieuw onderkomen aan de Wiltonstraat 41 op bedrijventerrein de Compagnie in Veenendaal. Het pand betreft een zichtlocatie aan de A12, het biedt meer ruimte voor o.a. warehousing, heeft een betere bereikbaarheid en meer parkeerplaatsen. Het onderkomen komt als geroepen: “We groeien allebei letterlijk en figuurlijk mee met de groei van de markt. Ons huidige pand is simpelweg te klein geworden“, vertelt Jeroen. “En ondertussen is het 2014 en willen we méér. Het nieuwe pand schept een mooie kans om nog meer voor onze klanten te gaan betekenen.”

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by