Kasteel Wijent

Magazines | Vallei Business nr 4 2011

Of het nu gaat om een personeelsfeest, een diner, een productpresentatie of om de exclusieve ontvangst van uw relaties, Kasteel Wijenburg in Echteld inspireert. Met de sfeer en de uitstraling van het Kasteel wordt iedere gelegenheid een bijzondere ervaring.

Voor uitbundige feestelijkheid of ingetogen exclusiviteit: het Kasteel biedt enorm veel mogelijkheden door de aanwezigheid van een aantal prachtige ruimtes.

Maak van uw huwelijksdag een onvergetelijke belevenis door elkaar het ja-woord te geven op het Kasteel omringd door romantiek en een feeërieke sfeer, er uitbundig feest te vieren of intiem te dineren en breng de huwelijksnacht door in de speciale Bruidspoorttorenkamer. Kortom, sprookjes worden werkelijkheid bij Kasteel Wijenburg.

Kasteel Wijenburg is door de centrale ligging, in het midden van het land, goed bereikbaar. Met de auto bent u er in principe - waar u ook vandaan komt - altijd binnen een uurtje.

Kasteel Wijenburg

Voorstraat 2

4054 MX Echteld

0344 641859

info@kasteelwijenburg.nl

www.kasteelwijenburg.nl

Hotel Restaurant Van Balveren

Van businesslunch tot hotelovernachting

Van Balveren is naast Kasteel Wijenburg gevestigd in een monumentaal pand en bestaat uit een kleinschalig driesterren hotel en een verfijnd à la carte restaurant met een royale, gemoedelijke bar en een sfeervol terras op het zuiden. Daarnaast heeft Van Balveren diverse zalen die zowel voor zakelijke- als feestelijke doeleinden gebruikt kunnen worden.

Voor (meerdaagse) trainingen, meetings en congressen beschikt Van Balveren over drie Hertogzalen die afzonderlijk of in combinatie beschikbaar zijn. De zalen zijn voorzien van geluidsinstallaties, beamers met projectieschermen, draadloos internet en airconditioning. Desgewenst kan Van Balveren geheel gereserveerd worden voor meetings of trainingen tot 250 personen.

Naast alle technische faciliteiten biedt Van Balveren uitgebreide gastronomische mogelijkheden aan voor businesslunches,

(netwerk)borrels of zakendiners. Afgestemd op uw specifieke wensen en passend bij de uitstraling van uw meeting.

Bovendien kunnen de arrangementen gecombineerd worden met activiteiten, doordat nauw samengewerkt wordt met een aantal organisatiebureaus. Zo is een verkenning van de Betuwe wandelend of fietsend ook mogelijk. Kortom: een unieke plek waar het zowel privé- als in de zakelijke sfeer goed vertoeven is.

Hotel Restaurant Van Balveren

Voorstraat 8

4054 MX Echteld

0344 643 270

info@hotelvanbalveren.nl

www.hotelvanbalveren.nl

Kasteel Wijenburg

inspireert!

meeting

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by