Testverslagen

Magazines | Vallei Business nr 2 2011

Martijn Burgers: “Dit is een echte SUV: degelijk, stil, vlot, robuust afgewerkt en zit lekker. Hij is goed af te stellen op je persoonlijke wensen. Als je een SUV koopt om zijn gebruiksmogelijkheden, dan is de Landcruiser dé auto.”

Richard van Zoelen: “In verhouding met andere terreinwagens is hij zeer goed geprijsd. Het is een grote wagen met een stoer uiterlijk. Alleen het vermogen viel me iets tegen, maar de Landcruiser heeft wel veel luxe.”

Gert de Fluiter: “Het rijgedrag van deze Toyota is comfortabel voor een off-road auto. De afwerking is goed, maar het is niet echt een zakenauto. Het is een complete auto, maar wel prijzig.”

Hans de Nijs: “De Toyota Landcruiser is een stoere, robuuste auto. De prijs/kwaliteit verhouding is goed, de auto zit vol elektronica en er kan comfortabel in gereden worden. Het is een volle off-road auto.”

Nel van Vessem: “Deze prachtige terreinwagen met veel luxe is betrouwbaar en heeft geweldige extra’s. Eerlijk is eerlijk, hij kost heel veel. Maar je krijgt er ook heel veel auto voor. Iedereen die een betrouwbare en comfortabele terreinwagen zoekt, zit met de Landcruiser helemaal goed.”

Yvette Koedam: “De eerste indruk is dat het een mooie auto is, hoog en met veel high-tec en een fijn interieur. Ik beveel een testrit aan.”

Toyota

autotestdag

Specificaties

Merk: Toyota

Model: Landcruiser 150

Type: 4.0 V6 VVT-i Executive automaat

Transmissie: 5 traps automaat

Cilinderinhoud: 3956 cc

Vermogen: 282 pk

Koppel: 387 Nn

Verbruik: 1 op 9.3 (gecombineerd)

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 10.9 seconden

Topsnelheid: 180 km/u

Uitrusting: Luchtvering, 3 camera parkeermonitor, Crwal control, Adaptive cruise control, Elektrisch neerklapbare derde zitrij, full map navigatie, Bluetooth handsfree

Verkoopprijs: € 101.521,- incl. btw

Leaseprijs: € 1990,-

Vanafprijs: € 64.945,- incl. btw

Informatie: www.gebrvangent.nl

Landcruiser

Toyota

Anne-Wim Juffer: “Mijn eerste indruk is dat het een goede, nette auto is. Ik vind hem zelf net iets te duur, maar het is gewoon een prima auto.”

Adri van Doesburg: “Ik zou deze auto aanbevelen als een goede middenklasser. De prijs/kwaliteit verhouding is goed en de eerste indruk is prima.”

Ton de Roos: “Dit is een prima middenklasse auto met goede rijeigenschappen. De Toyota Avensis rijdt wel goed op lange stukken, maar op de binnenweg voel je elke hobbel. De prijs/kwaliteit verhouding is redelijk tot goed. Kortom, een goede gezinsauto die betaalbaar is.”

Ronald Burgers: “Deze Toyota heeft een sportief uiterlijk en is mooi afgewerkt. De lederen bekleding maakt de auto af. Toen ik ermee reed, vond ik het meer een familiewagen dan een sportieve wagen. Het is een nadeel dat hij niet lekker optrekt, maar hij trekt wel redelijk door. De prijs is voor een 1.8 motor en 147 pk niet verkeerd. Het is een prima representatieve zakenauto voor de rustige rijder die comfort en stabiliteit wil.”

Aaron Kapp: “De afwerking van de Toyota Avensis had wat beter gemogen, maar het comfort is goed.”

Jaap Matser: “Het is een degelijke gebruiksauto, echt een gezinsauto. De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit vind ik goed.”

Specificaties

Merk: Toyota

Model: Avensis wagon

Type: 1.8 VVT-i Business

Transmissie: 6 versnellingen, handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1798 cc

Vermogen: 147 pk

Koppel: 180 Nm

Verbruik: 1 op 14,9 (gecombineerd)

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 9.7 sec

Topsnelheid: 200 km/u

Uitrusting: Business = full map navigatie, privacyglass, 17 LM velgen, parkeercamera, bluetooth handsfree

Verkoopprijs: € 31.151,- incl. btw

Leaseprijs: € 659,- excl. btw

Vanafprijs: € 25.315,- incl. btw

Informatie: www.gebrvangent.nl

Avensis

Jan Willem de Groot: “Wat een prachtige, elegante zakenauto is dit. Alles aan deze auto is goed. De afwerking is wat je van een BMW verwachten mag en de auto geeft een veilig gevoel. Het is een solide, nette auto. Hiermee koop je, zeker als je veel kilometers maakt, een uitstekende zakenauto.”

Marco ter Heume: “De BMW 5 is een prachtige auto om te zien en hij rijdt perfect dankzij de soepele dieselmotor met een enorme koppel. De auto is helemaal af en het uiterlijk is niet te schreeuwerig. Ik zou zeggen: ga het zelf ervaren. Eén rit en je bent verkocht.”

Ronald Burgers: “Superwagen met een hoog comfort en goed rijgedrag. Hij voelt zeer veilig aan, ook bij hoge snelheden. Het is een wagen die gebouwd is voor sportief, gerieflijk en veilig rijgedrag. Een auto waarmee je goed voor de dag komt.”

Anne-Wim Juffer: “Mijn eerste indruk is dat dit een complete auto is en hij maakt die verwachting waar. Hij kost veel geld, maar dat is ook voor veel auto. Ik heb tijdens de testrit genoten van deze BMW.”

Peter Pors: “Fantastisch. Werkelijk adembenemend is deze testauto. Hij is op alle punten compleet en 100% afgewerkt. Voor een flinke prijs heb je heel veel auto. Ik beveel iedereen aan om een testrit te maken bij Ekris in Veenendaal.”

BMW

Specificaties

Merk: BMW

Model: 5 Serie Sedan

Type: 530d High Executive

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 2993

Vermogen: 180KW/245pk

Koppel: 540Nm

Verbruik: (1 op 6,1) Gecombineerd binnen en

buiten bebouwde kom

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 6,3 sec

Topsnelheid: 250 (elektronisch begrensd)

Uitrusting: High Executive en o.a. Active Steering,

Comfortzetels.

Verkoopprijs: e 88.178,- incl. BPM/BTW

Leaseprijs : e 1691,87 (full operational, obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: Begint vanaf e 49.520,- (BMW 520d)

Informatie: www.ekris.nl

5-serie

BMW

Theo van Hardeveld: “Deze BMW is een solide, sportieve uitvoering en is tevens karakteristiek. Ik zou hem aanbevelen als een zakelijke, representatieve auto met uitstraling.”

Gert de Fluiter: “Een sportieve auto is deze testauto. Het is een mooie uitvoering, goed afgewerkt en met lederen bekleding. Ook het rijgedrag is prima. De BMW is wat duurder dan vergelijkbare auto’s in deze klasse, maar daar krijg je wel wat voor terug, ondermeer aan rijcomfort.”

Corné Eshuis: “Met deze auto ben ik bekend. Het is een prima auto met gemiddelde prestaties. Hij is redelijk aan de prijs, maar de kwaliteit is prima. De BMW is goed en betrouwbaar, met meer stijl dan auto’s uit het concurrerende segment.”

Richard van Zoelen: “Voor een BMW 1-serie heeft hij alle luxe die je mag verwachten. De trekkracht en het hoge geluid vallen wat tegen, maar het is een uitstekende auto voor iemand die sportief wil rijden.”

Roger Visser: “Als je geen hoge eisen aan omvang stelt, heeft deze auto alles. Het is geen zakenauto, maar hij is wel snel en comfortabel.”

Pim Bleije: “Prima auto die strak door de bochten gaat. De kwaliteit is goed en wat betreft de prijs is vooral de operational lease top.”

Richard Vonk: “De BMW 1 heeft een goede wegligging, maar voor mij persoonlijk wat weinig vermogen. Een sportieve auto voor de liefhebber.”

Specificaties

Merk: BMW

Model: 1 Serie 5 deurs

Type: 116i (EfficientDynamics Edition)

Transmissie: Hand geschakeld

Cilinderinhoud: 1995

Vermogen: 105KW/143PK

Koppel: 190NM

Verbruik: 1 op 16,6 gemiddeld

Acceleratie: 8,8sec (0 tot 100 km/u)

Topsnelheid: 210 km/u

Uitrusting: Metallic lak, lederen bekleding, xenon verlichting, automatisch geregelde airconditioning voor 1.995,-

Verkoopprijs: e 33.676,- incl.

Leaseprijs : e 606,95 (full operational, obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: e 25.930,- (BMW 116i 3 deurs)

Informatie: www.ekris.nl

1-serie

Peter Pors: “Deze Mercedes heeft grote klasse. Hij is representatief en comfortabel en uitstekend voor de zakelijke rijder. Mercedes is steeds strakker geprijsd, een zeer goede auto voor weinig geld. Maak een proefrit en je weet genoeg.”

Richard Vonk: “Mijn eerste indruk van de Mercedes is dat het een degelijke, veilige en comfortabele auto is. Het is een zeer ruime auto met een goede wegligging en de opties zijn redelijk betaalbaar.”

Jan Willem de Groot: “Deze auto heeft een goede wegligging, is comfortabel en voelt veilig aan. Ik zou de stijlvolle en degelijke auto aanbevelen vanwege de ruimte en het comfort.”

Lesley Peek: “Ondanks de 1.8 motor is het rijgedrag fantastisch. De stoelen zijn lichthard en bieden goede steun. Je hebt echt een auto om je heen, je voelt je veilig. De Mercedes E heeft een mooi, gedistingeerd design gecombineerd met sportieve elementen.”

Gert de Fluiter: “De Mercedes is niet goedkoop, maar je krijgt wel waar voor je geld. Het is een degelijke, goed afgewerkte auto met een professionele uitstraling. Een prima zakenauto.”

Corné Eshuis: “Luxe en no-nonsense, zo zou ik deze auto aanbevelen. Mercedes is altijd betrouwbaar en degelijk. Deze testauto is groot en luxe, maar niet echt sportief.”

Mercedes

Specificaties

Merk: Mercedes-Benz

Model: E-klasse Estate

Type: 200 CGI Avantgarde

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1796 cc

Vermogen: 184 pk

Koppel: 270 Nm

Verbruik: 1 op 12.4

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 8.8 sec

Topsnelheid: 222 km/u

Uitrusting: Avantgarde, telefoonvoorbereiding, LED dagrijverlichting, intelligent light system, anti diefstal pakket, alarm, audio 50 APS (radio, CD, navigatie)

Verkoopprijs: € 59.100,-

Leaseprijs : € 929,-

Vanafprijs: € 49.900,-

Informatie: www.bertstemerdink.nl

E-klasse

Marco ter Heume: “De testauto rijdt prima, heeft een goede, sportieve motor met genoeg vermogen. De Alfa heeft een fijn onderstel en is goed afgewerkt, alleen het schakelen gaat (nog) niet zo soepel. Als je een auto zoekt die goed rijdt, maar anders is dan de rest, dan moet je deze Alfa nemen. Het is een echte Italiaanse auto. Ik zou hem zelf wel willen aanschaffen.”

Jaap Matser: “Een automerk met veel uitstraling en emotie. De Guilietta is comfortabel en sportief en ook over de afwerking ben ik positief. Het is een auto voor liefhebbers.”

Yvette Koedam: “De Alfa Romeo is kleiner dan de vorige auto’s waar ik in gereden heb en dat vind ik persoonlijk prettiger. Mooie auto is dit, hij rijdt lekker en heeft een fijne navigatie.”

Kees Leunis: “Het rijgedrag is prima, scherp sturend, pittig en snel reagerend op gas en stuur. De auto is uitnodigend en de afwerking is fraai, beter dan ooit. Het interieur is wat klein, maar het is een lekkere stuurmansauto. De prijs van deze uitvoering met accessoires is redelijk, de instapprijs is goed.”

Martijn Burgers: “Dit is een typische Alfa, sportief en dynamisch. Als je een auto met karakter zoekt die ook nog eens zuinig en snel is, dan is de Guilietta zeker jouw auto.”

Nel van Vessem: “Dit is een leuke, sportieve auto met een mooi, strak interieur. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Het is een strakke en sportieve auto met een goede uitstraling.”

Alfa Romeo

Specificaties

Merk: Alfa Romeo

Model: Giulietta

Type: 1.4 MultiAir Distinctive

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1368 cc

Vermogen: 170 pk

Koppel: 250 Nm

Verbruik: 1 op 17.24

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 7.8 sec

Topsnelheid: 218 km/u

Uitrusting: Pack Sport 2 (17 inch LM-velgen, half leer/stof, alu. pedalen, chrome spiegelkappen etc.),

instant navigatie, premium pack (o.a. parkeer sensoren, blue&me, aut. dim. binnenspiegel), metallic lak

Verkoopprijs: € 33.850,-

Leaseprijs : Vanaf € 569,- / deze uitvoering: € 699,-,

(full Operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. Btw)

Vanafprijs: € 23.950,-

Informatie: www.galleriabertstemerdink.nl

Giulietta

Lesley Peek: “Het rijgedrag van de Skoda Superb is goed, maar de trekkracht onderin is minder. Het comfort is goed, de afwerking is prima en de uitrusting is fantastisch. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is ronduit uitstekend. Deze auto is van topkwaliteit.”

Peter Pors: “Een zeer vaste wegligging heeft de Skoda. Het is een stabiele, ruime auto met een fijne motor. De prijs is heel goed voor deze zakenauto; een auto met veel ruimte die netjes is afgewerkt.”

Corné Eshuis: “Deze testauto is een praktische, degelijke auto. Je hebt met de Superb een prima auto voor relatief weinig geld.”

Jan Willem de Groot: “Dit is een grote, comfortabele auto met een zakelijke uitstraling. Ook het rijgedrag en de wegligging zijn prima. Als je ruimte in je auto nodig hebt en zuinig en comfortabel wil rijden, dan is dit dé keus, zeker als je kijkt naar de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Super(b).”

Roger Visser: “De eerste indruk van deze wagen is goed. De Skoda ligt bij bochten goed op de weg en heeft een gerieflijke zit. Het zicht rond de auto is iets lastiger, maar het voordeel is dat het een krachtige auto is. Na het afremmen trekt hij weer goed op.”

Skoda

Specificaties

Merk: Skoda

Model: Superb Combi

Type: 1.6 TDI Greenline Ambition Businessline

Transmissie: Hand geschakeld

Cilinderinhoud: 1598cc

Vermogen: 77KW/105pk

Koppel: 250 NM

Verbruik: 1 op 22,7

Acceleratie: 12.6 sec 0-100

Topsnelheid: 190km/h

Uitrusting: nvt

Verkoopprijs: e 38.185

Vanaf Prijs: e 27.290

Informatie: www.valleiautogroep.nl

Superb

Hyundai Genesis

Gert de Fluiter: “Dit is een heerlijke, sportieve auto. Hij rijdt comfortabel en het is een mooi model, netjes afgewerkt. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is prima, voor ‘relatief’ weinig geld krijg je veel auto. Het is een genot om hier in te rijden.”

Lesley Peek: “Sportief maar ook comfortabel rijgedrag vertoont deze wagen. Het is een uitstekende automaat met een mooie afwerking en de 2.0 motor is interessant. Kortom, een representatieve auto binnen het sportieve, zakelijke segment.”

Pim Bleije: “Een mooie sportwagen met een twist. Het comfort is iets minder, maar met 300 pk voor net 50.000 euro is deze Hyundai super te noemen.”

Corné Eshuis: “Een dijk van een auto is dit. Het model is sportief en luxe, een goede verschijning op de weg. Je krijgt een goede kwaliteit voor een prima prijs als je deze auto aanschaft. Het is een originele, sportieve wagen, bomvol opties. Misschien niet praktisch, maar toch geweldig.”

Theo van Hardeveld: “De Hyundai Genesis Coupe is een sportieve auto met veel vermogen. De afwerking is iets minder, bijvoorbeeld bij het navigatiesysteem. De auto is, gelet op de prijs/kwaliteit, goed te noemen en kan op dit punt zijn concurrenten verslaan.”

Specificaties

Merk: Hyundai

Model: Genesis Coupe

Type: 3.8 V6

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 3778 cc

Vermogen: 303 pk

Koppel: 361 Nm

Verbruik: 1 op 10.1

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 6.5 sec

Topsnelheid: 240 km/u

Uitrusting: Lederen bekleding, smartkey, open dak, schakelpeddels, Infinity-speakersysteem, 19 inch velgen

Verkoopprijs: € 51.390,-

Leaseprijs: € 1.085,- (testauto)

Vanafprijs: € 41.995,-

Informatie: www.bochanegroep.nl

Coupe

Aaron Kapp: “Geweldig. Het interieur is fantastisch. Dit is wat je van Audi mag verwachten. De auto is wel prijzig, maar dan heb je ook wat.”

Marco ter Heume: “Dit is een prachtige auto met een prachtige afwerking. Hij rijdt zeer comfortabel en het onderstel is prima. Het start/stop systeem is even wennen, maar het is een erg mooie auto. Het rijden wordt pas echt leuk in de sportstand. Als je een topzakenauto zoekt en het geld ervoor uit mag geven, dan zou ik zeker voor deze Audi gaan.”

Adri van Doesburg: “Mijn eerste indruk van de Audi A6 is: super. Ik zou hem dan ook enthousiast aan iemand aanbevelen.”

Yvette Koedam: “Erg mooi is deze Audi. Het comfort is top en de auto is zeer luxe uitgerust. Ondanks dat ik weinig ervaring heb met het rijden in een automaat, verliep de testrit erg goed. Voor mij persoonlijk is de wagen te groot, maar dat is ook de enige reden waarom ik hem niet aan zou schaffen.”

Martijn Burgers: “De A6 heeft een goede wegligging, fijne motor, maar ook een beetje een saai uiterlijk. Het is de ideale auto om kilometers te maken.”

Anne-Wim Juffer: “Helemaal goed is deze Audi, alleen is hij voor mij niet sportief genoeg. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Deze auto is helemaal af.”

Audi A6

Specificaties

Merk: Audi A6

Model: Proline 2.8 FSI

Type: Limousine

Transmissie: Multitronic / automaat

Cilinderinhoud: 2800 cc Vermogen: 204 pk

Koppel: 280 Nm

Verbruik: 1 op 13.5

Acceleratie: 0 tot 100km/u in 7.7 sec

Topsnelheid: 240 km/u

Verkoopprijs: € 64.365,-

Vanafprijs: € 51.350,-

Informatie: www.valleiautogroep.nl

Proline

Yvette Koedam: “Mooie auto is deze testauto, de kleur staat erg goed. Veel knoppen, maar zodra je ze door hebt, bevalt het prima. Ik had zelf een hogere prijsklasse verwacht voor zo’n luxe auto, de verhouding tussen prijs en kwaliteit is naar mijn idee prima. Ik kan het aanbevelen om een testrit te maken en zelf te ervaren wat deze auto te bieden heeft.”

Jaap Matser: “Het comfort en de afwerking van deze auto zijn goed. Je krijgt veel auto met veel ruimte voor een redelijke prijs.”

Kees Leunis: “De afwerking is prima, bijna van Duitse kwaliteit. Het is een comfortabele, ruime wagen die een goede indruk maakt door zijn gebruikersgemak.”

Ton de Roos: “Een heerlijke auto is deze Citroën. Minpuntje is het stuur, dat is niet fijn. Deze auto is geruisloos en heeft een zeer goed rijgedrag.”

Marco ter Heume: “De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Ik had gedacht dat de auto duurder zou zijn. De Citroën C5 voelt kwalitatief goed aan en is een comfortabele auto, voor mijzelf is hij te comfortabel. Het vaste hart van het stuur is even wennen. Het is een goede auto voor iemand die een mooie, nette auto zoekt.”

Hans de Nijs: “De Citroën is een zakenauto; degelijk, comfortabel en representatief. Het is een complete auto die rust uitademt.”

Citroën C5

Specificaties

Merk: Citroën

Model: C5 Berline

Type: Ligne business THP

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1600 cc

Vermogen: 156 pk

Koppel: 240 Nm

Verbruik: 1 op 15.6

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 11.5 sec

Topsnelheid: 204 km/u

Uitrusting: standaard

Leaseprijs : € 685,-

Vanaf Prijs: € 26.290,-

Informatie: www.vanhunnikautogroep.nl

Berline

Ton de Roos: “Wat een heerlijke auto is deze Peugeot. Ik vind persoonlijk het schakelen niet fijn, de auto houdt elke keer veel in. Maar eenmaal op de weg is het rijden zalig. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is zeer goed, zeker gezien de grootte van de auto. Deze auto is heel gunstig voor de zakelijke markt.”

Ronald Burgers: “Het is een vrij lage auto, daardoor oogt hij sportief en snel. De wagen is niet al te duur, wat je ziet is wat je krijgt. Bijzonder item is de cruisecontrol die je op limit kan zetten. Het is een zuinige wagen en belastingtechnisch gezien, met 20% bijtelling, een interessante wagen.”

Roger Visser: “Uitstekend. Dat is de eerste indruk van de Peugeot 508. Deze uitvoering met automaat geeft een extra dimensie aan het begrip comfort. De prijs/kwaliteit verhouding is prima, boven verwachting zelfs. Voor de prijs geeft deze Peugeot uitermate veel comfort. De wegligging is goed en de motor is krachtig. Wat ook aanspreekt is de 20% bijtelling. De automaat geeft tot slot veel rijgemak.”

Peter Pors: “De testauto vertoont prima rijgedrag, heeft een heel voelbare acceleratie. Het is een representatieve auto voor een prima prijs; voor nog geen 33.000 euro heb je een mooie, degelijke wagen.”

Peugeot 508

Specificaties

Merk: Peugeot

Model: 508 berliner

Type: E-hdi 112 pk Blue lease exec.

Transmissie: EGS automaat

Cilinderinhoud: 1600 cc

Vermogen: 112 pk

Koppel: 270 Nm

Verbruik: 1 op 22.72 gemiddeld

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 11.9 sec

Topsnelheid: 197 km/u

Uitrusting: Metallic lak, xenon verlichting, parkeerhulp voor

Verkoopprijs: € 32.385,-

Leaseprijs : € 732,-

Vanafprijs: € 25.375,-

Informatie: www.vanhunnikautogroep.nl

berliner

Ronald Burgers: “Een mooie, degelijke zakenauto is dit. Op het eerste oog heeft de auto weinig poespas. De prijs/kwaliteit verhouding is goed, je krijgt veel waar voor je geld.”

Roger Visser: “De Saab 9-3 heeft een goede trekkracht en een zeer stabiele wegligging. Hij is soepel in het nemen van drempels en rotondes, heeft een goede zit en een overzichtelijk dashboard. De testwagen is snel, luxe, overzichtelijk en stabiel.”

Lesley Peek: “Dit is een sportieve zakenauto met een fijne besturing die je niet veel ziet rijden. Het rijgedrag is goed, evenals het comfort en de afwerking.”

Richard Vonk: “Deze auto heeft een representatieve uitstraling. Het is een betrouwbare, veilige auto. Een goede zakenauto, maar wel een tikje behoudend.”

Jan Willem de Groot: “Het rijgedrag van deze klassieke auto is goed. Het is een auto voor zakenmensen die van een degelijke auto met een nette uitstraling houden.”

Pim Bleije: “Deze Saab rijdt heel vertrouwd en is soepel met schakelen. De uitstraling mag wat sportiever en de prijs vind ik iets aan de hoge kant. Het is een solide auto met een goede veiligheid en een soepele motor.”

Saab 9-3

Specificaties

Merk: SAAB

Model: 9-3 Sport Estate

Type: 2.0t Norden Exklusiv

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1988 cc

Vermogen: 175 pk

Koppel: 265 Nm

Verbruik: 1 op 13.7

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 8.8 sec

Topsnelheid: 215 km/u

Uitrusting: Exklusiv Pack (bevat o.a. DVD navigatie met 6,5 inch touch screen, carbon afwerking interieur, elektrisch inklapbare en automatisch dimmende spiegels, XENON koplampen)

Verkoopprijs: € 37.350,-

Leaseprijs : Vanaf € 799,-

Vanafprijs: 9-3 Solid vanaf € 29.995,-

9-3 Norden Exklusiv vanaf € 32.950,-

Informatie: www.saabcentregol.nl

Sport Estate

Saab 9-5

Hans de Nijs: “De Saab 9-5 is een onderscheidende auto, innovatief, lekker sportief en ‘Amerikaans’ groot. Toch heb je niet het gevoel van een grote auto. Een nette auto voor een goede prijs. Hij haalt veel vermogen uit de motor en reageert direct. Ik wacht op de station, dat zou voor mij een serieuze optie zijn.”

Theo van Hardeveld: “Het was de verrassing van de dag; een auto die voldoet aan alle gewenste eigenschappen. Een degelijke auto met veel kwaliteiten die zeker de moeite waard is om nader te bekijken.”

Aaron Kapp: “Een fantastische auto.”

Richard van Zoelen: “Deze Saab heeft een sportieve vorm en is luxe afgewerkt. Op de korte testrit krijg je veel indrukken en die zijn zeer positief. De prijs/kwaliteit verhouding is goed, je rijdt voor een lagere prijs in een topklasse auto.”

Martijn Burgers: “Sportief en elegant, dat is de eerste indruk die ik van deze auto heb. Veel opties in de testuitvoering en de auto is netjes afgewerkt. De Saab 9-5 heeft enorm veel uitstraling.”

Jaap Matser: “Eerste indruk: perfect. Dit is een auto met een onderscheidend vermogen waar je altijd mee voor de dag kan komen.”

Specificaties

Merk: SAAB

Model: 9-5 2.0T

Type: Aero Exklusiv

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 1988 cc

Vermogen: 220 pk

Koppel: 350 Nm

Verbruik: 1 op 11,4 / 10,1

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 8.8 sec

Topsnelheid: 220 km/u

Uitrusting: Exklusiv Pack (bevat o.a. HDD navigatie met 30GB harddisk, 10GB opslagruimte voor muziek, DVD speler, BlueTooth, Pilot head-up display, intelligente meedraaiende XENON koplampen en Smart Beam), Drive Sense

Verkoopprijs: € 71.440,-

Leaseprijs : Vanaf: € 945,-

Vanafprijs: 9-5 Linear vanaf € 42.950,-

9-5 Aero vanaf € 56.100,-

Informatie: www.saabcentregol.nl

Aero

Richard van Zoelen: “Voor een Volvo is dit model zeer luxe. Alle eerste indrukken zijn positief, zeker als het gaat om de veiligheid was ik zeer verrast. Als je heel veel luxe en veiligheid wil, dan is dit de perfecte auto.”

Pim Bleije: “Deze Volvo rijdt comfortabel en sportief wanneer dat nodig is. De veiligheid is superieur en je krijgt veel pk voor het geld. Het is zeer prettig om met deze auto lange afstanden te rijden.”

Nel van Vessem: “Een zeer gerieflijke en echt luxe auto, voorzien van waanzinnige accessoires, zoals camera’s. Het is een snelle auto die prima op de weg ligt en een goede acceleratie heeft.”

Hans de Nijs: “Fantastisch, de adaptieve cruise control is werkelijk uniek. De afwerking van deze mooie zakenauto is prima en degelijk. De testauto is zeer rijk uitgerust met dito prijs, maar vergeleken bij andere auto’s is de prijs netjes. De Volvo is een zeer representatieve auto en deze T6 is ook lekker sportief.”

Kees Leunis: “Dit model heeft een zeer fraai uiterlijk, veilig is de Volvo sowieso. De afwerking is prima, alleen is er achterin weinig beenruimte. Zeer sportieve en toch representatieve sportsedan.”

Theo van Hardeveld: “Het is een genot om met deze auto te rijden. Een fantastische auto met veel comfort en technische hoogstandjes.”

Volvo S60

Specificaties

Merk: Volvo

Model: S60 Summum

Type: T6 AWD

Transmissie: Geartronic / automaat

Cilinderinhoud: 3000 cc Vermogen: 304 pk

Koppel: 440 Nm

Verbruik: 1 op 9.9

Acceleratie: 0 tot 100 km/u in 6.1 sec

Topsnelheid: 250 km/u (begrensd)

Uitrusting: Full options, radar cruise control, lane departure warning, 4 wiel aangedreven

Verkoopprijs: € 65.295,- (zonder extra’s)

Leaseprijs : Vanaf € 775,-

Vanafprijs: € 34.995,-

Informatie: www.henkscholten.nl

Summum

Vallei Business

Bedrijfshuisvesting/onderhoud

Financieel Advies

Reclame

Service Rubriek

Office

Locaties

Autodealers

Diversen

Juristen

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by