Arbotip 2010

Magazines | Vallei Business nr 1 2011

Arbotip 2010 voor

Easyload Van Mad

Gezond Transport kende onlangs de Arbotips 2010 toe aan de meest innovatieve producten in de transport- en logistieksector. Eén van de drie winnaars is MAD uit Veenendaal met de EasyLoad, een eenvoudig en veilig beladingsysteem voor vrijwel iedere bestelwagen.

Wie pakketten, machines of materialen met een bestelauto vervoert, zit altijd met het probleem van in- en uitladen. Om rugklachten te voorkomen moet men over een laadklep of een vorkheftruck beschikken. De handige en eenvoudig bedienbare EasyLoad is voor vrijwel iedere bestelauto de nieuwe oplossing. De elektrisch verschuifbare giek kan een last tot 250 kg tillen. Het beladen gaat extra makkelijk omdat de EasyLoad praktisch de hele lengte van de laadvloer bereikt.

Eenvoudig in te bouwen

De EasyLoad is met één hand te bedienen en wordt gemonteerd in een zelfdragend frame, waardoor de krachten opgenomen worden door de vloer – en niet door het dak. Bij overstap op een ander model bestelauto, kan de EasyLoad eenvoudig uit- en weer ingebouwd worden.

Gezonder en veiliger

Om voor een Arbotip in aanmerking te komen moet een product onder andere een duidelijk innoverend karakter hebben en leiden tot efficiëntere en veiligere werkomstandigheden in de sector Transport en Logistiek. Dat de EasyLoad voldoet aan deze voorwaarden blijkt uit de beoordeling van de jury van Gezond Transport: “Zeker bij regelmatig gebruik is de EasyLoad een goedkopere, gezondere, maar ook veiligere variant voor de laadklep. Het incidenteel laden en lossen van zware, veelal onhandelbare goederen wordt makkelijker en effectiever.”

Maatwerk is mogelijk

Voor een groot aantal goederen is een assortiment aan bijpassende hijsmiddelen beschikbaar, zoals pallethaken, vatenklemmen, hijsbanden en rondstroppen. Wim Nell van MAD: “Sommige toepassingen vragen om maatwerk tilhulpen of andere aanpassingen. We hebben de technische kennis en ervaring in huis om voor vrijwel ieder beladingsvraagstuk de juiste oplossing te bieden.”

Meer informatie over de EasyLoad is

te vinden op www.easyload.nl.

Mevrouw Herma Polee, directeur Gezond Transport overhandigt de Arbotip 2010 aan Martin Bovenschen, directeur van MAD.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by