Tidal Flow Rijnbrug Rhenen gaat door

Magazines | Vallei Business nr 6 2014

Ook in 2015 zullen BOB-organisator Danny Toonen en zijn collega Kathy van der Horst zes BOB-Borrels gaan organiseren. Daarnaast zal ook het BOB Golf Event de revue gaan passeren en zullen een aantal Autotestdagen onder de noemer BOB worden georganiseerd.

Omdat een goed initiatief altijd te verbeteren is, zijn er vanaf 2015 ook een aantal nieuwe mogelijkheden beschikbaar. Ten eerste zullen Danny en Kathy de deelnemers met een BOB-account vragen om hun interesses in te vullen alsmede naar wie of wat zij op zoek zijn. Zo kunt u nog gerichter netwerken.

Ten tweede zullen de BOB-Borrels in 2015 een regio-overschrijdende stap gaan maken, wat betekent dat u als BOB-lid ook deel kunt nemen aan BOB-Borrels in de regio Noord-Limburg, Rivierenland, Oost-Gelderland en Utrecht (stad). Hierdoor worden er voor u meer zakelijke kansen buiten de regio gecreëerd.

Dus samengevat zijn er in 2015 veel mogelijkheden om te netwerken en op een prettige manier nieuwe contacten te leggen of te onderhouden. In totaal mogen leden aan 10 bijeenkomsten deelnemen.

OBM Veenendaal ondersteund nu 20 jaar heel gericht mensen, bedrijven, overheden en andere organisaties met Audiovisuele techniek.

Oplossingen Bedenken en Mogelijk maken, dat geeft energie en daar zetten wij ons graag voor in.

Wij gaan bij het invullen en uitwerken van een project uit van het gewenste eindresultaat. Een productpresentatie vraagt andere middelen als een concert en een congres benader je anders als een festival. Tevens heeft een vaste installatie andere aandachtspunten als een eenmalig evenement.

Wij zien dat onze manier van werken voor mensen en bedrijven reden is om weer voor ons te kiezen. Eén van de redenen die we teruggekoppeld krijgen is de transparante voorbereiding en de bijbehorende correcte uitvoering.

Ook is het regelmatig zo dat een organisatie die voor het eerst een event organiseert, dankbaar gebruik maakt van onze suggesties en ervaring, om zo in één keer de plank raak te slaan.

Kortom: zoekt u een partner in techniek en Audiovisuele ondersteuning dan zijn de medewerkers van OBM-Veenendaal u graag van dienst.

Wij nemen u vanzelfsprekend de technische zorgen uit handen, bedienen de apparatuur en zorgen ervoor dat u uw aandacht volledig kunt richten op de inhoud en uw klanten.

BOB blikt vooruit naar 2015

OBM Veenendaal

AudioVisuele techniek met een doel

techniek

Tidal Flow Rijnbrug

Rhenen gaat door

De Tidal Flow bij de Rijnbrug bij Rhenen gaat door. De stuurgroep heeft gezamenlijk positief besloten tot de vergunningverlening voor de bouwwerkzaamheden door de gemeente Buren als bevoegd gezag. Hiermee is in 2019 de weg vrij voor een extra rijstrook op de brug waarover het verkeer in de ochtendspits richting het noorden kan rijden en in de avondspits naar het zuiden.

Remco van Lunteren, namens de stuurgroep Rijnbrug: “Een wisselstrook is nog niet vaak ingezet in Nederland. Dit betekent dat we goed moesten onderzoeken of het technisch wel allemaal haalbaar is. Gelukkig kunnen we nu met zijn allen concluderen dat we op een goede en veilige manier met deze wisselstrook kunnen zorgen voor een grote stap richting een betere bereikbaarheid van Regio FoodValley.”

De provinciale weg N233, tussen de A12 bij Veenendaal en de A15 bij Kesteren, is berucht om het aantal opstoppingen, vooral bij de Rijnbrug in Rhenen. Diverse aanpassingen aan de weg en de brug moeten dit probleem voor de komende termijn gaan oplossen. Na het verlenen van de bouwvergunning kan de uitvoeringsfase van het project beginnen en kan er begonnen worden met de ruimtelijke procedures, grondaankopen en de verdere uitwerking van de ontwerpen.

Om de doorstroming echt te verbeteren wordt ook de N233 ernaartoe aangepakt, dit zorgt voor aanpassingen aan de kruispunten Geertesteeg en Achterberg en de knoop Rhenen. Ook deze werkzaamheden zullen door de provincie Utrecht de komende jaren worden uitgevoerd. De provincie Gelderland neemt ondertussen aan de kant van Buren/Neder-Betuwe maatregelen waardoor het verkeer vanuit Kesteren eerder de N233 op rijdt.

Samenwerkende partijen

Het totale project rond de Rijnbrug is een samenwerking tussen de provincies Utrecht en Gelderland, Rijkswaterstaat, Regio FoodValley en Regio Rivierenland, de omliggende gemeenten en de omgeving bestaande uit vertegenwoordigers van private partijen en bewoners.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by