Uitdagende businessrally voor ondernemers

Magazines | Vallei Business nr 1 2015

De derde vhm | vallei rally

Uitdagende businessrally

voor ondernemers

fotografie Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

Jan Velduizen (partner van vhm I abc) en Wim Meenink (founder vhm I abc)

De rally wordt georganiseerd voor ondernemers, werkgevers en beslissers uit de Vallei-regio en is vooral bedoeld om het netwerken eens op een heel andere manier te benaderen. De rally staat open voor klassieke auto’s, moderne sportwagens en bijzondere auto’s.

“Bij een rally denk je al snel aan een deelnemersveld met klassieke auto’s”, aldus Jan Veldhuizen van vhm | accountants & belastingadviseurs. “Natuurlijk zijn die er ook. Auto's voor stoere kerels die hun hand niet omdraaien voor wat reparatiewerk onderweg. Maar het deelnemersveld is heel breed. Met veel verschillende auto’s. Vorig jaar hadden we deelnemers met een Porsche 993 cabriolet en een Ford Mustang maar ook met een exclusieve Caterham Roadsport SE.”

Volgens Veldhuizen belooft het weer een bijzonder evenement te worden. “Het is een rally voor ondernemers. Ondernemers die eens uit de dagelijkse praktijk willen stappen en op pad gaan met het gevoel van de doorgewinterde rallyrijders van weleer. Ouderwets de weg vinden, onbekend terrein verkennen en proberen zo hoog mogelijk te eindigen. Natuurlijk kan er ook volop genetwerkt worden. Maar we doen dat op een informele en leuke manier die origineel is en mensen aanspreekt.”

Veldhuizen en vhm | accountants & belastingadviseurs organiseren de rally niet alleen. “We maken gebruik van de kennis en ervaring van Classic Events, die dit soort evenementen vaker organiseert."

Deelname

Deelname aan de vhm | vallei rally is uitsluitend op basis van inschrijving en kent een limiet van 50 equipes. Elke equipe krijgt een startplaats, koffie tijdens de ontvangst, lunch, drankjes tijdens de diverse stops, diner, leuke hebbedingetjes en natuurlijk de unieke rallyschilden.

Aanmelden kan via de site van

www.valleirally.nl of via info@valleirally.nl

Woensdag 20 mei 2015 organiseert vhm | accountants & belastingadviseurs samen met Classic Events de derde vhm | vallei rally, de gezellige, uitdagende businessrally voor ondernemers.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by