Zeer geslaagde BOB bij Amrâth Hotel Maarsbergen

Magazines | Vallei Business nr 2 2015

Wilt u meer weten over BOB of lid

worden? Neem dan contact op met

BOB-organisator Danny Toonen,

024-3503240/06-54913037,

danny@vanmunstermedia.nl of kijk op

bob.valleibusiness.nl

Noteer in uw agenda!

De regio's Utrecht Business, Rivierenland Business en Vallei Business organiseren op maandag 8 juni aanstaande gezamenlijk een Business Ontmoet Business (BOB)-Borrel bij restaurant RUIG te Utrecht. Om dit nieuwe gezamenlijke initiatief een feestelijk tintje te geven, hebben we deze avond een hele bijzondere special guest. Standup-comedian Tom Sligting zal zijn opwachting maken.

Om u aan te melden, neem contact op met:

Danny Toonen (Danny@vanmunstermedia.nl) of Kathy van der Horst (Kathy@vanmunstermedia.nl)  

Zeer geslaagde BOB bij Amrâth Hotel Maarsbergen

Het jubilerende Amrâth Hotel Maarsbergen bood op 1 april gastvrij onderdak aan Business ontmoet Business (BOB) Midden-Nederland. Vijf jaar geleden werd de nieuwbouw in gebruik genomen. General manager Jeanette Leferink refereerde in haar welkomstspeech aan de roemruchte historie van voorganger Motel Maarsbergen, het eerste Nederlandse snelweghotel.

Dick Willems maakte tijdens BOB duidelijk waarom zijn bedrijf 2twitit het tofste social mediabureau van Nederland is. Ook toonde hij aansprekende voorbeelden van social mediacampagnes. De KLM-hond die vergeten spullen terugbrengt, leidde zowel tot vertedering als bewondering. De campagne creëerde een positieve buzz zonder dat de feitelijke dienst van de luchtvaartmaatschappij wordt genoemd.

900 details

Het betoog van Fius van Laar – het verschil tussen een gewone dienst of product en een topper zit hem in 900 details – sloot naadloos aan op de presentatie van Willems. Salestrainer Van Laar is nog altijd als verkoper actief. De sterke link met de praktijk droeg bij aan de impact van zijn presentatie. Tijdens het diner en de afsluitende borrel was ruim gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

zakenautotestdag

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by