Crown Slim Werken biedt het ideale kantoor

Magazines | Vallei Business nr 2 2015

Sinds de opkomst van Het Nieuwe Werken is de functie van kantoor- en vergaderruimten ingrijpend veranderd. Vaste medewerkers die van negen tot vijf op een eigen werkplek zitten, wordt in ons land meer regel dan uitzondering. Om de zakelijke markt hierin tegemoet te komen, verhuurt Crown Slim Werken op veertig locaties in Nederland flexibele kantoor- en vergaderruimten. In Veenendaal biedt kantorencomplex De Vendelier hoogwaardige werkplekken die ook voor langere tijd te huur zijn.

Fotografie pien koome

Maatwerk in werkplekken. Volgens Mark Teerling van Crown Slim Werken is dat de toekomst. Als eigenaar/initatiefnemer van het landelijke concept, opererend vanuit Veenendaal, merkte hij dat er bij zowel grote als kleine bedrijven behoefte is aan flexibele kantoorruimten die permanent gehuurd kan worden. “Het Nieuwe Werken wint nog steeds aan populariteit. Mensen werken vaker vanuit huis en op kantoor heeft bijna niemand meer een eigen, vaste werkplek. Deze trend vraagt om een andere benadering van kantoorverhuur. Daarnaast zorgde de recessie er de afgelopen jaren voor dat veel bedrijfslocaties leeg staan. Flexibele verhuur wordt daarom al veelvuldig toegepast, waarbij locaties voor een paar uur of een dag gehuurd worden. Crown Slim Werken biedt het bedrijfsleven de mogelijkheid om kantoorkamers en –ruimten voor een langere periode te huren, met een minimum van drie maanden. Permanent gebruik met een contract op maat biedt veel voordelen: door het all-inclusive concept beschikken bedrijven direct over een hoogwaardig kantoor met wifi en telefoon dat compleet is ingericht. Bij De Vendelier blijven de kosten beheersbaar: vanaf 300 euro per maand kunnen bedrijven al terecht.”

Werken vanuit De Vendelier

In Veenendaal is De Vendelier een gewilde locatie, dankzij de centrale ligging direct aan de A12 en op een steenworp afstand van het station. Door het moderne interieur en de hoogwaardige faciliteiten is het complex onder andere geliefd bij ICT bedrijven en kantoren voor loopbaanadvies en coaches. De beschikbare ruimten variëren in grootte van enkele werkplekken tot de huur van een complete etage. Teerling zet de voordelen op een rijtje: “Voor een all-in maandtarief krijgen bedrijven de beschikking over internet, keuken en schoonmaak. De ruimten zijn gemeubileerd met bureaus en een archiefkast en een dankzij een glasvezelnetwerk is supersnel internet, wifi en telefonie voorhanden.”

Interactie ondernemers

Een ander bijkomstig voordeel is de interactie met andere ondernemers in het complex, weet Teerling die zelf ook vanuit De Vendelier opereert. “Samenwerking kan altijd een verrassende kruisbestuiving opleveren. Zelf zijn we ook maatschappelijk betrokken, onder andere door samenwerking met het Filmhuis in Veenendaal.” n

Voor informatie: www.crownslimwerken.nl

Flexibele kantoor- en vergaderruimten ook voor langere tijd te huur

Crown Slim Werken biedt

het ideale kantoor

Werkplekken

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by