Testverslagen Zakenautotestdag

Magazines | Vallei Business nr 3 2015

Wilt u meer weten over BOB of lid

worden? Neem dan contact op met

BOB-organisator Danny Toonen,

024-3503240/06-54913037,

danny@vanmunstermedia.nl of kijk op

www.bobmiddennederland.nl.

Alle foto’s en filmpjes van de BOB-borrels zijn te bekijken op www.bobmiddennederland.nl. Gebruikt u een smartphone om de site te bekijken, dan krijgt u bij het bezoeken van de website direct de melding met de vraag of u van de mobiele website gebruik wilt maken.

Primeur:

Eerste BOB Midden

Nederland businessmagazines

Op 8 juni vond de allereerste gezamenlijke BOB Midden Nederland plaats van de regiomagazines Vallei Business, Utrecht Business en Rivierenland Business bij restaurant RUIG in Utrecht. Vallei Business blikt terug op een zeer geslaagde avond.

Benjamin Engels van Recruit a Student Personeelsdiensten trapte af met een presentatie over de Wet Werk en Zekerheid. Zo vertelde hij dat sinds 1 juli geen proeftijd meer mogelijk is in arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd voor zes maanden of korter en dat een tijdelijke arbeidsovereenkomst van zes maanden of langer niet automatisch afloopt na de einddatum. Ook belichtte hij Recruit a Student. De database van Recruit a Student, gevuld met HBO’ers en univeritaire studenten is volgens Engels een van de meest uitgebreide en doorgeselecteerde groep werkstudenten.

Ontslagrecht

Vervolgens nam Jan Willem Menkveld van Menkveld advocatuur het stokje over. Menkveld is sinds 1996 advocaat en heeft ervoor gekozen om specialist te zijn op het gebied van het arbeidsrecht en het ambtenarenrecht. Hij wist de zaal te boeien door zijn presentatie over het nieuwe ontslagrecht. Zo vertelde hij dat de proeftijd schriftelijk moet worden overeengekomen en voor beide partijen even lang zijn. Ook benadrukte hij dat een non-concurrentiebeding alleen schriftelijk kan worden overeengekomen met een meerderjarige werknemer en de arbeidsovereenkomst is aangegaan voor onbepaalde tijd.

Biologische gerechten

Vervolgens volgde een walking dinner, waarbij biologische gerechten, steaks en hamburgers de boventoon voerden. De avond werd afgesloten door stand up comedian Tom Sligting die al snel de lachers op zijn hand kreeg. Met een aparte, verhelderende blik keek hij samen met het publiek naar de alledaagse dingen en schetste daarbij diverse hilarische en herkenbare situaties.

De organisatie blikt terug op een succesvolle BOB Midden Nederland. Op 21 september komt er een vervolg van de gezamenlijke BOB bijeenkomst bij Kookmeesters in Utrecht. U kunt zich opgeven via de website: www.bobmiddennederland.nl

BOB Oost-Gelderland Business maakt

onderdeel uit van Oost-Gelderland Business;

een on/offline platform voor ondernemers

uit de Achterhoek.

www.oostgelderlandbusiness.nl

Nog geen BOB-lid?

Iedereen mag eenmalig kosteloos deelnemen (welkomstdrankje en diner zijn altijd inbegrepen). Heeft u dat al eens eerder gedaan? Neem ook dan contact op met één van de BOB-organisatoren en zij zullen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. 

Meld u snel aan via: www.bobmiddennederland.nl!

(BOB-leden hebben uiteraard voorrang en kunnen zich te allen tijde inschrijven).  

Noteer in uw agenda!

Utrecht Business, Rivierenland Business en Vallei Business organiseren op maandag 21 september aanstaande een actieve, culinaire en interessante netwerkbijeenkomst bij de Kookmeesters te Utrecht. Deze Business Ontmoet Business (BOB)-Borrel staat geheel in het teken van samenwerken! We gaan namelijk samen koken. 

Uniek, culinair, sfeervol en besloten:Kookmeesters. Voor meer informatie houdt het nieuws hier rechts in de gaten of bezoek de website www.kookmeesters.nl

Tussn 17.00 en 18.00 uur wordt u verwelkomt met een welkomstdrankje op het onderstaande adres:

Kromme Nieuwegracht 18 te Utrecht. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de BOB-organisatoren; Danny Toonen: danny@vanmunstermedia.nl of Kathy van der Horst: Kathy@vanmunstermedia.nl

bobborrel

Uitgeteld over de bijtelling?

4%, 7%, 14%, 25% of toch 22%, kunt u het nog volgen? Na lang wachten werd onlangs dan toch de zogenaamde ‘Autobrief 2’ gepubliceerd. De daarin genoemde voorstellen zijn overigens pas definitief als ook de Tweede Kamer daar na de zomer een ei over heeft gelegd.

Staatssecretaris Wiebes geeft toe dat het subsidiebeleid van de afgelopen jaren gefaald heeft: nauwelijks CO2-reductie tegen een veel te hoge prijs. Het ziet er naar uit dat vooral de Plug-in Hybride (PHEV) het gelag moet gaan betalen want het bijtellingsvoordeel op deze auto’s gaat (geleidelijk) geheel verdwijnen. Niet heel verrassend als je bedenkt dat in de praktijk slechts 30% van de ‘PHEV-kilometers’ daadwerkelijk elektrisch wordt afgelegd en een aanzienlijk deel van deze auto’s überhaupt nooit een laadpaal ziet.

Goed nieuws is er ook: de vermaledijde (en Europees gezien onhoudbare) BPM gaat op termijn verdwijnen en er blijven vanaf 2019 twee bijtellingsklasses over: 4% over de eerste € 50.000,- voor volledig elektrisch aangedreven auto’s en 22% voor de rest. Da’s wel zo overzichtelijk en zal beslist bijdragen aan een gevarieerder zakelijk wagenpark.

Wat betekent dit voor u? Wij verwachten de rest van dit jaar een heuse run op PHEV’s en zien dat levering in 2015 voor enkele populaire modellen uit dit genre nu al niet langer gegarandeerd kan worden. Tijdige levering is essentieel om nog 60 maanden van 7% bijtelling te profiteren. Na 1 januari aanstaande betaalt u meer dan het dubbele (15%) dus wie slim is telt niet langer af maar onderneemt nu actie!

Martin Schuurman - Partner bij Oxonia Fleet Solutions

www.oxonia.nl

column

green en funtestdag

Snel, imposant en mileubewust

Op maandag 22 juni vond de jaarlijkse Green- en Funtestdag van Vallei Business plaats. Testrijders konden gedurende deze dag de capaciteiten van een aantal nieuwe modellen van bekende merken uitvoerig testen. Duidelijk werd dat mileuvriendelijke auto’s allang het stoffige imago voorbij zijn en dat snel, imposant en mileubewust uitstekend samen kunnen gaan.

fotografie Marcel Krijgsman

Green en Fun testdag

Locaties:

- Amrâth Hotel Maarsbergen

- Residence Rhenen

- Hotel de Bosrand

Dealers:

- Gebr. Van Gent

- Vallei Autogroep

- Lexus Arnhem

- Autobedrijf Cluistra Veenendaal

Locaties:

- Parkhotel Horst

- 112Academy, Sevenum

- Niëns Horeca, Maasbree

- Kasteeltuinen Arcen

Bij een ideale houding zijn de curves van de ruggengraat in één lijn en worden de rugspieren sterk gehouden

OVER EEN ACCORDEON, CURVES EN YOGA

Of iemand nu aan het werk is of naar een hilarische YouTube-video kijkt, het digitale leven zorgt ervoor dat velen in hun stoel hangen in plaats van erop te zitten. Dat hangen kan behoorlijke lichamelijke schade veroorzaken. En daar is niets grappigs aan. Ook zitten veel mensen te lang op een computerwerkplek met een hoge rug, opgetrokken schouders en vooruitreikende nek; dit is bepaald geen goede lichaamshouding. Een langdurige slechte zithouding wordt in verband gebracht met rugpijn, verslapte spieren en zelfs verlies van lichaamslengte.

Deelnemers:

- Dick Brouwer, Advocatenkantoor Brouwer

- Victor Beverloo, Biz2Be

- Imar van Riet, Carwash & Co

- Peter Schoeber, Drukkerij Cunera

- Nico Drost, Drost Catering & Verhuur

- Henk Hol, Meratus Hoveniers

- Berend van Berkel, Optiteam

- Mathijs Pondes, Poort Mulder Assurantiën BV

- Jeroen Cavalje, Reprotex

- Gerrit Flier, Schuiteman

- Richard Vonk, Van Veen advocaten

- Anke Kobelt, Van Veen advocaten

- Winny van Engelenhoven, Van Veen advocaten

Toyota AURIS TOURING

SPORTS HYBRID

Dealer: Gebr. Van Gent

Afgevaardigde tijdens testdag: Niels Hardeman

Dick Brouwer: “De Auris voelt aan als een veilige auto en is geen snelheidsmonster. Hij glijdt over de weg. Door zijn futuristische uitstraling en lage brandstofkosten een ideale auto voor de zakelijke markt.”

Berend van Berkel: “De auto remt erg goed en stuurt strak. Een prima economische verantwoorde auto met bovendien een lage bijtelling.”

Imar van Riet: “Deze Auris ziet er aan de buitenkant fraai uit evenals de binnenkant. Voor de chauffeur biedt deze auto een mooi touchscreen met duidelijke indeling. Motor maakt wel iets meer toeren bij hard optrekken.”

Winny van Engelenhoven: “De auto rijdt rustig en heeft een degelijk uiterlijk. Een auto die geschikt is voor zowel de zakelijke markt als voor jonge gezinnen. Alleen de beenruimte achterin was wat aan de krappe kant.”

Anke Kobelt: “Ik vind de Auris een mooi afgewerkte, representatieve, stille auto die lekker rijdt. Hij heeft een prettige besturing en de prijs is redelijk in deze uitvoering. Zowel zakelijk als privé prima te rijden.”

Specificaties

Merk: Toyota

Model: Auris Touring

Sports Hybrid

Type: Lease Executive

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1798 cc

Vermogen: 136 pk

Koppel: 142 nm

Verbruik: 1 op 27,8

Acceleratie (0 tot 100): 11,2 sec

Topsnelheid: 175 km/h

Uitrusting: Lederen bekleding, Toyota Safety Sense, 17”LM Velgen,

Verkoopprijs: € 31.995,-

Leaseprijs : € 594,-

Vanaf prijs: € 18.950,-

Informatie:

www.gebrvangent.nl

www.valleiautogroep.nl

‘Hij glijdt over de weg.

Een ideale auto voor de zakelijke markt.'

ZAKENAUTOTESTDAG

Toyota Avensis Touring Sports

Ton de Roos: “De Avensis is een auto met een mooie uitstraling die veel ruimte biedt. Een wagen die zowel geschikt is voor privé als zakelijke gebruik. Een zeer ruime auto met veel laadruimte.”

Mathijs Pondes: “Ik ben onder de indruk van de mooie uitstraling van de Avensis die ook aan de binnenkant luxe is afgewerkt. Het rijgedrag is zeer goed te noemen. En met de prijs/kwaliteitsverhouding zit het wel snor, gezien de opties die je erbij krijgt. Het is zeker een auto die het overwegen waard is.”

Diana Beukhof: “Ik vind deze uitvoering van de Avensis zeer luxe. De auto beschikt over comfortabele stoelen, schakelt lekker strak en accelereert voor een hybride auto prima. Ook de kofferbak is verbazingwekkend groot. Een auto die de aanschaf zeker waard is.”

Gerrit Flier: “Een fijne ruime auto met goede stoelen die is uitgerust met allerlei nieuwe veiligheidssnufjes. Voor de prijs heb je een prima zakelijke auto!”

Dealer: Gebr. Van Gent

Afgevaardigde tijdens testdag: Niels Hardeman

Specificaties

Merk: Toyota

Model: Avensis Touring Sports

Type: 1.6 D-4D-F Lease Pro

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1598 cc

Vermogen: 112 pk

Koppel: 270 nm

Verbruik: 1 op 24,4

Acceleratie (0 tot 100): 11,7 sec

Topsnelheid: 180 km/h

Uitrusting: 17” LM Velgen, Toyota Safety Sense, Go Navigatie

Verkoopprijs: € 34.850,-

Leaseprijs : € 720,-

Vanaf prijs: € 27.995,-

Informatie:

www.gebrvangent.nl

'De Avensis is een auto met

een mooie uitstraling die veel ruimte biedt.'

Toyota Landcruiser

Dealer: Gebr. van Gent

Afgevaardigde tijdens testdag: Diderik van Gent

Winny van Engelenhoven: “Een keurige representatieve terreinwagen met voldoende zitplaatsen die bovendien soepel rijdt. Zoek je een een grote, stevige, representatieve auto, dan moet je de Landcruiser hebben.”

Victor Beverloo: “Ik was onder de indruk van de Landcruiser die op mij een degelijke en oersterke indruk maakte. Op geel kenteken is deze auto niet de goedkoopste, maar op grijs kenteken zeer aantrekkelijk geprijsd. Het is een superauto voor iemand die vaak een aanhanger moet trekken en de komende tien jaar geen gedoe wil.”

Peter Schoeber: “Een lekkere wagen die goed rijdt. Voor een terreinwagen biedt de Landcruiser veel comfort. De stoelen en het stuur zijn elektrisch verstelbaar, dus een goede zitpositie is zo gevonden. De stoelen bieden lekker veel steun en voorkomen zo dat je al te veel heen en weer wordt geslingerd in ruw terrein.”

Diana Beukhof: “De Landcruiser is een stoere robuuste auto. Het rijgedrag is prima en de auto rijdt comfortabel en is soepel geveerd. Dit is een wagen voor het echte werk. Wanneer je op veel bouwplaatsen komt, is dit de ideale auto.”

Berend van Berkel: “Een stevige en degelijke auto. Door de luchtvering rijdt hij erg soepel. Als ik regelmatig met een aanhanger zou moeten rijden dan is deze auto het overwegen waard.”

Specificaties

Merk: Toyota

Model: Landcruiser

Type: 3.0 D-4D-F Executive

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 2.982 cc

Vermogen: 190 pk

Koppel: 420 nm

Verbruik: 12,3 km

Acceleratie (0 tot 100): 11 sec

Topsnelheid: 175 km/h

Uitrusting: Variable Suspension, 3 Climatezones, Adaptive Cruis Contr., Lederen interieur, Navigatie

Verkoopprijs: € 106.340,-

Leaseprijs : € ???

Vanaf prijs: € 80.195,-

Informatie:

www.gebrvangent.nl

' De Landcruiser is een stoere robuuste auto.

Het rijgedrag is prima.'

Audi Q7 SUV

Dealer: Vallei Autolease

Afgevaardigde tijdens testdag: Christine van Kruistum

Dick Brouwer: “De kwaliteit is goed. De Q7 rijdt voortreffelijk en is een prima wagen, ook voor de lange afstanden.”

Winny van Engelenhoven: “De afwerking van de Q7 is subliem. Het is prachtige representatieve auto en veruit de mooiste waar ik in gereden heb.”

Gerrit Flier: “Heerlijke auto die supergoed op de weg ligt en snel optrekt. De Q7 heeft een hoog fungehalte en de wagen voldoet aan alles wat een man zich wensen kan.”

Imar van Riet: “Het is een grote ruime auto. Maar als ik mocht kiezen dan gaat mijn persoonlijke voorkeur toch uit naar de Audi A8.”

Henk Hol: “Duitse degelijkheid waar niks mis mee is. Het is een grote opvallende ruime auto met veel luxe en door de hoogte een goed zicht op de weg.”

Ton de Roos: “Wat een geweldige auto. Ik heb er met veel plezier in gereden. Hij is fantastisch afgewerkt.”

Diana Beukhof: “Een prachtige tot in de puntjes afgewerkte auto. De rijeigenschappen zijn ‘des Audi’s’”

Mathijs Pondes: “Het rijgedrag van de Q7 heb ik als zeer goed ervaren. Door het comfort en de fijne stoelen, merk je nauwelijks dat je over een drempel rijdt.”

Specificaties

Merk: Audi

Model: Q7

Type: SUV

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 3 liter TDI

Vermogen: 272 pk

Koppel: 600 Nm/1500-3000 min -1

Verbruik: Op 100 km 6,2 liter

Acceleratie (0 tot 100): 6,5 sec

Topsnelheid: 234 km/h

Uitrusting: Audi Virtual Cockpit, MMI Navigatie Plus,

Comfort sportstoelen, Adaptieve sport luchtvering

Verkoopprijs: € 129.000, -

Leaseprijs : € 2199, - (excl. BTW)

Vanaf prijs: € 81.199,-

Informatie: www.valleiautolease.nl

'Voor de prijs

van deze auto, krijg je

veel terug.'

Audi A8 Limousine

Dealer: Vallei Autolease

Afgevaardigde tijdens testdag: Yasin Güçlü

Diana Beukhof: “Een Mooie auto en perfect voor de zakelijke markt met name in het hogere segment. Voor zo’n grote bolide is de auto zeer snel. Door de automaat is het relaxt rijden en een ideale wagen wanneer je veel op de weg zit.

Berend van Berkel: “Alsof je vanuit je huiskamer aan het rijden bent. Super de luxe en toch strak op de weg.”

Imar van Riet: “Super! Kwaliteit heeft een prijs, vooral voor lange afstanden is deze auto comfortabel en met chauffeur is alles nog beter!”

Henk Hol: “Duitse degelijkheid waar niks mis mee is. Ruime opvallende auto die zeer geschikt is voor de lange afstanden.”

Ton de Roos: “De Audi A8 is echt een heerlijke auto voor de lange afstanden met een mooie uitstraling. Helaas te prijzig voor mij, maar voor grote bedrijven een fantastische directieauto.”

Victor Beverloo: “Een superauto die erg snel en comfortabel is. Fijne stoelen en een hele goede audio. Alles zit er dus op en aan en voor de prijs krijg je veel waar voor je geld. Wil je snel, luxe en comfortabel rijden, neem een A8.”

Specificaties

Merk: Audi

Model: A8

Type: Limousine

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 3 liter TDI

Vermogen: 258 pk

Koppel: 580 Nm/1750-2500 min -1

Verbruik: Op 100 km 5,9 liter

Acceleratie (0 tot 100): 5,9 sec

Topsnelheid: 250 km/h begrensd Uitrusting: MMI Navigatie Plus,

Comfort stoelen met Massage en ventilatie functie, Head up display,

Parkeersensoren met top view camera  

Verkoopprijs: € 97.777,-

Leaseprijs : € 1899.- (excl. BTW)

Vanaf prijs: € 96.530,-

Informatie: www.valleiautolease.nl

ZAKENAUTOTESTDAG

‘Een superauto die erg snel en comfortabel is. Fijne stoelen en goede audio.'

Hyundai i40 Wagon

Dealer: Autobedrijf Cluistra Veenendaal b.v.

Afgevaardigde tijdens testdag: Jaap Lammers

Winny van Engelenhoven: “Ik vind deze Hyundai een representatieve stille auto die voor de prijs een complete zakelijke auto biedt.”

Anke Kobelt: “De Hyundai vind ik een comfortabele auto met representatieve uitstraling. De prijs/kwaliteit verhouding is prima en de auto leent zich zowel voor privé als zakelijk gebruik. Door de lage bijtelling zeker de aanschaf waard.”

Gerrit Flier: “Het is een perfecte auto voor alle dag. Hij rijdt goed en biedt veel ruimte. Je krijgt veel auto voor weinig geld. Het is een betaalbare zakenauto waar je goed mee voor de dag kunt komen.”

Victor Beverloo: “Een keurige ruime auto met een mooi design. Het interieur is netjes en modern afgewerkt. De auto is scherp geprijsd waarvoor je een auto krijgt die compleet is uitgerust.”

Specificaties

Merk: Hyundai

Model: i40 Wagon

Type: 1.7 CRDi

Business Edition

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1685 cc

Vermogen: 116 pk

Koppel: 277 nm

Verbruik: 1 op 23,8 km

Acceleratie (0 tot 100): 12,4 sec

Topsnelheid: 192 km

Verkoopprijs: € 31.495,-

Leaseprijs : € 679,-

Vanaf prijs: € 29.995,-

Informatie: www.cluistra.nl

'Het is een perfecte auto voor alle dag. Hij rijdt goed en biedt veel ruimte.'

Lexus IS300h

Dealer: Lexus Arnhem

Afgevaardigde tijdens testdag: Stefano Scevola

Dick Brouwer: “Prachtige auto, daar ga ik voor. De auto rijdt super en heeft een mooie uitstraling. In vergelijking met auto’s in hetzelfde segment heeft deze Lexus een zeer redelijke prijs. Echt een auto waarmee je voor de dag kunt komen.”

Ton de Roos: “Een hele fijne auto die zeer snel rijdt en fantastisch op de weg ligt. Voor mij heeft deze auto een te lage zit. De prijs is gunstig. Een auto die ik zeker kan aanbevelen.”

Mathijs Pondes: “Leuke auto met een prima rijgedrag en wegligging. Het interieur is netjes afgewerkt en de auto is zeer comfortabel. Voor een auto die duur oogt, is de prijs/kwaliteitsverhouding prima.”

Berend van Berkel: “Deze Lexus heb ik ervaren als een degelijke en sportieve auto. De stoelen voelen aan als een maatpak. Een zeer fijne reisauto met een gunstige prijs die ook als familieauto is in te zetten.”

Henk Hol: “De IS300h rijdt soepel en sneller dan ik had verwacht voor een hybride auto. De prijs is prima. Ik zou zeggen maak eens een proefrit!”

Peter Schoeber: “Een auto die erg sportief is en snel optrekt. Door de lagere zithouding ben je verzekerd van accuraat stuurgedrag in de bochten. Dit gecombineerd met het voor een Lexus kenmerkende rijcomfort.”

Specificaties

Merk: Lexus

Model: IS300h Lux

Transmissie: Volledige automaat

Cilinderinhoud: 4 cilinders

Vermogen: 223 pk

Koppel: 221 / 4.200 - 5.400

Verbruik: Op 100 km 4.5 liter

Acceleratie (0 tot 100):

Topsnelheid: 200 km/h

Verkoopprijs: € 38.590,-

Leaseprijs : € vanaf € 271

netto bijtelling

Vanaf prijs: € 38.590,-

Informatie: Erik Tiemens

en Stefano Scevola

www.lexus-arnhem.nl

‘'De auto rijdt super en

heeft een mooie uitstraling. Daar ga ik voor.'

Lexus CT200h

Business Line

Dealer: Lexus Arnhem

Afgevaardigde tijdens testdag: Stefano Scevola

Dick Brouwer: “Niet direct mijn type, want hij rijdt voor mijn gevoel iets te rustig. Maar het is een degelijke auto die lekker rijdt en ook nog eens zuinig is. De prijs-kwaliteit is goed. Het is een Lexus voor de kleine beurs.”

Gerrit Flier: “Nette auto. Hij rijdt voor een hybride auto lekker. De auto zou iets meer pit mogen hebben. En de prijs valt gezien de duurzaamheidaspecten reuze mee. Bovendien heb je een lage bijtelling.”

Imar van Riet: “Ik heb een goede indruk gekregen van deze Lexus. Het is een rustige comfortabele auto die goed is uitgerust met veel knoppen in de middenconsole.”

Anke Kobelt: “ De CT200h is een comfortabele auto met een stabiele wegligging. De prijs is prima en ik zou hem aanbevelen als een degelijke familie auto.”

Peter Schoeber: “Deze Lexus rijdt erg prettig. Hij stuurde soepel en reageerde goed op het gaspedaal. De prijs voor deze auto is voldoende. Ik kan hem zeker aanbevelen.”

Ton de Roos: “Een hele fijne auto die snel is en fantastisch op de weg ligt. De auto heeft een gunstige prijs en is naast zakelijk gebruik. ook geschikt voor gezinnen.”

Specificaties

Merk: Lexus

Model: CT200h

Type: Business Line

Transmissie: Volledige automaat

Cilinderinhoud: 1.798

Vermogen: 136 pk

Koppel: 142 / 2.800-4.400

Verbruik: (1/100 KM) 3,8

Acceleratie (0 tot 100): 10,3 sec

Topsnelheid: 180 km

Verkoopprijs: € 29.590,-

Leaseprijs : € 138,- netto bijtelling

Vanaf prijs: € 27.990,-

Informatie: Erik Tiemens

en Stefano Scevola

www.lexus-arnhem.nl

'Een hele fijne auto die

snel is en fantastisch

op de weg ligt.'

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by