Open Days in de FoodValley

Magazines | Vallei Business nr 4 2015

Benieuwd naar de ontwikkelingen in de FoodValley regio? Kom dan naar de Food Valley regio Open Days op donderdag 24 en vrijdag 25 september. De partners in de Triple Helix hebben een boeiend open programma ontwikkeld. Dit houdt in dat u zelf uw programma samenstelt. Verdiep uw kennis over de mogelijkheden en samenwerkingen met partners uit de regio tijdens diverse bedrijfsbezoeken, leerzame lezingen en inspirerende workshops.

Inspirerend landleven

Op donderdag start u met een gezamenlijk ontbijt in het restaurant van Zeumeren, waarna u verschillende inspiratiesessies bezoekt. Een aantal interessante sprekers delen hun visie op internationale handel, ontwikkelingen in food en financieringsmogelijkheden. In Otterlo luncht u geheel in de stijl van Van Gogh. Zo ervaart u het landleven van de regio tot in detail. Zeker als u in de middag een kijkje achter de schermen neemt bij diverse bedrijven in de regio. Dit gaat gepaard met workshops rondom food. Misschien wilt u wel diverse streekbieren proeven? Of koken met regionale ingrediënten? Hoe dan ook; u krijgt voldoende gelegenheid om te netwerken met interessante partners!

Uitreiking innovatieprijs

Aan het eind van de middag wordt voor de derde keer op rij de Innovatieprijs Valleiregio uitgereikt. Volgens Wicha Benus, innovatiemakelaar van RCT de Vallei, het toppunt van de Open Days. "We hebben deze prijs in het leven geroepen om innovatie in de regio te stimuleren. De bijeenkomst is in het Schaffelaartheater in Barneveld. Naast de nominaties zijn er natuurlijk ook heel veel andere interessante innovaties te bekijken. De innovatiekracht in de regio is groot!" Naast een aantal studentenpitches is er ook een lezing van Maja Rudinac over robotisering in de regio. Zij is expert op het gebied van robotica en betrokken bij het zelfrijdend voertuig WEpods. RCT nodigt alle ondernemers in de FoodValley Regio uit om deze uitreiking bij te wonen.

Zakelijke bustoer

Op vrijdag start u opnieuw met een gezamenlijk ontbijt. Op deze dag bezoekt u met een bus diverse lezingen en presentaties over ontwikkelingen in de regio. Zo krijgt u informatie over de plannen van knooppunt Hoevelaken en een presentatie over ICT Valley. Dit wisselen we af met een wandeling langs de Grebbelinie. Na de lunch gaat staatssecretaris Jetta Klijnsma in gesprek over arbeidsparticipatie en kansen voor de regio. Uiteindelijk sluiten we de Open Days af met een netwerkborrel.

Benieuwd?

Duurzaamheid, innovatie en samenwerking. En dat alles in één boeiende regio. Raakt u al geïnteresseerd en wilt u ontdekken wat de formule is van de samenwerking in deze regio? Meld u dan gratis aan op www.opendays.nl en beleef het zakenleven van de FoodValley regio. n

Open Days in de FoodValley

food valley regio Open Days

delen:

Vallei Business nr 4 2015

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by