Het einde van de faalkosten is in zicht

Magazines | Vallei Business nr 4 2015

In de producerende sector is het van belang om snel innovaties naar de markt te kunnen brengen, maar ook om tegen zo laag mogelijke kosten te kunnen produceren. Daarbij moet aantoonbaar voldaan worden aan alle wetten en regels die van toepassing zijn. Bij het ontwerpen van nieuwe processen, installaties en ondersteunende ICT systemen gaat vandaag de dag nog veel mis, wat tot hoge faalkosten leidt. Klantcases van YMTY tonen aan dat de benodigde tijd om alles in kaart te brengen afneemt met tot wel 25%, en dat de kwaliteit van de specificaties met 50% toeneemt. YMTY bevat twee unieke componenten: een taalengine waarmee ook gebruikers die geen technische kennis hebben in 'natuurlijke taal' hun eisen en wensen kunnen vastleggen. De andere component is het gebruik van industriestandaarden zoals SCOR 11 en ANSI/ISA95. Door deze standaarden te gebruiken kan sneller met business partners gewerkt worden en is de volledigheid geborgd.

Cool Vendor Award

De firma USoft is al meer dan 30 jaar een begrip in het ontwikkelen van baanbrekende software. Dit is ook door onderzoeksbureau Gartner erkend, door de 'Cool Vendor Award' toe te kennen aan USoft. De Cool Vendor Award wordt uitgereikt aan bedrijven die iets ontwikkeld hebben dat er nog niet eerder was. Kortom, er is nu iets nieuws en unieks op de markt! Biz2Be levert al jaren consultancy diensten op het gebied van productie en logistiek. De ontwikkelde aanpak en ondersteunende modellen zijn nu geïntegreerd in de software oplossing YMTY. Met de toevoeging van de modellen en aanpak is er dus niet alleen een gebruikersvriendelijke software oplossing, maar staat ook alle relevante content voor productie- en logistieke bedrijven ter beschikking! De scope en impact van een verandering zijn direct zichtbaar, zowel in geschreven taal als visueel in process flows.

De YMTY oplossing is gericht op bedrijven die worstelen met:

• Het effectief managen van grotere (ICT) projecten;

• Het aantoonbaar voldoen aan wet-regelgeving vanuit een goed doorzoekbare 'single set of truth';

• Het hergebruik van componenten en best practises over de afdelingen, units en landen heen, vooral ook bij overnames en acquisities. n

Hebt u vragen of wilt u meer weten over hoe YMTY van waarde kan zijn voor uw organisatie, neem dan contact op met Maarten Witvliet via +31 (0)35 699 06 99 of maarten.witvliet@usoft.com.

Meer informatie kunt u daarnaast vinden op

www.ymty.nl

De faalkosten in projecten kunnen tot wel 20% afnemen. Uit de samenwerking tussen USoft BV uit Naarden en Biz2Be uit Wageningen is onlangs een nieuw oplossing voor productie- en logistieke bedrijven tot stand gekomen: YMTY.

Het einde van de

faalkosten is in zicht

ICT

Victor Beverloo van Biz2Be

delen:

Vallei Business nr 4 2015

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by