Business Ontmoet Business bij Kookmeesters Utrecht

Magazines | Vallei Business nr 4 2015

Wilt u meer weten over BOB of lid

worden? Neem dan contact op met

BOB-organisator Danny Toonen,

024-3503240/06-54913037,

danny@vanmunstermedia.nl of kijk op

bob.valleibusiness.nl

Over BOB Midden Nederland

Bij BOB Midden Nederland staat de connectie Business to Business (BOB) centraal. BOB-Borrels zijn bedoeld voor ondernemers, directeuren en professionals van bedrijven, overheden en non-profit organisaties in de regio. Tijdens de BOB-Borrel kunnen deelnemers op informele wijze in contact te treden met collega-ondernemers. BOB Midden Nederland maakt onderdeel uit van de regionale platformen Rivierenland Business, Vallei Business en Utrecht Business. Deze platformen omvatten een tweemaandelijks magazine, een website waar ondernemers ook zelf een actieve bijdrage aan kunnen leveren en diverse (netwerk)evenementen zoals autotestdagen en fora.

Business Ontmoet Business bij Kookmeesters Utrecht

Bijdragen aan BOB

Heeft u als ondernemer een sfeervolle locatie die als decor voor een BOB-bijeenkomst kan dienen, of bent u een gastspreker met een interessant onderwerp waar de ondernemers in de regio Midden Nederland beslist van zouden moeten weten? BOB-organisator Danny Toonen is voor de BOB-borrels in 2015 nog op zoek naar enkele locaties en sprekers. Vraag BOB-organisator Danny Toonen of Kathy van der Horst naar de mogelijkheden.

Op 21 september organiseerden Vallei Business, Rivierenland Business en Utecht Business bij Kookmeesters in Utrecht een Business Ontmoet Business (BOB)-Borrel met als thema 'Together'. Het werd een culinaire en verrassende bijeenkomst, want deze BOB stond geheel in het teken van een bijzondere manier van netwerken: de deelnemers gingen namelijk samen koken. Bovendien verzorgde Grapedistrict een wijnproeverij.

Berend van Berkel van HAES, bruggenbouwer tussen HR-Software en HR-dienstverlening, gaf een presentatie met als thema: Van Zwaar naar Licht! Het was een geslaagde bijeenkomst waar nog lang over nagepraat werd.

Nog geen lid?

Nog geen lid? Geen probleem, want iedereen mag eenmalig kosteloos deelnemen zonder lidmaatschap. Heeft u dat al eens eerder gedaan? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de volgende BOB-organisatoren betreft de mogelijkheden: Danny Toonen (024 3503240) of Kathy van der Horst (024 3738502).

delen:

Vallei Business nr 4 2015

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by