Zeer geslaagde intakebijeenkomst Business Event gemeente Ede

Magazines | Vallei Business nr 4 2015

Onlangs werden de genomineerden voor het Business Event gemeente Ede bekend gemaakt. Op 10 september kwamen zij bijeen bij de Rabobank in Ede om elkaar te ontmoeten en zichzelf te presenteren. Tijdens de presentaties werd direct duidelijk hoe bevlogen met hun vak de genomineerden zijn.

Miranda van Veldhuizen van Eindeloos Koffie, Thee & Winkel verzorgde de aftrap.

“Ik wil dat mensen zich thuisvoelen bij Eindeloos. Iedereen mag hier zichzelf zijn.” Vervolgens was het de beurt aan Oscar Boelema van Zwemschool Zwemzeker, die benadrukte bewust voor een kleinschalige opzet van zijn zwemschool gekozen te hebben. Een heel vernieuwend product presenteerden Brent Waterman, Marco Jansen, Richard Aangeenbrug en Ward Haarsma met hun Bambook. De jonge ondernemers brengen met de Bambook het beste van een whiteboard en een gewoon schrift samen.

MKB en Detailhandel

In de categorie MKB en Detailhandel vertelde Art Achterberg van Achterberg Schilders over het bijzondere familiebedrijf dat zijn opa in 1923 opstartte. Bert de Zeeuw van People behind the mirror belichtte in zijn betoog de academy die de kapperszaak heeft en vertelde binnenkort de samenwerking aan te gaan met een herenmodezaak. De familie De Rooy van D. de Rooy Metaaldesign sprak over het grote succes van hun stalen deuren.

Grootzakelijk

In de categorie Grootzakelijk kwam als eerste Reklet uit Ede aan bod. Het bedrijf dat gerund wordt door Almer en Jurrit van der Waal kan diverse grote bedrijven tot zijn vaste klanten rekenen. Erik van Doorn van Easy Systems vertelde dat ook zij flink zijn gegroeid. Inmiddels werken zo’n 8600 mensen met de systemen van Easy Systems. Mel Tunderman van Vika BV was de laatste die aan het woord kwam. Vika BV heeft locaties in Europa en Nieuw Zeeland en meerdere productgroepen, waaronder kaasgerelateerde producten. De fondafdeling is zelfs uitgegroeid tot een van de grootste in Europa. “En toch zijn we hier in de regio nauwelijks bekend”, zegt Tunderman. “Wellicht dat deze nominatie hier verandering in brengt.” n

Zeer geslaagde intakebijeenkomst Business Event gemeente Ede

Genomineerden presenteren zich vol overtuiging aan de jury

Maandag 12 oktober a.s. vindt het Business Event gemeente Ede plaats in Theater de ReeHorst. De presentatie is in handen van sneldichter en theatermaker Willem Gunneman, onder muzikale begeleiding van Jan Vayne. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, worden de winnaars bekend gemaakt in drie verschillende categorieën. Na de bekendmaking van de winnaars zal er ook een Rabo Publieksprijs worden uitgereikt aan een van de negen genomineerden. Aanwezigen in de zaal kunnen hun stem uitbrengen op de meest inspirerende ondernemer. Na het officiële programma, wat rond 21.30 uur is afgelopen, is er gelegenheid om te netwerken. 

Kaartverkoop

Wilt u dit netwerkplatform niet missen? Bestel dan uw kaarten via de website van de organisatie: www.businesseventede.nl. Het Business Event gemeente Ede wordt breed ondersteund door hoofdsponsor de Rabobank, gemeente Ede, businesspartners en de diverse ondernemersverenigingen en bedrijfskringen.

Events

De genomineerden van Business Event gemeente Ede

Vallei Business

Financieel Advies

Reclame

Bedrijfshuisvesting/onderhoud

Service Rubriek

Office

Locaties

Diversen

Juristen

delen:

Vallei Business nr 4 2015

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by